Medici buni la Medlife

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si noi as fo la Chirita Unirii. Fara abonament, 100 lei consultul. Ce ne-a placut - a stat sa ne explice ce inseamna bronsita astmatiforma, care e limita intre bronsita bacteriana, virala, si pe fond alergic; si ne-a dat o schema de tratament cu indicatii - cand sa o scadem si cand sa o ridicam.

Ei, uite, cu noi a fost exact opusul. Nu ne-a explicat ce are copilul, ne-a dat un tratament dupa care sa venim la control in 2 zile, cand ne-a spus un alt diagnostic, mai grav, si cumva aproape ne-a invinuit ca din cauza noastra s-a ajuns acolo Si ne-a mai si intrebat in fata copilului (de 5 ani) daca vrem sa-i faca injectie sau sa-i dea pastile, la care va cam inchipuiti care a fost reactia copilului
Daca n-am fi fost atat de speriati de starea copilului si de preocupati de ce trebuie sa facem ca sa fie bine, zau ca ii faceam reclamatie !!!
De-aia mi-am propus ca scriu despre ea pe unde apuc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Stiti adresa sau telefon cabinet dr Miorita Toader? Mai merge la Medlife? As vrea sa-mi duc si eu piticii la un consult, dar nu am gasit-o pe site la Medlife,

Sanatate,

Mergi la inceput