Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
violeta29 spune:
Buna
Ne-am intors si noi de la tara,a fost super, am avut parte de vreme buna,a plouat doar in ultima zi.
M-am odihnit din plin saptamana asta, mi-am incarcat bateriile, ma simt si muult mai bine, asa ca de acum sper ca voi putea fi mult mai activa.
Trebuie sa sun si eu doctorul zilele astea sa ma programez pentru un control si o ecografie,cred ca o sa ma duc si la medicul de familie sa ma ia in evidenta.
La prima sarcina am rupt usile medicilor din prima luna, acum sunt muuult mai relaxata.Sper ca o sa fiu la fel de relaxata si dupa ce nasc![]()
Ma duc sa citesc ce-ati scris ca am la greu de recuperat,tare vorbarete ati fost!
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=5" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
10+
shubulina spune:
Bai frate,am o stare de rahat.M-am plictisit si de lenevit,nu stiu ce sa fac...
Asta spala in continuare,nu mai are loc de intins pe balcon si s-a mutat la spalatorie.
.Ca daca le spala numa p-alea aduse de la tara murea de nervi creca.
11+
Ana
bebelusi spune:
Monika nu ar trebui sa fie lumea asa rea, daca crezi tu ca te afecteaza si vrei sa le ataci cumva cred ca se poate la ITM.....sau poti lucra doar 6 ore
Fluturas bine ai venit, sa stii ca mai avem o pereche de gemenasi, din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc de balonare
Lorich dupa ce citesc din urma tot ma uit peste ce mi-ai trimis, mersi
Blue multumesc de Pm, o sa ma uit
Shubulina 
BAI FETELOR, MIE CRED CA IMI MISCA BEBE, SIMT JOS DE CATEVA ZILE, DAR CAM, O DATA PE ZI 

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
shubulina spune:
Bebelusi,ieri am simtit si eu ceva in burtica,ceva ce n-am mai simtit pana acuma.Cred totusi ca suntem prea mici.
11+
Ana
bebelusi spune:
La a doua sarcina eu stiu ca se poate pe la 3 luni si ceva
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
abramburika spune:
Am recuperat cap. trecut ...
vas -
saru'mana! Am vazut ca ati fost la Duomo (Milano), cum vi s-a parut si in ce an ati fost?
Asa ... vorbeati in cap. trecut de cosntipatie. Eu de fel am probleme, dar ca acum niciodata nu am avut. Acum sa-mi spuneti (desi stiu ca nu-i normal) daca e posibil sa iesi o data la 7 zile. Ei, mie mi s-a intamplat recent. Si nu va spun dureri de burta si anus (scuzati, ca sa ma fac inteleasa). Senzatia aia de plin, ca da sa iasa ceva, dar nimic. Si am incercat cu orice, ca un organism normal sigur dadea in diaree daca manca ce am mancat eu. Lapte, iaurt (activia cu para, miere etc.), ciorbe, supozitoare cu glicerina ... ultimul lucru pe care l-am mancat au fost prunele uscate. Acum nu stiu daca de la aia am iesit afara sau de la toate impreuna. E tare nasol. Si mai e o problema la mine ... ca trec ff usor in extrema cealalta, cu dureri de burta, diaree ... ooofff.
Nu stiu cine zicea de arsuri (scuze, nu am retinut, parca lorich). Eu le-am avut la prima sarcina de la inceput pana pe la vreo 4 luni ... suportabile, de nevoie, dar nu prea erau suportabile. Cu ce mi se parea mie ca mai trece senzatia erau castravetii la otet. Ii mancam ca pe fursecuri
. Si da, cica ii creste parul lui bb, iar Silvia a iesit, ce-i drept, paroasa. Acum nu mai am asa arsuri ... fff rar si muuult mai usoare, dar am avut greturi la greu, ceea ce nu stiam cum e.
Pt. arsuri, daca e chiar asa de nasoala senzatia, mie imi daduse dr. atunci Gaviscon, pastile de supt. Insa nu le-am suportat pt. ca aveam impresia ca mananc var ... bbrrr. Mai degraba imi mancam castravetii mei si suportam arsurile. ![]()
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi La a doua sarcina eu stiu ca se poate pe la 3 luni si ceva PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Aia am zis si eu, dar fetele de pe-aici cica nu-i posibil. Oricum si eu tot la 12-13 sapt. am simtit fluturasi in burtica si sunt sigura ca era bb. Felicitari si sarcina usoara in continuare!
abramburika spune:
Daca-s singura pe-aici sa-mi continui monologul
.
Am fost azi sa fac curba glicemica ... la prima sarcina nu mi-a dat-o de facut. Am facut mini-curba, unde a trebuit sa beau doar 200 ml. de glucoza. Atat de nasoala este, ca imi venea sa vomit ... dulce si parfumata, aveam impresia ca beau parfum. Eu deja nu suport acum mirosurile de parfum, imaginati-va sa-l beau .... bbrrr.
abramburika spune:
raluca - mi-am amintit ... ai facut dans sportiv? Ce frumos! As fi putut pune pariu, la ce fizic armonios ai!!
bebelusi - tu ai intrebat de zone la munte, pensiuni? Iti recomand cu caldura Lepsa/Gresu (jud. Vrancea). Sotul e de prin partile alea si e o zona de vis ... aaahh, abia astept sa merg la socri peste vreo 3 sapt.!! Relativ aproape de Buc. si nu e o zona asa comerciala precum Valea Prahovei, acum depinde ce anume cauti. Aer curat, munte, liniste, mancare buna ... despre pensiuni nu stiu sa iti spun sau preturi, ca eu am cazarea asigurata in zona
, dar cauta pe net, sigur vei gasi. E si o pizzerie buna acolo Amici miei, pizza exact ca in Italia (patronul si pizzaiolo totodata e italian).