Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
Vasari spune:
JoAnn, si eu am patit asa cateva zile, dar apoi a trecut de la sine. La fel, in alte zile nu mai puteam sta pe spate. (la miscare alte simptome care au disparut si ele :) )
Eva, super reteta de gratin, dar as vrea sa schimb cartofii cu dovlecei, noi nu prea mancam cartofi. Mi-e teama ca o voi face praf.:P
Diana, felicitari pentru eco !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
diana.b spune:
elfica spune-mi te rog daca trebuie sa te inscrii cu ceva timp inainte la aceste cursuri si in ce constau mai exact! ce va arata? Ce va invata? Sunt interesante ?!?!?
mersi frumos!
20+ 
diana.b spune:
Vasari mersi frumos... parca nici acum nu mi-am revenit dupa vestile bune!!! 

inca ma mai uit la pozele cu
la fiecare 15 minute !
20+ 
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana.b lorin7774 dar limita maxima se diminueaza? nu spune nimic de trusou, s-a anulat sau nu? pentru mine este inca un mister modalitatea de calcul!!! 20+ ![]() |
la limita maxima nu s-a umblat....cel putin asa inteleg eu....
trusoul, au zis initial ca-l mai dau pana in dec. 2010 (O. 5/2010), apoi l-au anulat de tot (L. 118/2010 - art.15 lit.h)
iar modalitatea de calcul e foarte simpla.....angajatorul elibereaza o adeverinta cu banii incasati de tine in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului si natura acestor venituri, se face o medie si se aplica procentul de 70%.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
diana.b spune:
stii de ce spun ca nu inteleg?!?!? ![]()
pentru ca am prietene care beneficiaza deja de aceasta indemnizatie si afirma ca iau mai multi bani decat luau cand se duceau la servici... ei, cum vine asta, daca de fapt incaseaza 85% din salariu si iau mai mult? 

e ceva ce imi scapa 
20+ 
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui Elfica Eu am fost la doua sedinte, iar cursul e format din patru. Miercurea aceasta, in principiu, ne va duce prin spital, sa vedem cat de "dichisit" e in urma renovarii cat de cat recente. Daca poti, vino la ora 17 la Filantropia, cursul tine pana pe la 19. Am mai povestit despre curs, daca te uiti in urma, gasesti amanunte. Daca nu gasesti ce am scris, intreaba-ma ce vrei sa stii si iti raspund. 24+ ![]() |
Buna Burtici,
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la echo!

Elfica Daca crezi ca nu e deranjul prea mare poti sa imi dai si mie un nr de tel unde pot suna la Filantropia sa ma interesez de cursuri? Eu am sunat la nr de pe site, incerc de o saptamana, dc sun ori suna ocupat ori nu raspunde nimeni!

As vrea sa ma interesez cand incepe urmatorul curs, sa ma instalez cu sotul la ei, sa-l facem si noi!
In rest, urez tuturor burticilor, spor la gatit, ca vad ca ii dati de zor cu papa, si o zi cat mai racoroasa!

Madalina
20+
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui diana.b stii de ce spun ca nu inteleg?!?!? pentru ca am prietene care beneficiaza deja de aceasta indemnizatie si afirma ca iau mai multi bani decat luau cand se duceau la servici... ei, cum vine asta, daca de fapt incaseaza 85% din salariu si iau mai mult? ![]() ![]() ![]() e ceva ce imi scapa ![]() 20+ ![]() |
poate ca aveau salariul foarte mic, adica cei 70% inseamna mai putin de 600. atunci primesc cei 600 + 200 alocatia copilului
zic si eu.....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
diana.b spune:
vmadelain numarul de telefon este:
- 021. 318.89.30 / int. 259
- 021. 318.89.34
daca aflii mai multe spune-mi si mie... eu nu am apucat sa sun inca ![]()
20+ 
diana.b spune:
nu aveau salariu mic... sunt peste limita minima, ba chiar mai aproape de cea maxima!!!
de aceea spun ca nu inteleg modalitatea de calcul... si cred ca e ceva ce-mi scapa!!!
20+ 
rala spune:
Multumesc fetelor pentru urari. Chiar am nevoie de ganduri bune, simt ca nu prea pot duce singura eventualitatea unui verdict negativ, drept pentru care m-am cufundat in negare si optimism imbecil.
Celesta, Shugubina, Amelia, Doura, Vasari ...

Cat despre intimitatile conjugale... embargoul a fost auto-impus iar acum domnul sot este foarte grijuliu si atent. I-a intrat in cap ca nu exista suficiente studii in legatura cu efectul spermei in sarcina si mai are putin si scoate prezervativele de la naftalina (noroc ca cred ca-s toate para-expirate de cand n-am mai folosit).
Am fost de dimineata cu stick-ul si am recuperat inregistrarea intregii ecografii. Nici la mine nu a durat foarte mult (aprox 25 min) dar de atunci stau cu ochii in ecran la filme cu "aliana" mea miscacioasa.
Se plangea cineva de hemoroizi? Io am scapat cu un unguent cu muguri de plop. E bun, domnul sot zice ca parca merg si mai semeata de cand ma dau
.
21+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

24+