Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
bebelu la mine 1 sarcina a inceput sa se vada pe la 18 saptamani..si mai mult eu vedeam
..la 16 saptamani e normal sa fie inca destul de jos nu-ti face griji..sunt f sigura ca este ok 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
22+ cu
bebelu86 spune:
multumesc mult de tot 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
douradoudou spune:
mi-am mai amintit de la echo: vroia doc. sa-i vada gura si buzele dar bbelina mea statea cu mainile pe fata..pana la urma si le-a luat de acolo si am vazut si ca "mesteca" niste lichid amniotic..e f miscacioasa si asta ma bucura..colul meu e ok 4.5 inchis...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
22+ cu
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pissi78ro Si eu sunt in 16 saptamani si 2 zile si simt la fel ca e foarte jos. Seara am o burta de zici ca am 6 luni, dar pentru ca retin apa si ma balonez imediat dupa ce mananc. Imi iese mai degraba stomacul in afara, dupa ce mananc. Eu cred ca nu e nimic anormal...sper :) 15+ |
Prea sus nu a urcat bebele nici la mine. Conform a ceea am mai citit, in saptamana 16 fundul uterului este la jumatatea distantei dintre osul pubian si buric. Si cam asa este si la mine. Ecografia a facut-o dr. cu receptorul un pic mai sus decat data trecuta. Si eu am burta usor mai umflata la baza.

16+
bebelu86 spune:
lore ai pm 
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
simona-maris spune:
Doura,felicitari pt bebelina activa si pt vestile bune!
.Sa auzim numai de bine pana la sfarsit!
Elfica ,
multumesc de raspuns!Cred ca Dumnezeu a lucrat pentru noi,ca era in pericol de a merge la Londra,sau de a intra in somaj
.Acum s-a ivit un post in Romania...cu bani de 3 ori mai putini,dar macar e langa noi.Eu sunt cam dificila,cred,mi-e teama sa plec in Anglia in starea mea..nu stiu cum e acolo cu asigurarile..cu nasterea...la mine e indicatie de cezariana si am auzit ca acolo greu se face...ideea este ca mi-e frica sa ma avant in necunoscut in starea asta fragila in care ma aflu...cred ca ramanem aici deocamdata..amandoi
.Ocazii sa plecam..se vor mai ivi!
Bebelu,multumim de capitol nou
! Nu mai stresa bebe cu problemle astea "existentiale",gen.."nu se conoaste burtica"
.Fii linistita si fericita ca totul a iesit bine la eco si la restul!

Deci am intrat in luna a 6 -a ...dam de baut

Simona,
+23
Elfica spune:
Fetelor, sunt mai libera la serviciu si am ceva timp la dispozitie. Dati-mi si mie pe pm datele pentru pozele voastre si adresa si parola de la gmail si yahoo, ca stiu ca mai postati diverse mail-uri haioase. Multumesc mult! 
24+ 
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 lore ai pm ![]() Raluca si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+ 858 SMS PT COPII |
Bebelu, am trimis mail

16+
bebelu86 spune:
mersi mult lore 

Simo ai dreptate..stresam bbii cu toate prostiile noastre.

deja luna 6. super. hai k mai e un pic. 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII