Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
zumzu spune:
Am citit si eu ce ati mai scris peste weekend.
Fetelor eu daca, Doamne fereste patesc ceva nu cred ca o sa intru sa va zic...niciodata nu am fost in stare sa-mi exprim parerile de rau pentru altii si de asemenea vorbele bune si bine intentionate pe mine nu prea ma incalzesc...chiar dc sunt spuse din tot sufletul.
Citeam odata intr-o carte ca ori cata durere si suferinta ar fi in lumea asta, durerea noastra e cea mai mare/profunda/dureroasa etc.
zumzu spune:
bebelusi - eu iti recomanda satul Pestera,e aproape(pe langa moeciu) dar peisajul e multt multt mai frumos. Cand am descoperit anul trecut nu mi-a venit sa cred. La fel nu e zona cunoscuta si e foarte linistita, intr-o parte se vad Bucegii in cealalta Piatra Craiului..
Pensiuni gasesti pe net, nu sunt f.multe in zona.
Acum ai prea multe optiuni ![]()
zumzu spune:
Am fost in weekend la Kiabi(cel din miltari). E foarte mare, nu ma asteptam si am vazut o gramda de lucruri dragute pt bebei (si preturi ok)..pacat ca e departe asa. Dar in schimb hainele de gravidute nu mi-au placut, n-am vazut nimic dragut.
Noi am fost ca sa cumparam ceva pt fata nasilor care a facut un anisor.
(Sa nu credeti ca m-am apcuat deja sa umblu prin magazine pt bebe..desi ma mananca calcaiele
)
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Am fost in weekend la Kiabi(cel din miltari). E foarte mare, nu ma asteptam si am vazut o gramda de lucruri dragute pt bebei (si preturi ok)..pacat ca e departe asa. Dar in schimb hainele de gravidute nu mi-au placut, n-am vazut nimic dragut. Noi am fost ca sa cumparam ceva pt fata nasilor care a facut un anisor. (Sa nu credeti ca m-am apcuat deja sa umblu prin magazine pt bebe..desi ma mananca calcaiele |
Si eu sunt mare fan Kiabi ... pret, calitate, design, sunt lucrusoare tare faine! Si ai gasit ce cautai, pt. fetita nasilor?
numeioana spune:
Si noi am fost la Lepsa la inceputul anului (era zapada) si mi-am promis ca ma mai intorc. Mi-a placut f. mult zona, liniste, aer curat, padure... Noi am stat la Pensiunea Dalia, o recomand! Cred ca e prima, la intrarea dinspre Targu Secuiesc, pe partea stanga.
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zumzu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Si eu sunt mare fan Kiabi ... pret, calitate, design, sunt lucrusoare tare faine! Si ai gasit ce cautai, pt. fetita nasilor? |
Nu cautam nimic in special dar am gasit:)
I-am luat o pijama,foarte draguta grosuta asa, o rochita si pt toamna o hainuta alba, grosuta..gen din polar:foarte dragute.( au fost cam 120 ron toate)
Apropo, pt cei care aveti copilasi acsa sunt reduceri: la 5 produse cumparate ai reducere 50%, la 4 ai reducere 40$ si tot asa
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Pai eu am 11 si.Si sunt la prima 11+Ana |
ana - pai la tine poate e cam devreme
abramburika spune:
Eu am prins in sept. anul trecut o oferta la Kiabi de aici, luai 5 produse, din care plateai numai unul, pe cel mai scump. Erau lucruri de vara. Asa mi-am facut rezerve serioase pt. fata in vara asta de rochite, tricouri, fustite, pantalonasi scurti si lungi (de vara) etc.
Trebuie insa sa mai dau o tura pe la ei pt. shurubel
si pt. fata de toamna-iarna, ne pregatim de gradinita.
bebelusi spune:
Satul Pestera arata tare bine si vad ca am gasit si preturi bune
Lepsa arata super dar cred ca e cam departe de mine
Fetelor, ce ati zis voi ca putem lua pentru greata?ca sora mii ii este super rau, toata ziua, stiti ca v-am zis ca e si ea insarcinata
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
abramburika spune:
bebelusi - aaaaa, scuze, acum am vazut ca esti din SB. EU credeam ca esti din Buc, de aia am zis ca-i relativ aproape. Da, e cam departe de tine
.

11+