Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 22
Nicoleta spune:
Neata!
Imi fac si eu curaj pentru azi...
Gabi, m-as fi dus, banuiam ca am o problema care inca nu a iesit la suprafata... si intre timp am mai descoperit 2... Dar nu am avut cand. Am ajuns in Bv marti seara, miercuri si joi a lucrat Adrian... vineri era ultima zi si cine risca asa? Daca apar probleme? Apoi week-end... Luni am plecat.
Dev, va fi bine! Cu siguranta!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Gabi_K spune:
Dev, n-am auzit inca de astfel de aparat... dar ai vostri au inceput sa iasa? ca la noi asta e buba, aia de jos ies asa spre interior
De durut nu ma doare, sunt umflata si vanata, iau antibiotic, ieri am facut temperatura, am luat algocalmin, mi-a scazut febra, dar in rest e ok.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Dev, n-am auzit inca de astfel de aparat... dar ai vostri au inceput sa iasa? ca la noi asta e buba, aia de jos ies asa spre interior De durut nu ma doare, sunt umflata si vanata, iau antibiotic, ieri am facut temperatura, am luat algocalmin, mi-a scazut febra, dar in rest e ok. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
Gabi, "aparatul" e ca cel de indreptat dintii - un fel de plastic transparent pus pe dinti... Un coleg al Sarei de la Kiev deja avea, mama lui parea multumita. Mie mi-au zis sa ma intorc dupa ce ies dintii si vedem ce si cum. Intre timp am parasit "zona", dintii au iesit. Initial cresteau aproape perpendicular pe ceilalti... eram ingrozita. Acum vad ca au inceput sa se alinieze-singuri. Sara a avut o perioada brusca de crestere, poate s-a mai largit si maxilarul, nu stiu ce sa zic. O sa o duc aici la un control si vedem ce zice stomatologul. Eu una nu m-as grabi sa scot copilului maselele ca nu au altele loc... na, traume din copilarie. Am stat cred ca mai bine de un an de zile fara dinti in gura pana au crescut ceilalti, ca asa a zis doctorul, si copiii radeau de mine. De ce nu mergi sa vorbesti si cu un alt doctor, doar sa vada ce si cum si sa obtii o alta parere. Ca pe principiul asta o sa tot scoata maselele sa le faca loc la urmatoarele si tot asa... Zic si eu, nu sunt doctor, asa ca nu te lua dupa mine.
Sanatate multa!
Nicoleta spune:
Uite ca abia acum am citit cu atentie. Gabi, exista un aparat de aliniat dintii! La Stefan ni s-a propus sa ii punem unul care sa largeasca maxilarul fiindca nu are "muscatura" chiar corecta. Aici insa nu s-a spus ca se poate corecta de la sine! Hm... nu scoate dinti! Fara sa intrebi mai multi medici, chiar din afara... In Ungaria spre exemplu am auzit ca sunt medici stomatologi foarte-foarte buni! Si austriecii tot acolo merg sa.si faca dantura. In Austria este nesimtit de scump totul...
Gabi_K spune:
stiam de aparatul de aliniat dinti, dar de largit maxilarul nu.
Oricum mai asteptam pana la sfarsitul lunii, apoi vedem. Pe la 9 ani caninii de jos cad singuri, deci oricum asta le va fi soarta
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K stiam de aparatul de aliniat dinti, dar de largit maxilarul nu. Oricum mai asteptam pana la sfarsitul lunii, apoi vedem. Pe la 9 ani caninii de jos cad singuri, deci oricum asta le va fi soarta Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
Chestia de largit este cam la fel cu cea de indreptat dintii, doar ca ceva mai "enervanta", un pic mai dureroasa, cel putin asa mi s-a spus. Daca vrei sa-i scoti inainte sa cada ei, verifica daca au mugure. Eu unul din premolarii scosi asa la rand de stomatoloaga nu-l am nici acum, caci nu am avut mugure. Asa ca nu trebuia scos inainte sa se miste sau trebuia facuta radiografie sa vada ca iese altul.
Nicoleta spune:
Mult succes celor care incep maine scoala!
Gabi_K spune:
multumim la noi in camera copiilor e zi de doliu, azi toata ziua erau saracii fara chef de viata, daca nu le era lene sa-si schimbe pijamalele cu haine de casa, cred ca-si luau haine negre
Pe Lili n-am putut s-o scot din casa toata ziua, cel mare venea cu mine la cumparaturi, probabil spera si el la una-alta
Bafta tuturor in noul an scolar!!!
Nicoleta spune:
http://community.webshots.com/album/578569709rOkaPm
pentru maine dimineata, sa aveti energie!
sinzi_ana spune:
Succes scolareilor maine!!!! (nu incepe pe 15 sept??)
Noi deja ne dorim vacanta...mai ales eu...nu ma pot odihni de ceva timp...si ma simt foarte obosita....pur si simplu nu adorm noaptea...nu stiu de ce....