Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 21
cristina22 spune:
'neatza!!
Numai nu apuc sa scriu.Parca nu mai am timp de nimic.
Am inteles bine?Matei e gradinar!!? Nico-cum se descurca baietelul?
Succes scolarilor!
Mai avem si noi 2 zile de vacanta si gata! Inapoi in banci.
Dev-acum Sara in ce limba invata?
Daca tot vorbiti de dinti, raportam si noi.Mai avem un incisiv lateral sus de scos.Apoi ne oprim pana la canini. Nu??
O zi faina sa aveti!! La noi ploua, desi eu asteptam azi soare si 24 grade...
C+C=Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Noi stam azi acasa, eu si piciul, din motive de muci, nu de la gradi, marti deja se iveau... I-a placut, dar am stat impreuna. Luni sper sa mergem iar.
Cristina, nu sunt si niste masele care se schimba? Cele imediat dupa canini?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Gabi_K spune:
jos cad caninii, sus maselele si apoi caninii, deci ordinea e inversa, asa mi-a explicat doctora.
Pe noi ne asteapta pe la sf. lunii o extractie de canin, ca nu au loc incisivii laterali
Cu rechizitele am rezolvat in juma' de ora, ca am verificat stocul de acasa si am completat. Anul trecut am luat la unguri o tona de caiete, erau la vreo 25 de bani bucata, si inca ma mai tine stocul
Eu cred ca voi sari anul acesta peste deschiderea de an, in a 7-a numai prostii isi duc mamele, in a 3-a merge mama mea Nici nu stiu cum a fost anul trecut
Laura deci incepi lucrul? Mult succes!!!
Nico multa sanatate gradinarului. Acum intreb si io ca-s mai sateanca cum sunt servetelele neigienice si igienice?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
A, nu, Gabi, ziceam ca este neigienic sa-i scot dintii pe strada, doar un servetel distanta intre mana mea si gura lui... Intelegi? Servetulul era unul de sters nasul, abia scos din punga lui.
sinzi_ana spune:
Lui David i-au cazut si cei 2 dinti de langa cei din mijloc de sus (ah...nu stiu cum se numesc).....am fost si la dentist...si are o carie pe maseaua permanenta...pe care vreau sa o rezolvam....ni s-a propus sigilare...dar nu cred ca o sa o facem....
In rest...am intrat cu forta in teme...in scoala....
David e intr-o clasa de gifted, si se pare (mie mi se pare cel putin) ca are mult mai multe teme ...si mai dificile putin...ne-a cam luat din oala...noroc ca nu protesteaza ca la inceput...le face constiincios...dar ne mai ramane foarte putin timp de altele in timpul saptamanii....
Va uram succes la scoala celor ce au inceput sau vor incepe zilele astea!!!!!
Nicoleta spune:
Felicitari, David!! Super, Sinzi!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta A, nu, Gabi, ziceam ca este neigienic sa-i scot dintii pe strada, doar un servetel distanta intre mana mea si gura lui... Intelegi? Servetulul era unul de sters nasul, abia scos din punga lui. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
am inteles acum
Si la mine trebuia sa vina zana maseluta, ca ieri mi-au scos niste radacini, ca doar atat a mai ramas dintr-o masea de minte Zana n-a venit, dar am trecut bine de noaptea trecuta, am reusit sa dorm. Acum sunt pe antibiotic, m-am descurcat pana acum cu 2 calmante, pe al doilea l-am luat pt febra, ca si temperatura am avut si aseara, si azi, dar sper ca nu e ceva neobisnuit dupa extractiile mai dificile. Acum arat ca un hamster, macar pe partea cu buba nu am riduri ca mi s-a intins bine pielea sub umflatura
Nicoleta spune:
Eu ma duc maine la dentist, mi-am descoperit niste cariute... sunt cam speriata... nu-mi plac deloc dentistii... si nu-mi plac nici tarifele de aici .
Gabi_K spune:
Tinem pumnii lui David, sa se descurce cu greutatile
Nico bafta maine, sper sa scapi usor si ieftin Off, de ce n-ai fost in RO la dentist? macar la un control?
devoska spune:
Laura, multumim pentru urari! Incercam sa ne acomodam, dar ca orice inceput... nu e asa usor. Incepi serviciul? Wow, micuta ta s-a facut mare, mai are putin si face 2 anisori.
Cristina22, Sara invata acum in germana. In plus face zilnic (tot la scoala) spaniola si e fericita nevoie mare. Inca n-am aflat cata engleza face, dar se pare ca nu asa multa.
Toata lumea scoate dintii intr-o veselie, dar la Sara, ca si la Gabi_K, nu mai au loc sa creasca cei noi. Noua ne-au propus aparat de largit maxilarul, sau ceva de genul, sper ca nu spun prostii, asta e ce am inteles la rusnaci. Gabi_K, ketonal, ketoprofen sau "derivate" ai incercat? Sanatate multa si sa treaca durerea.
sinzi_ana, succes lui David la scoala. Felicitari pentru clasa in care este. Banuiesc ca anul trecut a avut rezultate foarte bune.
Nico, pupici la pitic, sa treaca mucisorii repede. Iti tin pumnii pt maine la doftor.