Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Miruna, nu-mi vine sa cred ca inca nu ai curent....in ritmul asta o s-o tineti tot intr-o cina romantica, la lumina lumanarilor ... ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
L-au reparat in sfarsit. Vinovata: o cotofana care s-a intersectat cu firele de la transformator
![](bang.gif)
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](oac.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
ratusca83 super tare aia cu Dragostea dureaza trei ani!! O sa iti placa mult.
Cre ca nici pe mine nu o sa ma lase..OOOF. Pe 21 o intreb orcum/e complicat si dpdv cascavalistic..
sugubina +18 cu Puficele
douradoudou spune:
eu nu mai pot sa ma concentrez sa citesc o carte asa cum trebuie asa ca prefer sa mai aman..nu-mi place sa citesc aiurea fara chef...imi place sa "savurez"..
eu am o problema: inca mi-e f f somn ziua ..azi nici nu am auzit alarma de la tel. si a zis sotul ca a sunat destul de mult ..el s-a dus la sport eu de abea puteam sa-mi deschid ochii
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
douradoudou spune:
corina daca stii ceva de eliza sa ne spui si noua..ieri chiar imi faceam griji..am citit si eu msg ul ala in acre zicea ca se duce la spital..sper ac e bine ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 sugubina nu ne face pofta de mare ![]() ![]() ![]() eu m-am apucat sa citesc "Dragostea dureaza trei ani" de Frederic Beigbeder...si mai am "Citadela" de Antoine de Saint Exupery.. ![]() |
eu am vazut piesa de teatru, pt fetele din Bucuresti amatoare-la "Laptaria lui Enache"
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Doura, si eu la fel, de vreo 2 zile nu mai aud alarma la tel.:(( M-am gandit ca o fi din cauza ca e M plecata la bunici si eu am alte activitati zilele astea. Dar de fapt ar trebui sa fiu mai odihnita, nu mai e alergatura si agitatia care erau cu ea.
Eu citesc A trai pt a-ti povesti viata a lui Garcia Marquez.
Lorin, nu prea suntem artisti niciunul, e doar un hobby al meu. Cred ca ai vazut cadourile pe care le-am facut de Craciun, pt ca de-atunci nici nu am mai lucrat.:) Bine, eu si lucrez cat de cat in domeniu, dar digital.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
sugubina spune:
am vazut si eu piesa da dupa ce citisem cartea. Feelingul cel mai bun il iei dupa carte..
Doura si eu patesc acelasi lucru cu cititu-nu ma indemn sincer. Insa ieri la dr cand asteptam am repus mana pe carte si m-a cam prins..Da in casa nu ma prinde sincer..
sugubina +18 cu Puficele
mirunam spune:
Si eu am aceleasi probleme ca Doura. De citit nu pot citi nimic, probabil din lipsa de concentrare. Oricum in 2 minute mai ia somnul.
Cat despre somn, pot adormi oriunde. Ieri mai aveam putin si adormeam la dentist, adorm in masina (ceea ce nu mai reusesc de multi ani)... adorm oriunde.
Ah, si mai am ceva, pentru ora vaicarelilor, dimineata sunt gata epuizata, ma iau ametelile, durerile de picioare, ma tarasc pana la masina. Nu mai spun ca aceleasi probleme le am la cumparaturi, invariabil.
Beatrice, mi-am amintit, nu e vina ta cu papa, am terminat in timp record pentru ce lene aveam . Iar bucataria si dezastrul de dupa reveneau sotului
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
22 +
ratusca83 spune:
symo pe unde esti? cred ca ai iesit la plimbarica..multi pupicei
20+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
Ah cikas am iesit pafara sa iau cateceva de la kiosc. Vaai ce cald e. Trebea sa fac pauza din 10 min in 10 min..Am venit epuizata. Acu sed la aer si tare bine eee
sugubina +18 cu Puficele