Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

salutare fetelor!
felicitari mamicii de gemeni!
e atat de frumos, avem ceva gemeni prin odisee, felicitari fetelor!

felicitari si fetelor cu vesti bune de la eco!
sa avem parte numai de asa ceva

eu am inceput sa sufar destul de serios cand fac treaba
am facut ieri curatenie prin casa, nu cine stie ce, un maturat, spalat pe jos, sters praf si seara am cazut lata
ma durea spatele rau de tot si abea ma mai miscam in pat de pe o parte pe alta

nu pot nici sa nu fac nimic, macar um pic de curatenie, o camera pe zi macar dar seara se resimte destul de bine oboseala

si eu parca simt orice suparare in burtica, oricum de acum simtim burtica destul de bine si parca la supararea o simt si mai grea

in rest fetita mea este din ce in ce mai activa si mai puternica, deja loviturile ei imi provoaca putina durere, dar oricum imi place asa de mult senzatia, incat as fi dispusa sa indur durerile provocate de miscarile ei
mie una imi place sa o simt, este asa frumos incat ma gandesc ca o sa-mi lipseasca aceasta senzatie cand se va naste

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ai ma alexia da-o naibii de curatenie..E mai important sa fiti voi bine decat ea! Ia-ti pe cineva sa te ajute,sa vie odata pe sapt si sa faca chstile grele. Nu mai suntem noi oameni de sters, de ranit prin casa. Orcum nu ne da nimenea nici un premiu pt asta. Copilasii vor avea nevoie de o mamy odihnita si relaxata inca din burtica.

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

sugubina
stiu ca ai dreptate, dar parca nu fac mare lucru, mai si stau sa ma odihnesc dar nu mi se pare mare lucru incat sa nu-l pot face ....
in momentul ala nu simt durerea de spate dar pe seara ma apuca, si parca si daca nu fac nimic seara ma misc mai greu

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si eu pe aici, gatesc...fac o reteta de la o prietena de paste cu spanac sau cu broccoli. Poate va tenteaza:
Calesti putin niste usturoi cu ulei de masline, apoi pui spanacul (congelat, maruntit) cu putina apa si lasi cu capac sa se fiarba vreo 10 min. Cind e fiert, pui o cutie de smintina lichida (smintina de gatit) si mai lasi sa dea un clocot. Intre timp fierbi pastele - eu folosesc fussili integrale - si cind sint fierte, le pui in sos, si adaugi parmezan. Cind le fac cu broccoli, pun buchetelele de broccoli la aburi, apoi le pun in sos si le maruntesc, sa intre bine in striurile de la fussili.
Pofta buna!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Eva cat de bine suna reteta ta !! genial!

Noi azi facem o salata mare de tot (cu rosii, ciapa, veti, ardei); am crenvesi si cam atata.

Maine poate fac ceva gratin de dovlecei. Am o reteta si ma tiu de mult sa o fac: http://www.culinar.ro/retete/gateste/9/371/12853/aperitive/aperitive-cu-legume/gratin-de-dovlecei

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

iar vorbim de mancare ?
eu tocmai ce am terminat de facut o ciorbita de pui de tara, sa mai mancam si o ciorba usoara chiar daca este cald

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

multumim allexxia m
si incearca sa nu te mai obosesti
eu nu mai fac nimic de cand am aflat, sunt o rasfatata ca o am pe mama la mine
si cu toate astea tot am tras o cazatura aseara

Lore 17 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Noi azi facem o salata mare de tot (cu rosii, ciapa, veti, ardei); am crenvesi si cam atata.

Maine poate fac ceva gratin de dovlecei. Am o reteta si ma tiu de mult sa o fac: http://www.culinar.ro/retete/gateste/9/371/12853/aperitive/aperitive-cu-legume/gratin-de-dovlecei

sugubina +18 cu Puficele

Pe asta imi tot propun si eu sa-l fac. Nu stiu cand, dar imi propun.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

e bine ca familia are grija de tine Lore..Mai ales ca sarcinile de gemeni sunt mai riscante..Si la mine de ex socrela imi plateste femeia la curatenie. Ea a venit cu idea inca de la inceputu sarcinii.

sugubina +18 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina +18 cu Puficele

exista o alta reteta de gratin, tot frantuzeasca, gratin dauphinois.
http://www.marmiton.org/recettes/recette_gratin-dauphinois_13809.aspx
In loc de dovlecei pui cartofi. Si in reteta iti zic doar lapte, smantana si/ sau unt, eu o imbunatatesc pun branza care se topeste acolo la cuptor intre cartofi si ceva carne tocata daca am chef.

Eva & Luca (08.09.2008) acum cu (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput