Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Andre[/b]

Multumesc fetelor pentru gandurile bune,sa va dea si voua DD numai bine

all
O zi cum va doriti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Andrei!
Sa fii sanatos si norocos, alaturi de familia ta!
Petrecere frumoasa si cadouri multe!
Katty, mamica de sarbatorit, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Andrei!! Sa ai o petrecere pe cinste! Katty, sa va fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!!KATTY AI BAIAT MARE.FELICITARI!!

N-am intrat demult pe forum...nu stiu,am avut o perioada mai ciudata,asa..nu stiu sa explic:(Am impresia ca nu mai apuc sa fac nimik,timpul trece prea repede,eu ma simt singura inconjurata de oameni.
Andy a fost tot pe la bunici la tara,Alexia ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva.

Vacanta placuta in continuare tuturor,distractie placuta prin concedii....va

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Andrei! Sa-ti fie viata lina si senina!Katty, sa va traiasca minunea, sanatos si fericit!Laura, imi pare rau ca treci printr-o perioada mai dificila. Poate s-a acumulat prea mult stress, oboseala, griji si altele. Poate ai nevoie de ceva mai multa liniste, relaxare, chiar macar pentru juma de ora zilnic si tot e ceva.Sinzi, ce mai faci? Sa vii cu vesti bune. David cum se descurca in Ro?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragelor,
las si

Noi 3 (3 pt ca al meu are lucrari cu firma la care este angajat in tara si vine la 3-4 saptamani odata;scuze daca ma repet)am fost la piata si acum intru in bucatarie...isr dupa somnul de la amiaza iesim in parc(daca nu ploua-caci de 2 zile ploua incepand cu orele ora 20-21)

all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata

Laura, si eu cred ca trebuie sa incerci sa te relaxezi mai mult

Eu am racit puternic, ca Robert saptamana trecuta, si nu mi-a venit sa cred cand, azi-noapte, am facut feba peste 39. N-am mai avut asa de mare de 6 ani si ceva, de cand am facut varicela. Bine macar ca nu Žne-am imbolnavit in acelasi timp, eu cu Robert, si ca sotul e teafar inca (si sper sa ramana asa!).

Robert merge azi cu clasa la un loc de joaca, iar dupa-amiaza merge in vizita la un fost coleg de gradinita. Maine e slujba de sfarsit de an scolar la biserica, e clar ca nu mai are cu cine discuta invatatoarea si le gaseste tot felul de activitati in afara scolii. Saptamana trecuta Robert a lipsit, iar asta se duce la scoala dar nu face scoala si e fericit, s-a saturat si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

La multi ani Andrei ! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti ! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata alaturi de ai tai parinti !

Katty sa-ti traiasca baiatul si sa fii sanatoasa si fericita !

Ca e obicei, mai apar si eu pe aici sa va zic vreo doua vorbe despre noi.
Am terminat scoala cu bine, desi am avut si hopuri pe drum. Dupa scoala a facut Bogdan 3 saptamini de inot si spre bucuria mea de data asta a reusit sa si invete cite ceva. Dupa cele 3 saptamini de inot am plecat in Majorca, unde am petrecut 10 zile superbe. Ne-am simtit f. bine.
Din pacate cu sanatatea stam/am stat mai prost, dar spre bucuria mea Bogdan e bine. Eu am un nodul la tiroida si in toamna trebuie sa ma operez (era cit pe ce sa ma operez acum in vara si sa pierd biletele la mare), iar de citeva zile am facut eritem polimorf: o reactie alergica destul de urita cica la vreun medicament, doar ca eu nu tin minte sa fi luat vreunul. In acelasi timp sotul si-a scrintit glezna, s-a umflat si are atela ghipsata. Noroc ca avem masina cu schimbator automat de viteza . Cu toate astea, la sfirsitul saptaminii vrem sa plecam iar in concediu 2 saptamini, in Ardeal, intii pe la neamuri, apoi la Botiza. Bogdan a plecat deja de vineri cu mama mea cu trenul, doar ca acolo e frig si cam ploua. Si eu bineinteles ca nu i-am dat suficiente haine groase . Noroc ca mai au pe acolo haine ramase de la alti copii.
Am reusit si noi sa ne punem termopane, trebuia sa vina zugravii saptamina trecuta, dar nu s-au desmintit si au aminat pentru mijlocul lui august.
Cu toate astea eu zic ca sintem bine. Bogdan n-a mai fost bolnav, ceea ce e f. bine. E super fericit acum in Ardeal ca are o bicicleta cu care sa se plimbe. E topit dupa bicileta, pana si in Majorca am fost nevoiti sa inchiriem biciclete, atita ne-a batut la cap.
Am sa incerc sa pun ceva poze si sa revin cu amanunte.

Va pup pe toti, vacanta placuta in continuare tuturor !

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am pus 10 poze din vacanta noastra din Majorca, sa va bucurati si voi ochii de peisaje.

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Laura, se apropie cumva inceperea servciului si din cauza asta esti asa, in ape tulburi? Vorba fetelor, relaxarea este cheia.

Cat a crescut Bogdan! Sa va fie de bine concediul! Si sa se schimbe vremea! Sanatate multa. Imi poti spune pe PM cum ati dovedit problemele lui Bogdan? Multumesc.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput