Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Care va vaitati de canicula? Niste zapada combinata (naturala + artificiala) nu doriti? http://community.webshots.com/album/578247012Kzrgfe my deviantArt Gallery |
Wow si ce bine pica,multumim...super imaginile
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
O zi cum v-o doriti si numai bine!
Noi deja cautam invatatoare pentru la anu' si o sa incerc sa gasesc si psihoterapeuta scolii(dar dupa 15 sept) cand o sa apara si noua logopeda.
In rest lucram si iar lucramcu terapeuti si fara....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Nicoleta spune:
Dodo, ma bucur ca lucrati si ca se apropie scoala! Sper sa gasesti o invatatoare asa cum merita puiul tau!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Neata!
Stefan a inceput azi cursul de germana. Dimineata ma simteam de parca il trimiteam in armata...
Cristina, cum se simte Robert?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Dodo, ma bucur ca lucrati si ca se apropie scoala! Sper sa gasesti o invatatoare asa cum merita puiul tau! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Sa dea DD
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Neata, foarte frumoase pozele, Lucia, mi-au placut peisajele si distractia voastra!
Gabi (Dodo), mult succes, sa gasiti invatatoarea perfecta pentru Donu!
Am venit de la Visi, acum ne pregatim si noi de plecare, Olanestiul ne asteapta ca in fiecare an! Va pup si ne vedem in curand!
light spune:
Dodo succes cu gasirea invatatoarei! Sper sa va mearga totul din plin!Katty drum bun si distracite placuta!
my deviantArt Gallery
Cristina_C spune:
Salut
Dodo, Bogdan si Isabella
Succes in toate, sanatate si s-auzim mereu numai de bine!
Nicoleta, e a 6-a zi de antibiotic si dintr-a 4-a n-a mai facut febra. A slabit 1 kg, trebuie sa-l punem la loc.
Cat dureaza germana lui Stefan?
Katty, vacanta placuta in continuare!
Lucia, frumos, dar am rabdare pana vine iarna noastra
E ultima saptamana de scoala IN SFARSIT, azi a trecut, maine asistam la lectii in clasa, miercuri se duc copiii in parc, joi trece repede si vineri e scoala pana la 10. Mai stam o saptamana, si cred ca plecam in RO de miercurea asta in 2 saptamani, dar nu mai pot sa ma bucur ca altadata, voi stiti de ce, cu timpul, o sa fie, sper, ceva mai bine. Sanatosi sa fim!
Nicoleta spune:
Cristina, cursul dureaza 2 saptamani, insa el este inscris la 2 cursuri, in 2 locatii diferite, deci 4 saptamani va fi ocupat. Desi s-ar putea ca la al doilea curs sa nu poata merge decat o saptamana, daca ne hotaram sa mergem in Ro... Nu suntem foarte hotarati... Sanatae multa! Vine si la voi vacanta!!! Super!
Anina_n spune:
Azi avem un sarbatorit !
La multi ani, Andrei !
Sa cresti sanatos si voios, alaturi de cei ce te iubesc !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, katty !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Concediu relaxant dar si distractiv, in continuare !
Eu n-am fost in concediu, inca. Astept sa soseasca surioara mea(Laura), sapt. viitoare si atunci, imi voi lua si eu, 2 sapt. de concediu, sa ne putem petrece timpul cu ea.
O saptamana cat mai faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !