Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
bebelu la mine 1 sarcina a inceput sa se vada pe la 18 saptamani..si mai mult eu vedeam ..la 16 saptamani e normal sa fie inca destul de jos nu-ti face griji..sunt f sigura ca este ok
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
bebelu86 spune:
multumesc mult de tot
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
douradoudou spune:
mi-am mai amintit de la echo: vroia doc. sa-i vada gura si buzele dar bbelina mea statea cu mainile pe fata..pana la urma si le-a luat de acolo si am vazut si ca "mesteca" niste lichid amniotic..e f miscacioasa si asta ma bucura..colul meu e ok 4.5 inchis...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Si eu sunt in 16 saptamani si 2 zile si simt la fel ca e foarte jos. Seara am o burta de zici ca am 6 luni, dar pentru ca retin apa si ma balonez imediat dupa ce mananc. Imi iese mai degraba stomacul in afara, dupa ce mananc. Eu cred ca nu e nimic anormal...sper :) 15+ |
Prea sus nu a urcat bebele nici la mine. Conform a ceea am mai citit, in saptamana 16 fundul uterului este la jumatatea distantei dintre osul pubian si buric. Si cam asa este si la mine. Ecografia a facut-o dr. cu receptorul un pic mai sus decat data trecuta. Si eu am burta usor mai umflata la baza.
16+
bebelu86 spune:
lore ai pm
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
simona-maris spune:
Doura,felicitari pt bebelina activa si pt vestile bune!.Sa auzim numai de bine pana la sfarsit!
Elfica , multumesc de raspuns!Cred ca Dumnezeu a lucrat pentru noi,ca era in pericol de a merge la Londra,sau de a intra in somaj.Acum s-a ivit un post in Romania...cu bani de 3 ori mai putini,dar macar e langa noi.Eu sunt cam dificila,cred,mi-e teama sa plec in Anglia in starea mea..nu stiu cum e acolo cu asigurarile..cu nasterea...la mine e indicatie de cezariana si am auzit ca acolo greu se face...ideea este ca mi-e frica sa ma avant in necunoscut in starea asta fragila in care ma aflu...cred ca ramanem aici deocamdata..amandoi.Ocazii sa plecam..se vor mai ivi!
Bebelu,multumim de capitol nou! Nu mai stresa bebe cu problemle astea "existentiale",gen.."nu se conoaste burtica".Fii linistita si fericita ca totul a iesit bine la eco si la restul!
Deci am intrat in luna a 6 -a ...dam de baut
Simona,+23
Elfica spune:
Fetelor, sunt mai libera la serviciu si am ceva timp la dispozitie. Dati-mi si mie pe pm datele pentru pozele voastre si adresa si parola de la gmail si yahoo, ca stiu ca mai postati diverse mail-uri haioase. Multumesc mult!
24+
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 lore ai pm Raluca si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+ 858 SMS PT COPII |
Bebelu, am trimis mail
16+
bebelu86 spune:
mersi mult lore
Simo ai dreptate..stresam bbii cu toate prostiile noastre.
deja luna 6. super. hai k mai e un pic.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII