Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Gabi, am niste emotii... Si pentru Stefan, dar mai ales pentru pici... primele 4 zile ar trebui sa fie usurele, ca voi sta cu el... apoi voi incepe sa plec, in fiecare zi mai mult... cand se presupune ca va incepe si el sa planga... Ii tot spun de gradi, ca vom merge, se va juca acolo frumos... mami apoi va pleca sa isi faca treburile si se va intoarce repede sa-l ia... el zice daaa, daaa... pare incantat... sper nu doar pana isi va da seama ca eu nu voi mai fi in peisaj... Uf! Greu!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
devoska spune:
Nico, succes! Sa aveti un an scolar cu multe realizari! Bucurii si acomodare usoara lui Matei!
pentru mamaica!
Sara e in picioare de la 6.30. Are emotii.
la toata lumea!
Gabi_K spune:
Nico oricum e mai uman acolo la gradi cu acomodarea, decat aici, unde-ti arunci copilul in prima zi fara sa stai cu el...
Capul sus, cu al treilea copil totul va fi deja o rutina
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Stefan s-a trezit si el singurel la 7. Am mers la scoala, am stat o ora si 50 de minute... ca deh, nu am catadicsit sa trecem sa vedem programul si am mers cu o ora mai devreme... dintre cei mari (de la a 2-n sus) eram singurii cu Schultüte (nu stiu cum se scrie) (un corn cu dulciuri multe in el...), ca deh, de unde sa stim ca trebuia numai in clasa 1?? Au stat doar 50 de minute in zona... E fericit! I-a picat un dinte (ajutat de mine) la trecerea de pietoni...
Devo, la voi cum a fost?
Va pup!
Gabi_K spune:
vezi daca nu intrebi aici, ca-ti spuneam eu Eu stiam de la matusa mea, ca schultüte e pentru bobocei.
Dar voi pe trecerea de pietoni va scoateti dintii?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Pai unde apuc sa trag si eu de dintii lui... ca se tinea intr-un colt abia... si altfel nu ma lasa, acolo l-am convins ca "Repede, repede, ca se face verde, daca te doare, ma opresc..." ce sa-l doara?? A tipat de frica! L-am scos cu un servetel (neigienic, dar macar nu l-a inghitit!). Si cu tuütele ala... anul trecut nu a avut (duminica am aterizat, luni a inceput scoala, s-a dus copilul cu sacosa in loc de ghiozdan :D), sa zicem ca anul asta ne-am spalat pacatele .
devoska spune:
Felicitari pentru dintisor! La noapte vine zana deci. Si lasa ca bomboanele sunt bune.
Sara s-a trezit si ea singura la 6. S-a spalat, mancat, gatit... a mers cu mine sa cumparam flori si am mers la scoala. A avut doar o ora de la 9-10. Deocamdata toate bune si frumoase. Dupa ora o colega a prezentat-o pe Sara surioarei mai mici. Ce o fi mai tarziu... vom vedea.
andy.p spune:
Mult succes scolareilor si gradinarilor.
Nico- felicitari ptr dintzisor.La Matei cum e?
Devo- acomodare cat mai usoara Sarei si tie
ici tuturor..noi in plin proces de pregatiri:scoala,job,buni
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
La multi ani tuturor care poarta numele de Maria!
andy.p spune:
Buna dimineata.
Haideti la .
Noi suntem bine,ieri am avut o zi maraton...am cumparat rechizitele,nu gasim penarul perfect da'mai incercam
La deschidere va merge doar tati:((...eu tre sa fiu la mine:((
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)