Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Elfica,multumesc mult ! Nici nu stiti cum m-au linistit cuvintele si sfaturile voastre,si chiar in urma lor ne-am hotarat sa nu ne despartim,sub nici o forma!Mancam o coaja de paine..dar o mancam impreuna!
Eu personal as vrea mult sa raman in tara...sa fac ceva pt ea..inca refuz sa imi pierd toata increderea in natiunea asta..in ciuda a tot ce se intampla!
deci ramanem impreuna "pana cand moartea ne va desparti"
bebe va saluta si cu mainile si cu picoarele
Simona +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetele, cine se pricepe si are timp sa ma treaca si pe mine, va rog, pe prima pagina?
Datele mele sunt: DN 02.04.1981,UM 24.03.2010,DPN 29.12.2010 cu , dr. Magda Petrache.
Multumesc mult si

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

marizta, eu Joi fac 20 de saptamani si nici eu inca nu l-am simtit pe bebe. Si eu am placenta inserata anterior plus ca e si prima sarcina, si am inteles de la dr ca in contextul asta, e normal sa il simt mai tarziu.

19+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna din nou,

Iaca m-am trezit..Am picat oribil de somn. Ce mai mancati azi? Noi facem ardei copti! Anu asta e prima uara.

Citesc ce scriserati si revin.

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

bebelu felicitari pentru rezultatul la DT! Te-a mai trimis si la TT?

doura sa ne pui poze cu printesa ta! Ce dragut la eco tre sa fi fost. Eu pana la jumatea lu aug mai am de asteptat..

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Salutare burtici!

Am ajuns cu bine la Paris, Sofia a dormit mai tot zborul iar eu m-am relaxat Cam cald pe aici (ca sa nu zic canicula), insa la meteo au promis ceva ploi si temperaturi mai scazute.

Am profitat de solduri deja si i-am cumparat Sofiei niste hainute frumoase tare, ma simt putin vinovata ca lui Leon nu i-am luat nimic, insa mai e timp, si in plus va primi o gramada de lucruri de la verisorul lui.

Constat ca mi-a fost dor de mancarea de aici, de magazine, de politetea oamenilor... Sofia nu prea e de acord si tot cere acasa, la jucariile ei. Am pus de facut o ciorbica, si pentru ea si pt sora mea, sa le mai treaca dorul da casa

toate gravidutele si va felicit pt vestile bune de la eco si analize. s-o tinem tot asa pana la 40 de sapt!

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu azi am papat piure cu pui si salata de rosii si ardei, plus laptic cu cerale si niste cascaval afumat. si tot as manca cred ca voi papa si niste fructe. sotul este la covasna si il astept sa vina pt ca mi-a promis ca-mi aduce kurtos

la noi s-a cam innorat. cred ca va ploua. puppp

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

M-am intors de la doctor fericita si linistita(oare pt cat timp?).
Colul este lung si inchis,bebe jucaus foc(se pare ca eu nu simt toate miscarile lui),placenta bine,lichid mult.
Cat despre contractii mi-a zis ca sunt normale atata timp cat nu sunt dureroase,sa o las mai usor cu stressul,agitatia,jobul si SA NU MAI CAUT MOTIVE DE INGRIJORARE UNDE NU SUNT .
Cand sa plec ,mi-a spus ca mai are o pacienta ca mine care pe deasupra mai are si cerclaj...hi,hi,hi...eu o banuiesc pe Ratusca,hi,hi,hi.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna fetele, n-am mai intrat demult, am avut motive, din pacate nefericite, am niste probleme cu tata pe care il am si acum internat in militar, inca este sub invstigatii.

Chiar daca sunt pe fuga trebuie sa felicit toate burticile cu vesti bune la eco, sa le incurajez pe cele care sunt consemnate la pat sau activitate minima. Vestile mele de la eco morfo sunt bune, Maia a mai crescut are acum 401 grame si crl 15.26, toata foia aia e plina de "normal" ca aproape ca nici nu imi vine sa cred. Pana si IR-urile obsedantele ir-uri ale lui Iosup sunt sub 0.6. Si inca o veste buna: se pare ca are nasul carn nu acvilin ca al nostru, asa ca poate pana la urma va fi o fetita draguta.
Se discuta mai devreme despre sex, relatii de cuplu samd. Nici noi nu am prea fost activi de cand am aflat. Pe vremuri eram ca doi porumbei (batrani), cand am aflat de sarcina mult dorita ne-am autoimpus embargo, apoi incet incet l-am si ridicat dar fiind mereu foarte obosita si somnoroasa n-am prea fost eu cea normala. Si zilele trecute, ieseam din kaufland, al meu impingea carutul si statea cu ochii ficsi pe fundul uneia din fata noastra. Na! Imi zic in gandul meu, alta data i-as fi dat o replica usturatoare, sau chiar o palma dupa ceafa, acum inghit in sec si tac, copil mi-a trebuit, copil am gasit. Ajungem la masina, descarcam...liniste grea intre noi...de fapt mai mult la mine ca el nu parea deloc stresat. Io ma maceram in suc propriu. Ajungem acasa... si intreaba si el: cum naiba vine aia pantaloni cu fermoarul pe fund ca fustele? Tu ai asa ceva? Haaaaaaaaaaaahhahahaha omul era uimit de croieli si eu il banuiam ca scana formele din pantaloni. Mi-am promis sa fiu mai atenta cu el, sunt atatea metode de creat placere si intimitate in cuplu in afara de actul sexual clasic propriu zis.
In rest toate bune, sa imi tineti pumnii zilele viitoare sa fie totul ok si cu seniorul.

21+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ratusca dupa ce nastem trebuie neaparat sa ne cunoastem.
Concluzia dr(nu a spus-o dar am tras-o eu)DOUA SRESATE,desi eu sigur te intrec!
Vai de puiutii nostri!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput