Medici buni la Medlife

Medici buni la Medlife | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Suntem tot familionul abonati la Medlife. Acuma tb sa caut un pediatru bun pt fete si medic generalist pt noi cei mari . Eram obisnuiti la Medicover aveam doctori preferati acuma o iau de la capat

Orice sfat este bine venit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Miruna Georgescu e super buna, foarte rabdatoare, raspunde mereu la telefon, primeste si urgente, fara programare. Deasemenea, recomand pe dr. Giosanu ctin, cat a fost Dr georgescu in maternal am fost la el, chiar suna sa spuna cand ies rezultatele analizelor . Imi place si fiindca nu dau medicatie fara rost,antibiotic numai dupa analize, nu ca altii. Nu recomand pe dna director Marcu, indiferent ca ai abonament clasic sau gold la ea se plateste orice consultatie. am fost de 2 ori si nu mai merg vreodata, e extrem de aglomerata (sau mai bine zis, era-ca nu prea am mai vazut coada pe-acolo) si baga si 3 copii odata in cabinet. n-are rabdare, recomanda investigatii fara rost, gen ecografii , la 2 luni , fara nici un simptom,la un simplu control de rutina.este de genul ala comunist care controleaza 'pe banda', fara nici un fel de empatie, cu parintii macar.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Si eu o recomand pe Dr Miruna Georgescu, ca medic de familie al copilului, sa zic asa. Pentru ORL pediatrie o recomand pe Dr Miorita Toader sau Armand Agache.

NU pentru dr Marcu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si eu as zice NU pt doctorita Marcu, in principal din aceleasi motive spuse de fete mai sus, plus faptul ca mie mi-a gresit diagnosticul la fetita de 6 luni (diagnostic corectat pe urma de inca vreo 3 medici)

www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

laureta, noi am mers la Miruna Georgescu, Medlife Grivita, ptr copii. cum spunea si papanash, cel mai mult mi-a placut ca nu sare cu antibioticul si primeste si urgente, fara programare si raspunde la telefon oricand. e ok, mie imi pare rau ca nu mai mergem la ea, dar e ingrozitor de departe de noi.
despre dr Giosan si dr Agache am auzit iar numai lucruri bune, nu am fost insa la ei la control.
pe ORL, pe dr Miorita Toader nu ti-o recomand, am fost la ea cand am avut probleme cu otitele, si la Edi si la Robi, 2 diagnosticuri gresite am primit.
pe ortopedia pediatrica iar au un dr f bun, pe dl Radu Spataru.
cam asta.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor multumesc mult De dr Marcu am tot auzit pareri negative. Si daca e cu plata nu mai are rost oricum la ea. Noi pt cazuri mai grave il avem pe dr Stanciu (cabinet particular) sunt foarte multumita de el, o stie pe Biancu de la nastere si nu a gresit niciodata pina acuma si nu da antibiotice. Ne a scos de fiecare data din boala ca sa zic asa

Lumi of si cand te gandesti ca te ai dus pt mai bine, mda. Pupam frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Nu recomand pe dna director Marcu, indiferent ca ai abonament clasic sau gold la ea se plateste orice consultatie. am fost de 2 ori si nu mai merg vreodata, e extrem de aglomerata (sau mai bine zis, era-ca nu prea am mai vazut coada pe-acolo) si baga si 3 copii odata in cabinet. n-are rabdare, recomanda investigatii fara rost, gen ecografii , la 2 luni , fara nici un simptom,la un simplu control de rutina.este de genul ala comunist care controleaza 'pe banda', fara nici un fel de empatie, cu parintii macar.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Pt. ea au un mare rost ca e spitalul ei si castiga. Nici eu nu mai calc la ea, dupa ce am fost cu copiii pt control de rutina si dupa parerea ei trebuie sa-i plimb la 1000 de investigatii ca ar putea avea nu-s ce probleme. Aveau niste muci, tuse...micul trecuse de o brosiolita...vroiam sa ma asigur ca toate sunt bune, iar ea m-a bagat in sperieti. In plus mi-a recomandat, daca vreau sa mai vin la ea sa retrag copilul mare de la gradinita, ca gradinita il imbolnaveste si ea tb. sa-l faca bine.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu are rost sa detaliez motivul suplimentar pentru care spun si eu NU vav de Marcu! Dar este un NU clar si raspicat, dupa ce am avut amandoi copiii inscrisi la ea!

La fel, doctorita Miruna Georgescu mi se pare ok! Am vazut cum reactioneaza in situatii limita si mi-a placut ca nu a uitat sa fie om!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delalex spune:

Dr. Marcela Ionescu- pediatra
Dr. Craiu Dana-neurolog pediatru
Dr. Stefaniu Ioan- oftalmolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Super MEDIC si OM Dr Balta Dan Seni-ORL-Medlife Unirii
Bun Pneumolog Dr Ionescu Marcela si diagnostician ok
Bun Ecografist pe Cardiologie si super OM -Dr Dumbrava-Medlife Favorit

Sbscriu si eu la NUUU DR MARCU!Noi am avut o ultima experienta cu dinsa de genul..imi vede fetita de 3 ori intr-o saptamina acum 2 ani cu simptome de febra care nu ceda la antibiotic,voma,diaree..si a 4-a oara cind am luat-o pe sus ne face parinti inconstienti ca am tinut copilul atit acasa .Tot IOMC a fost atunci de baza-era un rotavirus rezolvat cu o perfuzie!Insa sotul meu,dupa ce cotizasem o saptamina la greu, i-a spus doamnei in fata toate "aprecierile" noastre!N-a zis nici pis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hikari spune:

Dr. Ruxandra Vidlescu - Medlife Unirii , are foarte multa rabdare cu copii, e simpatica (e tinerica, 30-35 de ani), face examenul clinic exact asa cum scrie la carte (e si cadru universitar), explica totul pe intelesul fiecaruia si bine structurat, astfel incat nu pleci nelamurit din cabinet, daca e nevoie iti si scrie sau face scheme, tabele. Tratamentele le da tintit, analizele la fel si nu merge pe dibuite si incercate. Raspunde la telefon daca este nevoie de indicatii suplimentare.

Mergi la inceput