Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura, nici nu am iesit din pijama, sunt tot in dormitor caut carut pe siteuri de afara.
Sunset, e cazul sa te ridici si sa pleci acasa.....ca altfel iti dam bataita.
Eliza, ma dau batuta....m-ai intrecut cu burtica, bravos.
Ratusca, sunt aici, nu misc in front.
Simona, daca ai luat decizia cea mai buna pt tine si bebe e cel mai important lucru. Felicitari!

Symo 24+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun
www.micuna.com/2010/coleccion/coleccion.php?selcat=3024&selsubcat=3031&view=main" target="_blank">mobila Africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ce frumoase sunteti fetelor! Toate! Va . Este prima data cand vad albumul de pe picasa . Voi pune si eu cateva pozici.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor spuneti-mi si mie cum ar tb sa simt kand misca bebelu.....nu cred k am simtit-o pana acum..am si placenta anterioara si se simte mai greu si putin mai tarziu dar vreau sa stiu ce simt cand misca.la ce sa fiu atenta.....sunt nerabdatoare

18 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor spuneti-mi si mie cum ar tb sa simt kand misca bebelu.....nu cred k am simtit-o pana acum..am si placenta anterioara si se simte mai greu si putin mai tarziu dar vreau sa stiu ce simt cand misca.la ce sa fiu atenta.....sunt nerabdatoare

18 +

Maritza, eu am scris despre asta pe alt topic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154147
Chiar daca am putina experienta pana acum, sper sa te ajute

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Asa Symo stai in patut. Eu m-am plictisit tare. Trebuie sa ies in oras sa-mi caut o rochita eleganta...Sambata trebuia sa fim nasi eu si sotul, dar daca s-a intamplat treama cu cerclajul a trebuit sa renuntam.Noroc ca eram 2 perechi de nasi ca altfel..Am zis ca voi merge si eu 30 min seara sa felicit mirii iar apoi va ramane sotul. Ne sunt prieteni f buni. Sper sa-mi gasesc o rochita pt ca am de gand sa merg la un magazin care este f aproape de casa. Mai mult nu vreau sa merg pe jos.

Joann te-ai pus cu burta pe citit??
Miruna unde esti???

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:

18 +

falfait de aripi, bula de aer care se ridica din apa, fluturasi la burtica, etc...dupa cum percepe fiecare mamica

oricum e o miscare foarte fina si trebe sa fii foarte atenta sa sesizezi

la prima sarcina am simtit la 20 de saptamani (8 decembrie la un DPN de 27.04), acum nu simt nimic inca...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu intra in panica, Martiza, eu sunt la prima sarcina si am simtit la finalul saptamanii 19. Pana atunci am avut dubii daca ce simt e bebe sau nu, simteam ca si cum avansa mancarea prin intestin, desi nu fusesem la toaleta, incat sa se justifice. Duminica m-am dus la doctor si l-am rugat sa imi faca eco, spunandu-i ca sunt ingrijorata ca nu l-am simtit. Mi-a facut, totul era bine si a doua zi am simtit si eu, clar de tot. Pur si simplu se simtea la mana, se deforma burtica de la miscari. Chiar am zis ca bebe a vrut sa il mai vad o data, de aceea nu a miscat inainte de eco Iar bebe era mai bine dezvoltat decat varsta, asa ca nu de asta nu il simteam. Iar eu am placenta posterioara, asa ca la tine, avand-o anterioara, e foarte posibil sa simti si mai tarziu. Doctorul mi-a spus ca nu e regula, ca fiecare femeie simte altfel si ca inclusiv sotia lui a simtit mai tarziu. Asa ca asteapta momentul in liniste ca vine!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Maritza.eu l-am simtit devreme si nu stiam ca e el.La 18 sapt m-am convins ca e el,pt ca miscarile sunt inconfundabile!Dar depinde de la o sarcina la alta
MSymo,multumesc de grija ,de sfaturi,de tot! Esti o dulce!
Hotararea clara e sa nu ne despartim,si asta e cel mai important!
Fetele,nu am chef de treaba.Citeam ca in trim2 ai energie,esti activa..etc..Eu as dormi si as manca,apoi iar as dormi.Parca sunt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Simona Maris: Bravo, ma bucur ca Dumnezeu v-a aratat deja calea. Sper ca si sotul tau e multumit de situatie si ca nu regreta ca nu vrei sa plecati. Nici eu nu ma aventurez usor, am avut ocazia sa plec in strainatate si sa o iau de la zero si am refuzat. Aici era locul meu Acum, cand vad ce se intampla in Romania, ca e din ce in ce mai rau, ma gandesc cu sotul unde ne-am putea duce, in ce tara si ce sa facem... Sa fiti sanatosi toti trei si sa va bucurati de viata de familie! Si daca va fi sa plecati, vi se va ivi ocazia dupa ce vine bebe si atunci e mai usor, ca scapi de grija cu nasterea cezariana, asigurare medicala etc. Poate sotul e bine sa nu dea cu piciorul ofertei, ci doar sa spuna ca e disponibil dupa data de... nu il obliga la nimic, dar poate lasa o usa deschisa si va contactat cu alta ocazie, cand oferta va va pica manusa. In fine, voi stiti mai bine ce si cum!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:

18 +

Buna Burtici,

Bine v-am gasit!
Va salut stand la molfait o felie de pepene si niste piersici!

Felicitari tuturor burticilor care am schimbat semnatura sau care au venit de la echo cu vesti bune!

Maritza eu l-am simtit prima oara pe bebe la 16 sapt, si a fost ca o mica zgandarire, fluturare pe undeva putin sub buric, in dreapta, mie mi-a zis la echo ca placenta este lateral posterioara dreapta! Ulterior, au devenit mai intense si le vei simti usor! Rabdare, si o sa simti din plin!

DouraFelicitari pentru fetita miscacioasa, sa fie in continuare energica si sanatoasa! Legat de tensiune, e bine ca dr te-a trimis la control si ai observat ca a fost ceva de moment, si scade! Sa dea Domnul sa o poti controla cat mai bine! Ma intrebai pe mine dc imi iau tensiunea dupa un efort, tensiunea aceea scazuta cu pulsul peste 100 era masurata dimineata la vreo 10-15 min dupa trezire...dar daca am vazut ca se intampla si altor burtici m-am linistit!

Vasari Multumesc de hint, o sa incerc si eu cu cola/pepsi, chiar imi e pofta, asa ca o sa profit putin si o sa beau un pahar. Si mie imi este teama ca nu stiu cat de tare sau slaba sa imi fac cafeaua sa fiu sigura ca nu consum prea multa!

Pt burticile care stau la pat Multa sanatate si putere sa treceti peste incercarea aceasta!

Fetelor, care credeti ca aveti burtica mica, nu va mai faceti griji!Fiecare are sarcina diferita, nu trebuie sa ne comparam! povesteam in capitole anterioare ca am o prietena, careia a inceput sa i sa vada burtica incepand cu luna a6-7a, pana atunci de abia dc se vedea ceva, si dintr-o data s-a expandat. Eu sunt din tabara cealalta, cred ca mi se vede burtica prea tare...il astept pe sot sa imi faca pozici cu burtica si o sa le postez si pe picasa!

Mai voiam sa zic ceva, dar evident, memoria ma lasa drastic!

Pup toate burticile si sper sa aveti o saptamana cat mai lejera si fara probleme!

Madalina20+

Mergi la inceput