Medici buni la Medlife
Raspunsuri - Pagina 3
ginye55 spune:
DR Stamate Mircea (MedLife Grivita) - ecografie generala. Are extraordinar de multa rabdare cu copii si este f bland (eu am fost cu al meu la 7 luni la dansul pt echo tranfontanela si echo abdominala).
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
mihavesa spune:
Fetelor, ma bucur ca am gasit acest topic ... deoarece si eu i-am facut baietelului meu abonament la Medlife.
Pana acum am mers la dr pediatru Catrinel Preda de la Grivita si dna Miorita Toader - orl. Mi-a placut de dna Preda, nu s-a grabit cu antibiotic ...
Si dna Miorita Toader mi s-a parut OK.
Am mai fost la o dr pediatru de la favorit, imi scapa numele, dar la fel, a stat de vorba cu noi ....
Acum as vrea sa-l duc la dr greta nita - homeopatie, poate ne ajuta sa scapam de polipi fara operatie .....
Vad ca sunt pareri bune despre dna Greta Nita .....
iubu77 spune:
Eu am fost cred ca anul trecut la ea...E la clinica din grivita acolo jos la parter langa receptie,nu?
tot aveam probleme cu transpiratia cu dormitul cu etc..mie mi-a placut de ea..consultatia a durat cam 40 min..te intreba vrute si nevrute, cum dormi, ce mananci etc..oricum problema mea s-a mai ameliorat...si sper cu timpul sa dispara..Doamna doctor e o tipa calma, politicoasa atenta..
_Ralu_ spune:
De la Medlife mi-a placut f mult dna dr Raluca Bidiga.
Am ajuns prima data la dumneaei, dupa niste analize facute la Medlife Favorit, unde fetitei mele ii iesise infectie urinara cu Proteus. Dupa ce a consultat-o pe fetita mi-a zis : "Desi ati facut analizele la noi, va spun sincer ca sunt gresite. Fetita nu are nimic"...apoi mi-a explicat de ce sunt gersite...ca M favorit nu are lab propriu si probele se deterioreaza pana ajung la Grivita...etc. Mie una mi-a castigat increderea, dar doar dansa ca medic, Medlife m-a dezamagit groaznic.
Am mai ajuns apoi de inca cateva ori la dumneaei, si la fel, am fost f multumita, mi-a explicat mereu f mult fenomenele din bolile ce le avea fii-mea (diverse forme de raceli, varicela), am si sunat-o de cateva ori, a raspuns imediat si a fost f draguta.
In schimb am ajuns odata la dr Georgescu Miruna, laudata aici pe forum, fiica-mii ii cursese sange din nas, iar eu eram ingrozita...am mers de urgenta acolo, i-am spus care e problema dinainte...a zis sa platesc consultatia, si sa intru...cum am intrat a inceput sa o consulte si sa imi dea tratament pt raceala pe care o avea, si pentru care primisem deja tratament de la pediatrul ei (m-a intrebat pe mine ce ii dau, si mi-a scris si ea acelasi lucru pe reteta, plus "un antibiotic, ca face febra de aproape 2 zile")...despre sangele din nas, mi-a spus ca nu stie ce sa imi zica, ca ar trb uitat in nasul ei, si ea nu e ORL-ist. Pai stia pt ce problema am venit, de ce nu mi-a zis din prima sa ma duc la ORL???? Deci 100 de lei dati de pomana. Prostita pe fata.
Apoi am ajuns la ORL, sa zicem ca m-a lamurit un pic ORL-istul, dar si el mi-a zis ca "Ar trb sa ne uitam in nas, cu o sonda speciala pt copii, dar nu am!"
Cam asta a fost o parte din experienta mea cu Medlife. De la experienta asta, nu am mai calcat pe acolo, dar daca voi mai avea vreodata nevoie, as mai merge doar la dns dr Bidiga.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ancasilv spune:
Vlad Postelnicu si Andrei Borangiu -ORL in Baneasa.
Ciaus Raluca-pediatrie Unirii.
Nu mi-a placut de Chirita Nicoleta, tot din Unirii, a luat totul super lejer, iar tratamentele date de ea nu au functionat absolut deloc. Mi s-a parut destul de slab pregatita.
Si eu am avut surprize cu analizele de la ei. Repetat aceeasi analiza, o data a iesit ceva si alta data altceva. CHiar si un medic de la ei mi-a recomandat sa le repet in alta parte, ca nu are incredere in laboratorul propriu.
Cred ca au cam inceput sa isi piarda interesul. Imi miroase a treaba pur romaneasca...facem bine la inceput si pe urma o stricam de tot. Sper totusi sa ma insel eu si sa fiu singura ghinionista.
_Ralu_ spune:
Din pacate nu esti singura.
Mai am si eu cel putin 2 cunostinte apropiate care au patit-o rau cu Medlife.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ymca spune:
Subscriu la cele spuse despre dr Raluca Bidiga. Exact asa se comporta si cu noi si mergem cu ambele fete la ea. Nu pare nicicand grabita ( este si asta o arta), ne-a pus diagnostice corecte, ne-a dat mereu tratamente adecvate. M-a indrmat mereu catre analizele necesare, mi-a explicat rezultatele. Nu ne-a tratat cu antibiotice decat atunci cand analizele ne-au aratat ca este cazul ( extrem de rar) si m-a incurajat mereu. Pozitiva, amabila, profesionista. La dr Georgescu am fost o singura data si ne-a tratat corect dar nu am simtit chemistry. Deci, de fiecare data cand pot alege, o aleg pe dr Bidiga, chiar daca grivita imi e extrem de departe de casa.
cleo78 spune:
si noi as fo la Chirita Unirii. Fara abonament, 100 lei consultul. Ce ne-a placut - a stat sa ne explice ce inseamna bronsita astmatiforma, care e limita intre bronsita bacteriana, virala, si pe fond alergic; si ne-a dat o schema de tratament cu indicatii - cand sa o scadem si cand sa o ridicam. Ne-a dat si tel. ei ca eram cu 2 zile inainte sa plecam din tara.
are experienta de urgenta, a facut garzi la Budimex,si e f. repezita in miscari. Dar asta nu e deranjat -la bebelusi poate e altceva. M-a deranjat ca are suprapuse consulatii, banui ca cele de la receptie i-au programat controale la aceeasi ora...cam aiurea sa astepti la copii.
Specific, nu am avut probleme majore. Ea ne-a recomandat hemoleucograma din degetel dar in Budimex(!!!), inainte de a lua vreodata antibiotice.
pt medicina generalista, Mihaela Dascalu. Jos palaria, l-a convins pe sot pt colesterol si tri gliceride sa tina regim. Asa de bine l-a convins, ca a tinut regim strict, si in 3 luni au scazut de la 240 la 180 colesterol, si tri gliceridele de la 120 la 45. Si mananca mai sanatos in continuare - deci jos palaria ei ca mi-a convins caposul si nu i-a pictat o reteta.
iubu77 spune:
Da Bidica Ralucata am auzit ca este ok...
De dr Sicoe stiti ceva? noi am fost cu bebe o data la dansa si a parut ff ok.