Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
Simo asa de frumos povestesti ca nu m-am putut abtine sa ii citesc sotului meu din dotare, care la final intreaba "Si?", "De ce era sotul in masina?", "Ce au facut?", asa ca te rog sa ne povestesti si partea a doua. Imi pare rau sa aud ce ati patit
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
LunaNoua spune:
Simo .. sa stii ca si eu te urmaresc cu sufletul la gura. M-ai destins si pe mine un pic, si abia astept sa vad cum l-ai "aranjat"
Tare descurcareata esti sa umbli cu burtica pe la cozi si birouri
Bravo tie, doar ca nu te stresa prea tare pe ce nu merita ![]()
Pupici. Haide cu continuarea ... ca nu mai putem de curiozitate ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Shines spune:
pana la urma imi explica ca s-a urcat in masina si a vrut sa vada daca ii fac aia ceva..na..ca el statea regulametar, lasase 1m pt pietoni si nici nu era statie de autobuz..si ca daca ii faceau ii dadea oricum in judecata si castiga..ca stie el ca asa merge treaba (asta dupa ce o zi ramaneam fara masina si fara vreo 10 mil sa o iau inapoi cum am mai patit de altfel)..si s-au certat acolo ca chiorii..politistu i-a arata ca are autoritate..al meu i-a aratat ca e oltean incapatanat (si cap patrat)..acuma daca judec la rece avea drepatate si olteanu..
i-am tinut o morala de vreo juma de ora (i-am pomenit si de divort printre altele
)..si am plecat nervoasa care servici
In Afumati..cu vreo 2 km de firma mea..politia!!! ma trage pe dreapta..acte la control..dau permis, cere si buletin(cica aratam mai tanara, ori radea de mine ori era chior ) ii dau acte..ma intreaba ''rovignieta aveti''..io mandra tare scot foaia si cu ala pe care scria termenu de valabilitate..si soc !! expirase din iunie 
cum sa imi scape frate asa ceva cand eu zilnic ies din bucuresti ??? nu imi pot da seama..eu care le tineam minte pe toate acu calcasem pe bec..se mai invarte ala pe langa masina si ma pune sa apas frana..stupoare..nu imi merge stopul din stanga
bai..sa lesin nu alta, mi s efacuse rau
acu nu stiu exact de ce si cum (DD e mare cred) dar am scapat fara amenda..doar avertizare verbala si promisiunea ca maine la aceiasi ora e acolo sa imi verifice actele
se uita si la burtica si mi-a urat sanatate
oare asta sa imi fi purtat noroc azi ?
Simo
15+
LunaNoua spune:
Simo, super !!!! 

Hai ca esti una burtica norocoasa ! Nu ai tras nici un loz azi ?
Mergi si pune la loto ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Doloress spune:
Shines![]()
si eu zic ca bebe ti-a purtat noroc!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
azi am fost imbracata in pantaloni trei sfert office..pantofi..si un top din ala incretit sub piept, lung si larg..cred ca de aia batea mai mult la ochi..ca prea multa lumea a observat
Simo
15+
loutzy spune:
Simo si mie imi poarta bebe noroc, mai ales cand vin sambata la munca k scap mai intotdeauna bine.
Apropo de politie eu cred k acolo sunt numai idioti. Nu stiu cum ajung unii acolo.
Ana asa sunt eu din fire fac pe plac mai tuturor k sa nu ma cert cu lumea. Si soacra mea e cam ofticata k daca lucrez numai de la 14-22 nu prea fac mare lucru prin casa. Ea ar vrea la amiaza cand are pauza sa gaseasca mancarea facuta pe aragaz, avand in vedere k am o cumnata care nu stie sa faca de mancare.
Toate astea merg la mine pana se umple paharul si cel mai naspa e cand ma supar.
Laura
13+
Shines spune:
asta nu-i tot..ajung la birou si aflu surpriza ''s-a intors sefu din italia'' dupa vreo 2 luni...(e saracu batran si senil oleaca, nu vb ramaneste deloc..e tare simpatic) ii e foarte drag de mine cand ma vede..
si cand intru..repede sare sa dam mana si sa ma pupe..si cand ii cad ochii peste ''topul meu incretit''...soc..se schinba la fata,mai zicem doua vb si pleaca la el la birou
dupa ce vin de afara..sefa ii lua tensiunea..ii se facuse rau, el nu stia ca sunt gravida..si ''binevoitorii'' din firma care tineau legatura cu el au ''omis'' sa ii zica
a fost foarte suparat ca il voi parasii pentru o perioada si ii e teama ca nu o sa mai fie cand ma intorc..m-a facut sa plang

Simo
15+