Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelu86 spune:
Simo ce faci? mai poti? 

Deea, Doloress 
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
loutzy spune:
Buna burtici.

Am aparut si eu in peisaj dupa un weeke-end treaba prin casa(sa-i fac pe plac soacrei) si plimbari cu masina in nestire.![]()
![]()
Plus k azi am ajuns la munca si abia la 6 ce am avut timp sa ma asez pe un scaun.

.
Am inceput sa scap de greturile de seara si parca incepe sa-mi placa si carnea
.
Luna imi pare sincer rau k trebuie sa treci prin asemenea momente. Poate k nu e totul pierdul. Cu ajutorul lui DD o sa fie totul bine.
Fluturos bine ai venit la noi in odisee, sa ai o sarcina usoara si 2 bebei sanatosi.
Laura
13+
Shines spune:
monica..tu poti face o inaintare catre conducere..scrisa, cu multe detalii..etc . Conducerea ar trebui sa reactioneze, problema ca e ca iti trebuie probe,cineva langa tine care sa iti intareasca spusele si mult curaj.
Apoi, daca conducerea nu ia nici o masura poti face plangere impotriva directorului pentru ca nu a luat atitudine...dar la fel , iti trebuie multe probe de partea ta, martori..tot tacamul, eventual sa ai o adeverinta medicala care sa ateste ca ai o sarcina dificila care are nevoie de liniste si nu de stres, sau care sa ateste ca starea ta se inrautateste pe plan emotional din cauza stresului de la locul de munca si afecteaza bunul mers al sarcinii.
Deocamdata fa o instintare scrisa in care ii anunti de sarcina si ataseaza adev medicala.
Eu sunt si inspector resurse umane printre altele..dar din pacate astfel de demersuri au foarte putin noroc(din cauza probelor cerute), ba chiar, nici nu apuca sa fie definitizate pentru ca pers in cauza ajung sa cedeze.
Incearca sa nu ii bagi in seama...sau,in functie de starea in care te afli, riposteaza..nu sta degeaba ..ia-ti singura apararea, nu astepta sa o faca altii..ia atitudine si demonstreaza ca ai incredere in tine si in fortele tale, fa-o pentru tine si pentru bebic..sa nu mai fie mamica stresata
Te vei calii in cativa ani si te vei schimba..toti am trecut prin fazele astea..
Multa bafta 

Simo
15+
Shines spune:
aa..stai asa ralu ca iti povestesc imediat ce zi ''misto'' am avut ,cu ''all-inclusive'' 

Simo
15+
bebelusi spune:
Ce ai mai patit iar Simo?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
ce s-a intamplat Simo??
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
vas spune:
Fetelor, cred ca fac febra. Ce credeti ca e mai sigur, aspirina sau paracetamol??????
Sunt disperata nu am luat nimic...dar nu ma simt deloc bine.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
Shines spune:
deci..plec de acasa dim la 9..trebuia sa ajung pe la itm ilfov..pe alte doua institutii
ajung la ITM ..ma parchez (pe trotuar ca toata lumea, era destul loc si pt pietoni)..dupa vreo 10 min vine cineva si intreaba care avem masinile acolo ca sunt aia si le ridica acu
uauuu..o iau la sanatoasa si fug la masina..masina mea era ok deoc..o ridica pe aia de langa..ma pregateam sa ma duc sa o mut , cand apare sotu meu care imi promisese ca vine si el sa stea la coada sa stau eu in masina..ii dau lui cheia..ma linistesc si ma duc iar la coada..ca o cucoana cu evantaiu, sticla de apa si o suta de dosare..
liniste acolo..cand dintr-o data agitatie..si zicea cineva ceva de un chevrolet argintiu..prima data radeam si eu coltii acolo..pana realizez ca era masina mea si o iau iar la sanatoasa (nedumerita totusi pt ca sotu tocmai o mutase) ..si ajung afara si ce vad ????
astia imi ridicau masina..si nu oricum..cu sotu la bord !!!!! shieettt..si dai si fugi si dai si urla ..si da-i cearta cu politistu..si arata-i pumnul la al meu din masina(il omoram la ce nervi aveam pe el)...si al meu urla din masina ca ii da in judecata
asta-i partea intai 

Simo
15+
shubulina spune:
Ce zic fetele?
Laura,sa-i faci pe plac soacrei??Wow,esti o nora perfecta
,nu ca mine,care daca n-am chef si nu vreau nu fac nimic.Ma,da nimic si gata.Asta e,mai avem si zile din astea.
Simonel,sper ca esti bine.
Si daca va zic ca acum s-a terminat ultima masina ma credeti?Sper ultima,ca nu stii ce mai are nebuna in cap.Da nu stiu de unde scoate atatea haine,creca le spala pe aceleasi de 3 ori.Vai,si stie ca ma enerveaza zgomotu ala asa intr-una.
Imi vine sa stric masina iar,numa ca de data asta cu buna intentie.Acu mi-am facut un ness slaaaabbb,ca n-am baut azi si mi se invarte creieru.Oricum,la cat am frecat-o azi,nu mai am io sanse sa dorm
11+
Ana
Shines spune:
asaaa..ajungem la pace cu aia..vede politistu ca aveam si burtica si vb foarte frumos sa nu fac crize pe acolo..il lasa pe al meu la sol..si eu alerg catre masina..si al meu tipa din masina ''inapoiiiii...suiti masina inapoiiiii...si isi inchidea geamurile la masina..ma omoaraa ''
bineinteles ca aia au murit de ras..a fost circul dracu.al meu galben la fatza ca stia ca ii fac un scandal si iar il amenint cu divortu![]()
am tacut..i-am luat cheia nervoasa si am plecat iar la coada..m-au lasat oamenii sa intru in fatza..am terminat repede, ma intorc la masina sa imi iau tembelu si sa plecam
nu vorbeam nimic..eram plina de nervi ..el zice ''pot sa explic?'' eu ii ziceam ca mai tarziu sa ma calmez
Simo
15+