Copilasi din 2002 *80* Scolari in vacanta !!!
Raspunsuri - Pagina 18
cristina22 spune:
noah, apuc si io sa va vad!
Lucia-vacanta placuta!!
Deci se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda in ce priveste anotimpul.Ploua, e rece, am trecut la pantofi...
Si noi am cam cumparat, nu in graba, ci avand timp, am tot ales.Tematica de anul asta e bakugan.Asa ca tot e bakugan:ghiozdan, penar, creion, caiete.Acum suntem in cautari de coperti cu personajele astea ciudate.
Ce sa va mai zic?Andrei mai are de citit.Acum e la Emil Garleanu (mie nu mie pare pe intelesul unui copil de 7-8 ani).Noroc cu DEXI, ca ma scoate si pe mine din incurcaturi
O zi faina va doresc si haideti sa nu mai lasam subiectul nostru pe pagina 2
C+C=Andrei
Nicoleta spune:
Pfiuu, cu cititul nu stam grozav, insa a mai lucrat la mate... Sper sa fie ok asa, desi ma mustra constiinta uneori...
Lucia, vacanta placuta va doresc! Si noi avem un inceput de toamna gen iarna-cea-mai grea australiana :).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
light spune:
Multumim multumim, abia pe 18 plecam in vacanta in Queensland.Pana atunci mai avem parte de ceva distractii la scoala.Nu mai e o noutate pentru noi mersul in pijamale la scoala o data pe an. Ideea e de a salva o zi de uzura la uniforma scolara si de a dona un banut in contul acestei zile pentru cei fara adapost.Dar pentru copiii din scoala a fost un prilej de distractie. Ca si anul trecut, pe o zi ploioasa, cu doar 12 grade C afara, s-au adunat copiii la scoala in pijamale si papuci, cu halate de baie, cu pernele si chiar cu jucaria de plus cu care dorm.Dupa ore, cativa copii au ramas sa joace netball. Liviu s a alaturat si el pentru prima data, caci pana acum nu a vrut decat karate dar s a hotarat ca va ramane in fiecare miercuri la scoala la netball.si pozehttp://community.webshots.com/album/578499899frdayh
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Super faine petrecerile astea! La Stefan nu se fac...
Nicoleta spune:
Ce zic eu petrecere... ca a fost o zi normala, nu? Doar ca in pijamale... La uzura pijamalelor nu s-or fi gandit? :D
cristina22 spune:
cel mai mult si mai mult mi-a placut d-l Victor.Mai, da' ce pantaloni barbatesti de pijama avea omu'...
Ce le-ar place si alor nostri o zi in pijama!!
C+C=Andrei
light spune:
Nicoleta, da a fost o zi normala dar ceva mai distractiva.Cristina, daaaaa ne topim dupa el cand il vedem in pantalonii aia.E haios foc, cand vede vreo haina de a lui taicasu incepe "tataaaaaaaa, tataaaa". Odata a vazut pijamale barbatesti cu dungi si a inceput in magazin sa strige la pijamale :"tataaaaa, tataaa". La fel face cand vede pantalonii astia ai lui, zice "tataaaaa", o fi vrand sa ne spuna ca sunt ca ai lui tata.
my deviantArt Gallery
Gabi_K spune:
e mortala chestia asta cu pijamalele!!! vreau si io!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Karina spune:
Am trecut sa va pup repede. Bogdan azi vine acasa dupa vreo 10 zile la munte. Abia astept sa-l vad, mi-a fost tare dor de el.
Am reusit sa zugravim, dar inca n-am terminat curatenia. Si astept sa ma cheme la operatie . A inceput sa-mi cam fie frica .
Va pup si va doresc multa sanatate,
Karina si Bogdan
Nicoleta spune:
Karina, despre ce operatie vorbesti? Te cred ca ti-a fost dor de baiat!