Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
sugubina spune:
miaam ratiusco cie buuun!
letzi bine ai revenit, ai super vesti bune!! Auziti deci colu se poate si inchide ha? Ca pe 6 aveam deschis la orificiul extern, iar azi la eco asa dr.H nu a gasit nimic. E si lung are peste 4cM!
rala ce poveste amuzanta cu sotul tau!! hahaa! Da nu inteleg de ce nu prestati..?! Daca dr nu a interzis? Acuma te inteleg cu oboseala, dar tre sa gasiti un moment bun, asa dupa dus siara, pac 5 min si gata hahaha!
sugubina +18 cu Puficele
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Ratusca dupa ce nastem trebuie neaparat sa ne cunoastem. Concluzia dr(nu a spus-o dar am tras-o eu)DOUA SRESATE,desi eu sigur te intrec! Vai de puiutii nostri! FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ |
he he letzy ai intuit bine..despre mine este vorba..eu l-am zapacit....si eu as vrea sa ne cunoastem
20+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
rala multa sanatate pt tatal tau ...cand mai ai timp mai intra pe la noi ca sa nu ne fie prea dor de tine
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
letzy81 spune:
Acum Ratusca sa ma ierti daca gresesc si nu era vorba despre tine
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui letzy81 Ratusca dupa ce nastem trebuie neaparat sa ne cunoastem. Concluzia dr(nu a spus-o dar am tras-o eu)DOUA SRESATE,desi eu sigur te intrec! Vai de puiutii nostri! FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ |
nu stiu daca ma intreci!!c eu merg cu lista de in trebari ma asez acolo pe scaun in fata biroului si nu ma ridic pana nu raspunde la toate..apoi incep si ii propun eu tratament....el saracu se uita mereu la mine si ma lasa sa-mi fac damblaua si apoi imi spune ce am de facut....abia astept sa merg miercuri la el..
20+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Super Sugubina!
Inseamna ca nu mai trebuie sa stai mai mult prin pat?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui letzy81 Acum Ratusca sa ma ierti daca gresesc si nu era vorba despre tine FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ |
eu eram!!!!! cred ca sunt stresul lui..am noroc ca este rabdator cu mine!!
20+ si ingeras in ceruri
sorinaalex spune:
Burtici, e cineva la dr Magda Petrache de la Polizu / Sanador? Eu va urmaresc de vreo 3 saptamani si n-am observat sa zica cineva de dansa, dar poate mi-a scapat mie .
15+
letzy81 spune:
Pai Ratusca inseamna ca nu-i trebuie mai mult de 5 paciente pe zi ca noi doua,trebuie sa avem grija sa nu ne programam una dupa alta ca mi-e mila de el saracul!
23+
sugubina spune:
letzi asta a zis dr.H care a facut eco pt TT. Dr mea o vad miercurea viitoare..Orcum medicalu e scris pana pe 26 inclusiv, nu mi-l poate retrage. Cel mult nu mai imi da...
Nu am stat eu la pat asa mult, doar ca cred ca a contat ca nu am mai stat in fund 6h/zi, nu am mai facut drumuri si efort, am dormit la pranz in fiecare zi..
sugubina +18 cu Puficele