Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
diana.b spune:
stiti cumva care sunt modificarile facute la legea cu concediu de cresterea copilului incepand din iulie? 
si gravidutele care se duc la cursul de puericultura la Filantropia... vrem sa stim si noi cum e!!! tineti-ne la curent, va roooog! 
20+ 
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_popescu ...... Si eu sunt gravida in 22 saptamani si maine sunt programata la morfologie.Nu-ti spun ca si eu sunt la fel de varza. ![]() Va pup si ne mai auzim. 21 saptamani si 6 zile |
bafta maine si te asteptam cu vesti bune

20+
JoAnn spune:
ratusca cateodata ma doare si cand stau in pat...
si mai am o problema...parca simt unele miscari ale bb-ilor fff. jos, de ma intreb ce cauta acolo...
abia astept sa merg la eco...dar parca mai e un secol...
19+ viitoare mami de gemeni
ratusca83 spune:
joann daca te doare cand te misti sunt ligamentele burtii,ale uterului... cel putin asa mi-a zis si mie dr...
si bebe al meu misca jos si ma intreb ce cauta pe acolo...eu maine ma duc la control asa ca voi afla ce-i pe acolo..
20+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui JoAnn ratusca cateodata ma doare si cand stau in pat... si mai am o problema...parca simt unele miscari ale bb-ilor fff. jos, de ma intreb ce cauta acolo... abia astept sa merg la eco...dar parca mai e un secol... 19+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
probabil stau cu capul in sus si picioarele jos si de aia simti asa..si la mine ieri la eco am vazut ca bbeline mea asa era de aia si eu simt miscare mai jos..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
22+ cu
Elfica spune:
| citat din mesajul lui diana.b stiti cumva care sunt modificarile facute la legea cu concediu de cresterea copilului incepand din iulie? ![]() si gravidutele care se duc la cursul de puericultura la Filantropia... vrem sa stim si noi cum e!!! tineti-ne la curent, va roooog! ![]() 20+ ![]() |
Eu am fost la doua sedinte, iar cursul e format din patru. Miercurea aceasta, in principiu, ne va duce prin spital, sa vedem cat de "dichisit" e in urma renovarii cat de cat recente. Daca poti, vino la ora 17 la Filantropia, cursul tine pana pe la 19. Am mai povestit despre curs, daca te uiti in urma, gasesti amanunte. Daca nu gasesti ce am scris, intreaba-ma ce vrei sa stii si iti raspund.
24+
allexxia_m spune:
nu este nici o problema daca simtiti BB ca misca jos, cand am fost la un eco fetita mea avea capul bagat jos de tot intr-un colt, acum la ultimul avea un piciorus bagat jos
depinde cum sta, inca mai are destul loc sa se invarte cum vrea BB 
23+ 
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui diana.b stiti cumva care sunt modificarile facute la legea cu concediu de cresterea copilului incepand din iulie? ![]() si gravidutele care se duc la cursul de puericultura la Filantropia... vrem sa stim si noi cum e!!! tineti-ne la curent, va roooog! ![]() 20+ ![]() |
in primul rand multumesc pentru detalii

despre asta vroiai sa stii ?
Art. 12 din Legea 118/2010
"Cuantumul indemnizatiilor acordate în temeiul art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului, aprobata; cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care se afla în plata la data intrarii în vigoare a prezentei legi se diminueaza cu 15%. Daca din calcul rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei."
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
diana.b spune:
lorin7774 dar limita maxima se diminueaza? nu spune nimic de trusou, s-a anulat sau nu?
pentru mine este inca un mister modalitatea de calcul!!!
20+