Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Aaaaaaaaa, Ratusca, fa din Aptamil daca ai in casa si vezi cum iese (eu am facut cu lamaie si s-a strans imediat, a fost chiar foarte buna cred).

_
Povestea unei .
Cresc

eu o sa fac din lapte de vaca si o sa-i pun in piureul de fructe zic bine?
parca mai facea cnv din lapte de vaca? cat calciu lactic se pune ...la cat lapte?...off de parca nu as fi facut si la Mario.... sunt dusa,nu mai stiu nmk
edit:: tastez intotdeauna 'a' inainte de orice ... ex; 'al' in loc de 'la' ; 'parac' in loc de 'parca' ...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaaaaaa...
la cum fluturiti voi, va mai ajung la toamna...
n-are nimeni rezumat la ultimele 20 de capitole?

in cazul in care ma mai vreti printre voi, sunt dispusa sa revin.
bebeii si las pt mamicile cele mai bune din lume...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Te primim daca dai si tu ceva de prin patiseria aia virtuala. (eu nu ma uit, dar asa, pentru inspiratie). Cum sunteti? Ce face bebe? Ai termint examenele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

daaa... incep cu bbTo, apoi va zic si de mine.
n-am vesti prea bune. a fost mai intai mucos cu mine, dar a trecut bine peste, doar ca a luat apoi de la tati rosu in gat si a prestat 3 zile jumate de eritro, timp in care am crezut ca mor de ciuda. NU VREA PAPA! REFUZA DIVERSIFICAREA, SAU SUNT EU MAMA RATATA!!! asa ca a luat 200 g in 3 saptamani, sunt amarata ca vai de mine, are la 5L3S 6350g si 65 cm, iar pediatra mi-a zis sa-i mai dau pana la 6L2S numai lapte. apoi... vazand si facand. da-s nitel dispe... soarta cruda!
in rest, e un pogonici asa scump... ma termina. nu sta locului o clipa. nici in rest, nici cand mananca, nici cand doarme. l-am invatat numai in brate si numai sa primeasca atentie non stop si nu sta singur de fel.
nu mai are stare nici in marsupiu. e innebunit dupa fantanile arteziene. se intoarce pe toate partile. doarme cu iepurasul. se trage de urechi cand ii este somn. intinde mainile cand ii zic "hai la mama!", zice nn-nn la papa/tratament, da din cap si sigileaza buzele de nu le deschizi nici cu spaclu, vrea numai afara, bate cu palmele in masa si ii rastoarna invariabil farfuria lu taica-su cu mancare in poala, evident, plange la socrosenia de rigoare, imi aduc aminte si mai scriu, vreau sa citesc ca cica a murit madalina manole...

i shall be back!

I will survive...

Mergi la inceput

s-a sinucis Madalian MAnole...Dumnezeu sa o odihneasca

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetle
multu de cofee cris m
plateea
is shocata de vestea cu madalina manole...dumnezeu sa o odihneasca in pace...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

s-a sinucis?!?!?!?!?!...........citisem eu un articolas in nu stiu ce ziar ca nu s-a simtit bine la un mom dat......dar ea parca tocmai nascuse....depresie postnatala?...doamne fereste...dumnezeu s-o ierte.......................

buna dimineata!
plateeo!!! stai linistita cu cupilu!!!!! daca vrei sa stii, stefan al meu avea la 5 luni si 2 saptamani 6.490 si 69 de cm! si am intrebat-o pe doctorita: e subnutrit?....nuu, stai linistita...asa ca chill!!!! ce vrei de la el?...are timp o viata sa se ingrase, o sa fie fotomodel alaturi de al meu
mai citesc si revin...inca sunt ....dupa ce am citit de madalina....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Dumnezeu s-o odihneasca !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

pana la urma cum sa fac branza aia? grea decizie.....

si inca ceva, plateea, nu mai dispera cu diversificarea! nu-l forta, ca nu o sa rezolvi nimic, ai rabdare.......treaba asta ca vaaai, nu mananca copilu, e mai mult spre disperarea mamelor si a doctorilor....fa o pauza ce cateva zile pana sa incerci sa-i dai ceva....da inca nu are 6 luni, ce vrei de la el?

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

daaa... incep cu bbTo, apoi va zic si de mine.
n-am vesti prea bune. a fost mai intai mucos cu mine, dar a trecut bine peste, doar ca a luat apoi de la tati rosu in gat si a prestat 3 zile jumate de eritro, timp in care am crezut ca mor de ciuda. NU VREA PAPA! REFUZA DIVERSIFICAREA, SAU SUNT EU MAMA RATATA!!! asa ca a luat 200 g in 3 saptamani, sunt amarata ca vai de mine, are la 5L3S 6350g si 65 cm, iar pediatra mi-a zis sa-i mai dau pana la 6L2S numai lapte. apoi... vazand si facand. da-s nitel dispe... soarta cruda!
in rest, e un pogonici asa scump... ma termina. nu sta locului o clipa. nici in rest, nici cand mananca, nici cand doarme. l-am invatat numai in brate si numai sa primeasca atentie non stop si nu sta singur de fel.
nu mai are stare nici in marsupiu. e innebunit dupa fantanile arteziene. se intoarce pe toate partile. doarme cu iepurasul. se trage de urechi cand ii este somn. intinde mainile cand ii zic "hai la mama!", zice nn-nn la papa/tratament, da din cap si sigileaza buzele de nu le deschizi nici cu spaclu, vrea numai afara, bate cu palmele in masa si ii rastoarna invariabil farfuria lu taica-su cu mancare in poala, evident, plange la socrosenia de rigoare, imi aduc aminte si mai scriu, vreau sa citesc ca cica a murit madalina manole...

i shall be back!

I will survive...

incearca cu altcv,alt castronel/bibe/lingurita/ora/pozitie etc sau ai rabdare ... e ff bn bbTO,a crescut ok,zic eu

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

anag are 2 ani copilul ... inca nu se stie sigur dc a murit ....

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput