Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Gabi_K spune:
Nicoleta chiar am vrut sa intreb de ce nu cu masina, ca doar sunt abia 500-550 km pana-n tara... dar am uitat ca nu toti suntem din Oradea Din Budapesta incepe dezastrul de drum, iar cand ajungi in tara, mai bine nu zic nimic
Azi iar a plouat, dar au fost numai balti, am facut totusi cateva poze cu Lili si cu prietena ei.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Pana in Bv sunt aproape 1000km... drumul prin Ro este greeeu... desi au asfaltat pe la Sibiu... No, vedem noi.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Pe 22.10, acum 10 ani, am avut cununia religioasa.
katty spune:
Hello,
Multumesc de aprecieri, intre timp mi-am schimbat pozele din publice in private, ce aveam eu pitici cu pozele pe net, acum, dupa subiectul deschis pe DC, parca si mai tare ma ingrijoreaza...
Cristina_C, intrebai de aricel, a venit singurel, si dupa ce a primit mancare de pisici, pe care a mancat-o cu pofta, a stat si la mangaiat, doar Ana a avut curaj, Andrei nu, dupa care a plecat!!! Sanatate lui Robert, sa-i treacarepede amigdalita! Ma bucur ca v-ati linistit cu rezultatele de la endocrinolog...
Pup fetele, imi pica ochii in gura de somn!
cristina22 spune:
'noah, vine schimu' unu, de zi.Se pare ca toata lumea lucreaza noaptea.
Katty-ora 2 am???
Cristina-sa treaca si amigdalita.Ma bucur ca nu exista alte probleme
Nico-ati sarbatorit?Multi, multi ani inainte!!
Gabi-ultima data am nimerit porumb din acela tare si dulce, de am avut ce arunca.Si Andrei mananca porumb in nestire
O zi faina!!
C+C=Andrei
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 'noah, vine schimu' unu, de zi.Se pare ca toata lumea lucreaza noaptea. Katty-ora 2 am??? O zi faina!! C+C=Andrei |
Am stat pana la 3.30, am facut un DVD cu poze...si am stat pana s-a facut compilarea, deh, sunt in vacanta!!!
Nicoleta spune:
Nu am sarbatorit, astazi ne scoate pi Shentru! :)
Katty, si eu tot pe la 3 am adormit...
Gabi_K spune:
Nicoleta inca 1000 de ani sa petreceti impreuna, sa aveti parte numai de dragoste si intelegere!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
io va pup!! merg sa termin bagajele, ca la noapte ne suim pe cai!
Cred ca duc laptopu' cu mine, asa ca se poate sa va urmaresc!
Numai bine!
C+C=Andrei