Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cine isi mai aminteste desenele lui Liviu de pe la 5-6 ani...... masini masini si iar masini. Acum s-a reprofilat, deseneaza monstri http://good-times.webshots.com/photo/2651316990101282279VYoKFCmerg sa ma uit la pozele lui Sinzi

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, sunt extraordinare desenele!!! Cat detaliu (parul de la sub-brat) si umbre!!! Super!!! Bravo lui!!! E ff talentat!!!! De ce nu incerci un club de arta ceva???

Mergi la inceput

Multumesc Sinzi!Sincera sa fiu, am cautat niste clase de art acum un an jumate -2 si cum nu am gasit nimic prin zona care sa se axeze pe desen am renuntat la idee. Acum ar fi ceva scoala de art in apropiere, insa costa destul de mult, Liviu face deja karate si mai vrea netball si deocamdata inca un curs platit e cam mult pentru noi avand in vedere ca eu inca nu lucrez. Noi vrem sa facem ceva economii sa reusim sa platim un depozit pentru a cumpara o casa si nu prea stim daca ne iese pentru ca au crescut foarte mult preturile aici.Insa pe de alta parte ma gandesc ca e pacat sa se iroseasca talentul si odata ce voi avea si eu un job mai serios (si asta nu stiu cand se va intampla) o sa vedem cum facem cu cursul de desen. Deocamdata ne multumim cu ceea ce fac la scoala.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, foarte faine desenele! Si are dreptate Sinzi, e musai sa il dati la un curs. Sora mea mai mica este foarte talentata la desen, de la 2 ani si ceva ne uimea cu ce desena! Insa nu i-a cultivat nimeni talentul, mai mult, mama a impins-o spre piste gresite ("Deseneaza si tu case, oameni, flori"... deci locuri comune...). Acum deseneaza doar manechine, imbracate in diverse feluri (ceea ce nu e chiar rau... insa nu e in spiritul a ceeaa ce se prevedea cand era mica...). Chiar sper sa imi amintesc sa va arat un desen al ei facut cand era foarte mica, dar este la Bv.

Week-end placut va doresc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lucia, nu dispera. Robert avea un coleg de clasa, prin cls a II-a toate caietele ii erau pline cu desene cu cranii, monstri,, creatii oribile. I-au trecut si lui toanele astea :)

Si dupa parerea mea Liviu e foarte talentat, are vena de artist, ar fi pacat sa nu mearga la un prof de desen, daca e posibil. Indiferent ce deseneaza, e important sa deseneze mult.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Neata!

Si la voi ploua? Sper sa fie doar maine urat si apoi sa apara soarele promis de prognoza... chiar daca 19 grade...

V-ati pregatit de scoala? Haideti la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la noi ploua, e urat si frig
Pregatirile le-am cam terminat, am cumparat tot ce ne mai lipsea, sper Mai urmeaza fondurile semiobligatorii, caietele speciale

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Si la noi ploua si e frig.Noi ne pregatim de vacanta.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Noi nu am cumparat nimic, asteptam sedinta cu parintii. Ghiozdanul va fi tot cel de anul trecut, ca la cat a costat il va folosi probabil pana la adanci batraneti... Ma tot straduiesc sa ii cumpar haine, sa fie si frumoase, si de calitate, si la preturi ok. Si eu sa am timp de umblat.

Lucia, fericitilor! Cat dureaza vacanta?

Si la noi e urat si ploua... Dimineata erau 10 grade, acum sunt 11... Brrr...

Mergi la inceput

VAcanta dureaza 2 saptamani!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput