Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina_C, as avea nevoie de ajutorul tau: un baietel din Bv, mamica lui este membra DC, are nevoie de transplant de ficat. Astazi au aflat. Ma poti ajuta cu informatii? Stii vreo clinica in/langa Munchen? Cateva fete au gasit-o pe aceasta http://www.uniklinikum-regensburg.de/
Orice informatie este bine-venita. Multumesc mult si scuza-ma daca te deranjez. Of, saracii parinti!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, nu ma dati disparuta!
Eu sunt la sora mea, la Visinesti de cateva zile, mai stau pana duminica, timp nu mai am sa intru pe net, iar laptopul e ocupat mai tot timpul de brontozauri, care amandoi si-au facut conturi pe Fb si nu-i mai dai jos de-acolo!
Va pun si eu cateva poze din vacanta, sa nu ne uitati, nu pun link ascuns, ca nu pot folosi corect tastele, e pe-o tastatura nu stiu cum si nu-mi ies ghilimelele, douapuncte si parantezele...
http://picasaweb.google.ro/catalina.balaban/CatevaPozeDeVara#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, intr-adevar, la clinica aceea din Regensburg se face transplant de ficat si am mai gasit doua in München: asta http://www.transplantation.med.tu-muenchen.de/ si asta http://www.klinikum.uni-muenchen.de/Chirurgische-Klinik-und-Poliklinik-Grosshadern/Transplantation/de/index.html

Multa sanatate copilasului!

O sa revin sa mai citesc si sa vad si poze. Cum ajung si eu pe FB?

Mergi la inceput

Cristina, iti multumesc pentru linkuri. Le transmit mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Katty am vazut pozele, ce fain va distrati in piscina

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noah, hai ca vin cu o cola rece, daca-daca anim oleak atmosfera pe aici

Katty- ce-mi plac peisajele voastre.E ceva de vis!

Nico-sanatate copilasului! off...

Gabi-ati mai fost prin parc?

Cristina-inca un pic si e gata scoala!!

O zi frumoasa!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

noah, hai ca vin cu o cola rece, daca-daca anim oleak atmosfera pe aici

Katty- ce-mi plac peisajele voastre.E ceva de vis!

Nico-sanatate copilasului! off...

Gabi-ati mai fost prin parc?

Cristina-inca un pic si e gata scoala!!

O zi frumoasa!

C+C=Andrei

duminica da, de atunci n-am mai apucat. Ieri am luat porumb din piata, si trebuia sa indop purceii, mai ales pe purcica mica la porumb nu exista expresia "multumesc nu mai pot"

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

katty, foarte frumoase pozele, sa va bucurati in continuare de vacanta tot asa!
Aricelul acela locuieste si el acolo sau era doar in trecere?

Robert sta toata saptamana acasa, cu amigdalita si antibiotic, luni dr. a zis ca inca nu-i da, ca-i un virus, dar, intre timp, a facut febra 39-40 si l-am mai dus o data si atunci i-a dat antibiotic. Deci penultima saptamana de scoala lipseste, e OK, am luat lectiile, si-a facut o parte, restul le face pana luni. La endocrinolog i-a iesit totul OK, o sa mai mergem la control la anul, sper sa fie mereu totul OK.

Mergi la inceput

Cristina, multa sanatate lui Robert! Ma bucur ca la endocrinolog a iesit totul ok, asa sa si ramana!! Cand plecati in Ro?
Noi nu stim inca daca sa mergem cu avionul sau cu masina. Dat fiind ca suntem 4, bagaje multe, drumuri multe, in cel putin 3 locatii diferite... Sa inchiriem masina in tara este scump... Cu masina noastra facem mult, este obositor... Dar am avea mobilitate... Avem rezervate bilete "de intors in Ro" pentru 13 august... daca le prelungim iar dam bani... Nici nu stim ce sa facem!

Mergi la inceput

Nicoleta, asa sa fie!

Si noi o sa hotaram in ultimul moment cand e plecarea pentru ca e posibil (inca nu se stie!) sa plece sotul in Malaysia spre sfarsitul lui iulie si sa se intoarca pe la jumatatea lui august, urmand ca imediat sa plecam cu masina in Romania, n-am mai fost cu masina din 2005, cred. Ori asa, ori poate plecam noi doi inainte cu avionul fara el, mai vedem. Daca nu pleaca, mergem cu totii cu masina dupa prima saptamana din august. De intors trebuie sa ne intoarcem cel tarziu cu o saptamana inainte de inceperea scolii, sa fie timp de pregatiri pentru clasa a 2-a, cumparat cele necesare etc, le-as lua de pe acum dar lista se pune la scoala de-abia in septembrie.

Mergi la inceput