Medici buni la Medlife

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurash1 spune:

nota 20 pt dl dr Dumbrava si -1 pt Dr Marcu. Cred ca este una din cele mai putin profesioniste cadre medicale cu care am avut de-a face. 10 pt Miruna Georgescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hikari

Dr. Ruxandra Vidlescu - Medlife Unirii , are foarte multa rabdare cu copii, e simpatica (e tinerica, 30-35 de ani), face examenul clinic exact asa cum scrie la carte (e si cadru universitar), explica totul pe intelesul fiecaruia si bine structurat, astfel incat nu pleci nelamurit din cabinet, daca e nevoie iti si scrie sau face scheme, tabele. Tratamentele le da tintit, analizele la fel si nu merge pe dibuite si incercate. Raspunde la telefon daca este nevoie de indicatii suplimentare.

A avut si de la cine sa invete. Noi il avem pediatru pe tatal ei si sunt extraordinar de multumita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Recomand cu caldura o dna doc homeopat fff buna, la Medlife grivita - Greta Nita. Vei fi multumita...vede si copiii. Eu am fost cu daniel la 4 luni pt o raceala , nu-mi dormise toata noaptea din cauza tusei, a doua zi am reusit sa intru la dansa fara programare, l-a consultat de 3 ori si mi-a pus multe intrebari inainte de a pune diagnostic si a ne da tratamentul corect. NU exagerez cu nimik, in noaptea respectiva a dormit linistit, daca a tusit de 2 ori e bine si asta in somn, a doua zi a mai tusit tot asa de vreo 2 ori si a trecut....mie mi s-a parut incredibil pt un tratament homeopat....nu prea aveam incredere...a doua varianta era sa mergem la gr alexandrescu unde am fi primit probabil antibiotic. Ni s=a intamplat acum 5 ani cu cel mare. Asadar eu o recomand pe dna Nita Greta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dar despre dr Herta Sanda ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monica-Elena

Dar despre dr Herta Sanda ce stiti?

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Monica,eu am ajuns la dinsa cu fetita ceva gen "la pomul laudat" si mi s-a parut extrem de superficiala.Consult expeditiv,raspuns la intrebari parca in maxima greata.Si diagnostic evident pe linga situatia reala.Eu personal data viitoare nu o mai abordez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumescfrumosptr raspuns maminuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca, pentru a avea acces la pediatrii Medlife, e nevoie neaparat de abonament la ei. M-ar interesa ca fetita mea sa aiba fisa si acolo cumva, adica sa fim primiti si la urgenta daca s-ar putea.

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Madi nu este nevoie sa aveti abonament ca sa fiti primiti acolo.Va puteti inscrie acolo la medic de familie si se face o "fisa privata" asa se numeste.Veti fi primiti in orice conditii, chiar si urgenta dar de fiecare data contra cost.Avantajul este ca daca va inscrieti la medic de familie acolo va da unele analize compensate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si copiii mei au ca pediatru pe Miruna Georgescu, suntem multumiti de ea si imi place ca nu sare cu antibiotic, pana acum (si avem 8 luni, orice raceala sau tuse, si o enterocilita la dragos s-a rezolvat fara)

de restul medicilor nu stiu nimik, asa ca nu am niciun comentariu, am fost decat la Stamate pt eco de sold/transfontanela...ok

mai vreau sa adaug bebeii mei au o relatie ok cu miruna, nu au plans la niciun vaccin si sunt tot numai zambet. Noi de la inceputul lui iulie suntem plecati din localitate si intentionam sa mai stam aici la bunici iar ultima vizita la pediatru a fost la 6 luni, asa ca am fost saptamana trecuta la un control la un alt pediatru... nu vreti sa stiti ce plansete au fost , in special Dragos, de cand a inceput controlul si pana la final....

conteaza mult empatia intre copil si pediatru, parerea mea...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adynyx spune:

Buna,

Am si eu nevoie de o recomandare...cine cunoaste un oftalmolog bun la medlife?Pentru nepotelul meu de 5 ani,are mari probleme cu vederea.

Multumesc mult de tot.
Adyna

Mergi la inceput