Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Cristina_C spune:
Karina, bravo lui Bogdan ca a invatat sa inoate, Robert a invatat el intr-un fel la cursul de anul trecut, dar n-a fost la examen asa ca n-am curajul sa-l las singur in apa, trebuie sa ne ocupam si de asta candva. Pozele sint minunate si Bogdan frumos si fericit. Si noi am fost acum 2 ani in Mallorca (la Can Picafort/Alcudia), am inchiriat o masinuta si am facut turul insulei, am ajuns si la pista de karting si a fost de departe cea mai frumoasa vacanta de pana acum. Am inchiriat si noi bicicleta, dar una cu 3 locuri pe care mergeam toti 3 odata
Multa sanatate si sa vacanta placuta in continuare!
ps. poate-mi scrii si mie pe PM ce probleme ai cu tiroida si de cand ca si eu, mai nou, fac parte din club.
sinzi_ana spune:
La multi ani Andrei!!!!
Katty, sa iti traiasca baiatul frumos, sa fie iubit si fooooarte fericit!!!!
Gabi_K spune:
Laura serviciul te va ajuta enorm de mult. Cred ca am trecut toate prin faze din astea cand ni se acreste de toti si toate, o schimbare e binevenita
pt Andrei, sa cresti mare!!!
Karina multumim de poze, macar ne-am incalzit un pic cu ele...
Noi ne pregatim pt un scurt concediu saptamana viitoare, sper sa iasa bine si vremea sa tina cu noi.
Pupici
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Buna dimineata.
O??
Nico cred ca ai dreptate,in septembrie ma intorc la job si parca nu mai vreau:((.Voi ce mai faceti??A inceput Stefan cursul??Matei cum e cu maselutzele?Noua ne-a puscat si caninul no4
Cristina cum sunteti??Gataaa scoalaaa,vacanta placuta.
Lucia voi,ce m-ai faceti?
Gabi concediu placut
Sanzi cand se intoarce David??Sper ca esti bine
Un week-end cat mai frumos tuturor...la noi e soare si vremea se incalzeste
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Anina_n spune:
, dragi mamici !
In sfarsit mai avem si soare ! Sper sa tina tot weekend-ul !
Gabi, conediu placut !
Mai am un pic si intru si eu, in concediu.
Cristina_C, o vacanta cat mai faina lui Robert si tie, alaturi de el, bine-nteles !
Ai reusit sa-ti faci cont pe FB ?
Karina, ce loc de vis e Majorca !
Bogdan e tare frumusel !
Laura, poate si vremea asta ploioasa e de vina, ca tot in casa ne tine.
Hai, ca, uite, avem soare !
Dodo, cum te descurci ?
Nico, ce fac baietii ?
Lucia, voi ce mai faceti ?
Cristina cauta tot timpul cate o prietena sa o aiba partenera de joaca prin casa sau afara.
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Daca ne puteti ajuta cu ceva...
Siluan este baietelul de 6 luni al unei prietene din Brasov.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154697
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
sinzi_ana spune:
David mai are o saptamana si vine acasa!!!
Abia asteptam....nu cred ca il mai lasam asa departe perioade asa lungi...ne-a fost prea dor de el...si tare greu...!!!!!
Si lui a inceput sa ii fie dor....
Au fost ocupati...prin Busteni, in Bucuresti, in Delta (au prins somn)....a invatat sa citeasca si romaneste destul de fluent....
Noi i-am renovat camera...am pus totul nou, i=am cumparat un pat cu etaj....a iesit atat de frumos...!!!!!
Acum copilul mai lipseste!!!!
Revin cu poze sapt viitoare...!!!!!
light spune:
Karina, bine ai revenit! Sanatate multa, sa nu mai aveti belele si mult succes la operatia din toamna! Bogdan e tare frumusel, o sa cam fie coada de fete la usa voastra mai incolo.Gabi, sa aveti un concediu minunat, sa fiti sanatosi si sa va simtiti excelent.Sinzi, vad ca David s-a distrat f frumos iar acasa il asteapta surprize. Cred ca va fi tare incantat.Noi nu avem noutati, vremea e urata pe aici, 13-16 grade cu ploi si vant. Liviu merge azi cu taicasau la un meci de rugby, Victor misuna si el pe aici cand afara cand in casa si cam atat.Sa aveti un weekend minunat!
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
salutare!
La muti ani, Andrei, pui frumos de Katty!!
Karina-sanatate multa!
Intr-adevar Bogdanel e un frumos!! Mi se pare ca a crescut muuult!!
Cristina-sanatate si tie!! Off, ce virus nenorocit!!
Vacanta frumoasa lui Robert!!
Lucia-uff, vant si ploi..nuuuu!!
Laura-te pup.Iti faci multe griji, dar va fi bine!!
E greu pana te desprinzi de casa, apoi e ok.Asa cum zice GabiK!
Sanzi-abia astept poze cu camera lui David!!Am vazut si noi un pat cu etaj, dar intr-un magazin din Italia...
Nina-a.m.r. o saptamana pana la concediu??
Nico-ce m-a distrat faza cu "trimisu' in armata".
Nu am intrat deloc pe forum, nu am avut timp si cand aveam era C calare pe laptop.Dar cred ca nici nu puteam organiza ceva intalneala, pt ca am fost cap de coloana.Am mai avut niste prieteni care s-au tinut dupa noi, ca nu stiau drumul.Aveau si un copil mic, deci cam greu cu plimbarile prin Viena.Pana la urma am facut un popas la SCS si cam atat...desi aveam planuri macar de Prater...
Dodo-succes mai departe!!Greu trebuie sa-ti fie cu 2 kinderi si un sot plecat asa perioade lungi!
GabiK-tu cand mai mergi in Italia?
Noah, am avut un concediu de nota 10!!Vreme buna, hotel ok, atmosfera faina, mancare italieneasca pe placul meu(sotu' sper ca si-a facut plinu' cu fructe si alte animale marine) iar marea ne-a oferit si ea spectacol.A fost si foarte lina si extrem de furioasa, spre bucuria lui Andrei, dar mai ales a lui C, care abia astepta sa ne prinda cate un val si sa luam apa la bord
Un we minunat va doresc!
C+C=Andrei