Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

JoAnn, de ce nu stii inca ce o sa ai?
eu am facut 4D si mi-a zis inca de la 12 sapt sexul
sper sa ramana asa cum mi-a zis

pai io pana acu am facut doar 2d....
am stat mult prin spital si imi tot facea acolo de asta 2d.
apoi dr. mea tot de asta are...si cum am facut ...nici nu mai stiu cate ecografii, cand ma gandeam sa imi fac o progr. la un eco mai performant , ma razgandeam de fiecare data, de teama sa nu sufere mititeii
dar nu conteaza sambata viitoare pe 24 am morfologia si e musai sa aflam

sugubina ma intrebai ce lecturez??' pai am inceput " Violetele sunt albastre" si dupa aia am "Rosu si negru"....

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Diana, felicitari pentru bb.
Imi dai si mie cateva detalii despre cum s-a desfasurat eco ? Cum e dr ? A intrat si sotul ? Cat a durat ? Ai primit si CD cu imaginile 4D sau ai dus tu de acasa ?
te-am zapacit....am si eu niste emotii...
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

asadar, dr. este super, eu o stiam de anul trecut, iar ecografia a durat cam 30-35 minute... la ce tensiune aveam cand am intrat , nu m-am mai uitat la ceas sa stiu exact!

Sotul meu nu a venit... caci oricum nu intelegea el prea multe si asa ca asteapta sa-i spun eu concluzia! Dar cred ca daca venea cu mine, nu era nicio problema sa intre.

In ceea ce priveste DVD, exista aceasta obtiune, dar, repet, cum eu eram mai mult decat varza , am uitat sa-i spun ca vreau inregistrare pe DVD. In plus nestiind daca ei asigura DVD-ul, eu aveam si in geanta unul, asa ca fapt divers.
Am intrebat de DVD la sfarsit cand mi s-a explicat ca este o obtiune a pacientului si ca nu se inregistreaza automat, trebuie solicitat la inceput. Asta e, data viitoare!

In rest.. doctorita e super haioasa... ca si caracteristica a ei, pot spune ca este obsedata de nas, sa aibe copilul nas frumos! Obsesie pe care mi-a si marturisit-o intr-un final!

Vazandu-ma super stresata chiar daca imi daduse toate detaliile despre starea de sanatate a bb-ului, la un moment dat imi zice... "uite o ureche!" , dupa care pauza de cateva secunde, iar apoi spune... "uite-o s pe a doua! Ti-am zis ca e normal!" . Asta a fost spusa in spirit de gluma sa ma mai destinda... si a reusit!

20+

Mergi la inceput

hai sa ma laud si io

sotul a pregatit niste peste pt. facut la cuptor...nu stiu sigur ce o sa iasa, dar am vazut ca saracul peste e pus la bait cu toate condimentele pe care le aveam prin casa...
astept seara sa il probez

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann las ca sigur aflam saptamana viitoare sexul! Suna bine ce citesti. Aia cu violetele e genul de nu o poti lasa din mana?
Sa imi zici cum a iesit pestele, da?

Bravo Diana pt eco,felicitari!!

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

sugubina multumesc din suflet... acum parca plutesc de fericire !!!

20+

Mergi la inceput

sugubina aia e cartea pe care o citesc acu...e despre un detectiv care investigheaza niste crime ce par a fi facute de niste vampiri

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_popescu spune:

ma bucur pt tine Diana.B.Intamplator mi-am dat seama ca esti o persoana despre care mi se povesteste f des ( lucrez cu mama ta ).Si eu sunt gravida in 22 saptamani si maine sunt programata la morfologie.Nu-ti spun ca si eu sunt la fel de varza.
Va pup si ne mai auzim.

21 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

fetele am o problema ....
daca vreau sa stau pe o parte, stanga sau dreapta, de obicei mi se intareste burtica.....si numai pe spate nu mai poi sta

a mai patit cineva???

azi m'au cam suparat contractiile....si am si niste dureri sub burta...am bagat acu juma de gynipral sa ma mai lase.

Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_popescu

ma bucur pt tine Diana.B.Intamplator mi-am dat seama ca esti o persoana despre care mi se povesteste f des ( lucrez cu mama ta ).Si eu sunt gravida in 22 saptamani si maine sunt programata la morfologie.Nu-ti spun ca si eu sunt la fel de varza.
Va pup si ne mai auzim.

21 saptamani si 6 zile

ca sa vezi ce mica e lumea

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

joann la mine este invers..daca stau mult pe spate mi se intareste burtica..cand stau pe stanga sau dreapta nu am nimic.
furere de burtica o ai si cand stai linistita? si pe mine ma doare sub burta, dar, doar atunci cand ma misc.

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput