Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am citit si eu ce ati mai scris peste weekend.
Fetelor eu daca, Doamne fereste patesc ceva nu cred ca o sa intru sa va zic...niciodata nu am fost in stare sa-mi exprim parerile de rau pentru altii si de asemenea vorbele bune si bine intentionate pe mine nu prea ma incalzesc...chiar dc sunt spuse din tot sufletul.

Citeam odata intr-o carte ca ori cata durere si suferinta ar fi in lumea asta, durerea noastra e cea mai mare/profunda/dureroasa etc.

Mergi la inceput

bebelusi - eu iti recomanda satul Pestera,e aproape(pe langa moeciu) dar peisajul e multt multt mai frumos. Cand am descoperit anul trecut nu mi-a venit sa cred. La fel nu e zona cunoscuta si e foarte linistita, intr-o parte se vad Bucegii in cealalta Piatra Craiului..
Pensiuni gasesti pe net, nu sunt f.multe in zona.
Acum ai prea multe optiuni

Mergi la inceput

Am fost in weekend la Kiabi(cel din miltari). E foarte mare, nu ma asteptam si am vazut o gramda de lucruri dragute pt bebei (si preturi ok)..pacat ca e departe asa. Dar in schimb hainele de gravidute nu mi-au placut, n-am vazut nimic dragut.
Noi am fost ca sa cumparam ceva pt fata nasilor care a facut un anisor.
(Sa nu credeti ca m-am apcuat deja sa umblu prin magazine pt bebe..desi ma mananca calcaiele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Am fost in weekend la Kiabi(cel din miltari). E foarte mare, nu ma asteptam si am vazut o gramda de lucruri dragute pt bebei (si preturi ok)..pacat ca e departe asa. Dar in schimb hainele de gravidute nu mi-au placut, n-am vazut nimic dragut.
(Sa nu credeti ca m-am apcuat deja sa umblu prin magazine pt bebe..desi ma mananca calcaiele )

Si eu sunt mare fan Kiabi ... pret, calitate, design, sunt lucrusoare tare faine! Si ai gasit ce cautai, pt. fetita nasilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si noi am fost la Lepsa la inceputul anului (era zapada) si mi-am promis ca ma mai intorc. Mi-a placut f. mult zona, liniste, aer curat, padure... Noi am stat la Pensiunea Dalia, o recomand! Cred ca e prima, la intrarea dinspre Targu Secuiesc, pe partea stanga.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Si eu sunt mare fan Kiabi ... pret, calitate, design, sunt lucrusoare tare faine! Si ai gasit ce cautai, pt. fetita nasilor?

Nu cautam nimic in special dar am gasit:)
I-am luat o pijama,foarte draguta grosuta asa, o rochita si pt toamna o hainuta alba, grosuta..gen din polar:foarte dragute.( au fost cam 120 ron toate)

Apropo, pt cei care aveti copilasi acsa sunt reduceri: la 5 produse cumparate ai reducere 50%, la 4 ai reducere 40$ si tot asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Pai eu am 11 si.Si sunt la prima

11+

Ana

ana - pai la tine poate e cam devreme . Nestiind despre ce fel de senzatii e vorba, poti sa le confunzi cu altceva. Eu de bebelusi vorbeam, ca are 13 sapt. si e la a doua sarcina. Vin si la tine fluturasii, stai linistita. La prima sarcina parca pe la 16 sapt. i-am simtit.

Mergi la inceput

Eu am prins in sept. anul trecut o oferta la Kiabi de aici, luai 5 produse, din care plateai numai unul, pe cel mai scump. Erau lucruri de vara. Asa mi-am facut rezerve serioase pt. fata in vara asta de rochite, tricouri, fustite, pantalonasi scurti si lungi (de vara) etc.
Trebuie insa sa mai dau o tura pe la ei pt. shurubel si pt. fata de toamna-iarna, ne pregatim de gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Satul Pestera arata tare bine si vad ca am gasit si preturi bune

Lepsa arata super dar cred ca e cam departe de mine

Fetelor, ce ati zis voi ca putem lua pentru greata?ca sora mii ii este super rau, toata ziua, stiti ca v-am zis ca e si ea insarcinata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

bebelusi - aaaaa, scuze, acum am vazut ca esti din SB. EU credeam ca esti din Buc, de aia am zis ca-i relativ aproape. Da, e cam departe de tine .

Mergi la inceput