Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Abramburika

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Satul Pestera arata tare bine si vad ca am gasit si preturi bune

Lepsa arata super dar cred ca e cam departe de mine

Fetelor, ce ati zis voi ca putem lua pentru greata?ca sora mii ii este super rau, toata ziua, stiti ca v-am zis ca e si ea insarcinata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Metroclopamid, cred ca de asta vorbeau fetele si asta mi-a dat si mei dcotorul dar sincer la mine nu a avut cine stie ce efect(nu am luat decat o data sau de doua ori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am primit dimineata poezia de mai jos...V-o trimit si voua

Datoria mamei - Teodora Paunescu Tuca

Datoria mamei

Mama, stii tu oare mama, datoria ta
Stii tu cat de sfanta este, dar si cat de grea
Stii tu oare ce asteapta Dumnezeu sa fii
Pentru El si pentru lume, si pentru copii

Mama nu uita, nu uita, nu uita
Datoria ta
Nu-ti uita raspunsul greu
Catre Dumnezeu

Mama nu uita ca pruncul care-l tii la piept
Poti sa-l cresti ca un netrebnic, ori un suflet drept
Poti sa faci din el un inger sau un ticalos
Pentru asta vei raspunde in fata lui Hristos.

Mama, tremur inaintea marelui raspuns,
Mama, pentru ochiul vesnic, nu-i nimic de-ascuns
Mama, roaga-te si plange, trage cat de greu,
Dar sa-ti cresti copiii numai pentru Dumnezeu

Mama, mantuirea ta e nasterea de fii
Dar de fii curati si vrednici, pentru ca sa stii
Ca de viitorul lumii, tu raspunzi mai greu,
Mama, nu uita raspunsul catre Dumnezeu "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lili - ff frumos!! Multumim ca ne-ai impartasit-o si noua, eu nu o stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lili super poezioara. multumim

Abramburica da am facut 8 ani de dans sportiv.

am fost si eu la kiabi berceni. super hainute pt bb si chiar mi se par ok preturile. am gasit ceva ceva si pt burtici, numai k erau numai masurti mari.asa k nu am stat ff mult sa ma uit.
dar de la toamna acolo ma duc sa iau

ma bucur k ati inceput sa simtiti bbii. abia astept si eu sa il simt

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Uof, am avut mult de citit, eu in week-end nu intru deloc, ca nu pot cu piticul meu zgubilitic si am avut o gramada de recuperat.

Luna imi pare atata de rau ! Poate totusi se mai poate face ceva, cine stie... mai asteptam putin. Si eu am ovulatie tarzie, am CM de 35-45 de zile, in sarcina trecuta m-am dus pentru translucenta nucala la 11 saptamani si m-au trimis inapoi acasa, nu se vedea nimic, bebe era cu cel putin 2 saptamani mai mic. Oricum ar fi, suntem alaturi de tine!

Abramburika la voi deja se face testul pentru diabet? Fain. La noi abia in saptamana 26-28. SI mor de ciuda, ca stau stressata ca nu stiu daca o sa am diabet sau nu. Ieri am mers vreo 6 oameni si 4 copii la inghetata si mancau care mai de care tot felul de bunatati, eu m-am multumit cu doua lingurite de la al meu sot si am inghitit in sec. Dar chiar nu vreau sa fac din nou diabet desi am sanse foarte mari cica. Ma enerveaza insa ca trebuie sa astept atata.

Lorich am inteles eu bine, ai pierdut o sarcina? Cand?

Gabi iti tinem pumnii, asteptam vesti! Episoade cu sangerari tot sunt in sarcina, nu neaparat prevestesc ceva rau. Cum mai povesteam, eu am sangerat 2 saptamani si a trecut, fara tratament si fara repaus ca asa e aici. Ai dreptate cu prea multa informatie pe net, nu se stie niciodata de unde vine si cat e de pertinenta. Eu una sarcina asta am decis sa ma relaxez total. Profit la maxim de ea, ca poate e ultima. Nu fac abuzuri insa nici nu ma retin, mai mananc si o icra, si un pate, si o feta (frantuzoaicele mananca toata sarcina Camembert si n-au nimic) totul e in moderatie. Normal, avand in vedere ca am mai trecut odata pe aici, e mai usor, stiu exact care dureri sunt cu probleme si care nu. Recunosc ca la prima eram tare speriata de fiecare impunsatura.

Fetelor ce va invidiez cand aud ca dormiti pana la 10 Sa profitati din plin, ca apoi adios, ani de zile. Eu azi dimineata cand m-a sculat piticul la 6 imi venea sa plang efectiv. Nu am mai dormit si eu pana la ce ora am vrut de mai bine de 2 ani. Seara am insomnii, nu pot adormi decat pe la 11-12 si dimineata sunt zombie. Of, greu e sa n-ai cu cine lasa piticul nici macar o zi. Adica acuma e la gradi insa trebuie sa muncesc. La noi nu exista program de 6 ore.

Cu socrii / printii nici eu n-as putea sta, adica eu as putea ca sunt o fire tare impaciuitoare insa al meu sot nu suporta si ma enerveaza mereu sa fiu intre ei si sa incerc sa impac sensibilitatile si dintr-o parte si din alta. Ca toti vin sa mi se confeseze mie. Asa ca singurei e cel mai bine. Am 5 camere insa tot ne-am calca pe picioare prin casa. Ai mei au stat o luna in aprilie-mai, a fost destul de complicat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna burtici

fluturas..felicitari pentru bebei, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si frumoasa

ache nu stiu ce sa zic despre masina...eu i-am zis dr ca stau la volan cam 3ore/zi..acasa-servici si invers..plus traficul infernal din bucuresti si faptul ca traversez tot orasul..nervi,stres. S-a uitat cam ciudat la mine si a zis ca in mod normal ar trebui sa renunt pentru ca e foarte solicitant..dar nu am cum..incerc doar sa stau mai linistita..sa-ti traiasca bucuruza. sa va bucurati de ea si sa va minuneze viata..indiferent de sex

mamutz..multi pupici va inteleg pe fiecare cum ati reactionat, va rog sa nu va suparati una pe alta..eu stiu ca nu ai fost rea intentionata, doar gresit inteleasa

ana

ralu..felicitari pentru rezultat

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna fetele dar de aseara si pana acu ati fost vorbarete nu gluma... am avut un pic de citit.
bun venit in odisee fluturash, sarcina usoara si la termen cu bebei sanatosi.
luna fii optimista poate nu e totul pierdut...oricum DD va avea grija de tine.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

lili multumim de poezie.e f frumoasa.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am numarat 3 burtici cu gemanasi la Odiseea noastra, Mirela, Adhnana si Fluturas, ce frumos!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput