Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
letzy81 spune:
Al meu sot a fost foarte dezamagit ieri cand l-a dat asistenta afara din cabinet.Mi-a facut si consult si de aceea l-a dat afara!
Nu si-a vazut ieri puisorul!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marizta spune:
buna burtici...activitate nu gluma.....multumesc pt raspunsuri, m-am mai linistit si o sa astept cumintica miscarile bubulinei mele
multe mamaci cu gemeni....felicitari, mi-ar fi placut si mie fata si baiat gemeni
18 +
Doamne ai grija si de noi
mirunam spune:
Lorin ai fost geniala cu peretii! Nu mai vorbim de Miruna cu "aici clis Miruna" .
Eu sugerez si sa mancati ceva bun, cu maiinile, si apoi sa aveti grija sa marcati peretii si interupatoarele. Eu spal peretii in zonele de interes o data pe luna si degeaba. Face bine la fortificarea nervilor.
Ora 12 a sosit si curentul n-a venit . Le fac nota de plata si plangere la OPC, pentru satisfactia personala.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
22 +
diana.b spune:
multumesc mult tuturor pentru incurajari ... eram terminata atat aseara cat si dimineata pana m-am urcat pe masa pentru ecografie!!!
dar, totul e ok, e normal, e sanatos caci asta conteaza cel mai mult... si dupa cum ati observat spun ca "e sanatos" pentru ca e BAIAT - ma treceti si pe mine la inceput cu carucior albastru
?!?!?
Nu a prea vrut sa-si arate fata... statea picior peste picior si cu manutele la fata, la un moment dat a lasat o manuta in jos si i-am putut vedea profilul - cica are nasul meu. E tare scump... inghitea, isi misca degetele de la manute, etc... super dulce
BB continua sa fie cu o saptamana mai mare, motiv pentru care data nasterii este preconizata pe 22 noiembrie... nu vreau insa sa schimb nimic la datele personale de la inceput
Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine la 40 de saptamani si sa avem bb sanatori si frumosi
simt ca plutesc de fericire!!!
pupici 20+
daciana.t spune:
salutare Burtici!
am ajuns si eu la 16 s...si ma simt de parca as avea 30 obosesc repede, inca mai am stari de greata daca nu ma odihnesc sau sunt mai nervoasa.
ne-am mai apucat si de zugraveala si no alte lucruri de carat...dar eu mai rarut asa, l-am lasat pe tati am ajutat si eu la racait de pereti, acum e tati in focuri cu trasu' gletului
dupa care mai dau si cu trafaletu' si pe urma sa aranzeje mobila sa ma apuc de aranjat, asta intr-o camera ca urmeaza si cealalta, dar incet, incet...
in rest mai nimic, la noi sa mai incalzit si eu nu am chef de mancare, din cauza caldurii, bag fructe si legume la greu. mie ciuda ca nu mai gasesc dr cu care am nascut prim data la nici un cabinet, toata lumea imi recomanda alt dr si mi-e greu sa ma hotarasc , dar saptamana asta o sa ma hotarasc si om vedem ce o fi. am mai fost la dr acum 2 saptamani insa cum nu am avut bani de echo nu l-am vazut pe bebe
, mi-a citit analizele si mi-a dat tratament pentru candida. mi-a recomandat sa fac cvadublu test, adica alti bani alta distractie, eu dublu test nu am facut, ma rog sa fie bebe bine. moasa zicea ca totul e ok, dupa 20 merg iar la ea (dr de familie m-a inscris la moasa care ma masoara, ma cantareste, imi i-a tesiunea, imi da sfaturi, il controleaza pe bebe lunar, fara banuti) iar o sa se i-a de mine ca is prea palida
dar eu asa is de fel
va pe toata burticile si sper sa nu v-am plictisit
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Ratusca bine ca mi-ai spus care este saptamana de concediu ca sa-mi fac si eu programare pt 26 iulie.Il poti intreba tu,te rog,daca pe 26 iulie este la cabinet? Nici nu mai stiu cum se procedeaza cu programarile,cu cat timp inainte iti faci programare? Eu l-am sunt de fiecare data pe mobil desi cred ca pot suna si pe nr de la cabinet.Parca nu l-as mai suna pe mobil ca mi- teama sa nu-i par prea stressata si sa nu ma mai primeasca ![]() FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ ![]() |
letzy este si pe 26 si pe 28..apoi intra in concediu..eu nu-mi fac programare la el ci doar il sun si ii zic ca vin la el. cand ajung la cabinet dau bip sa vada ca am ajuns si ma cheama imediat inauntru ca sa nu astept
![](icon_smile_big.gif)
vezi ca ti-am dat un PM. PUPICI
![](gravida.gif)
lore76 spune:
JoAnn, de ce nu stii inca ce o sa ai?
eu am facut 4D si mi-a zis inca de la 12 sapt sexul
sper sa ramana asa cum mi-a zis
Lore 17 +
&
lorin7774 spune:
Miruna, nu-mi vine sa cred ca inca nu ai curent....in ritmul asta o s-o tineti tot intr-o cina romantica, la lumina lumanarilor ...
Diana, felicitari pentru bb.
Imi dai si mie cateva detalii despre cum s-a desfasurat eco ? Cum e dr ? A intrat si sotul ? Cat a durat ? Ai primit si CD cu imaginile 4D sau ai dus tu de acasa ? te-am zapacit....am si eu niste emotii...
Daciana, am vazut ca esti din BV. si eu...la ce dr.mergi ? cum e chestia asta cu moasa, ca acum aud prima data
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Joann ce mai citesti asa interesant?Ca si eu ma plicti si de calc si de tv..tre sa mai punem si creeru la functionalitate.
Ah fetele asnuapte am visat ca sunt la mare, si era o apa albastra si nisip aaalb..Mi s-a facut asa de dor! Ce mi-ar place macar doo zile sa ma duca Pufescu..
sugubina +18 cu Puficele
ratusca83 spune:
sugubina nu ne face pofta de mare..ca noi nu avem voie anul acesta....
eu m-am apucat sa citesc "Dragostea dureaza trei ani" de Frederic Beigbeder...si mai am "Citadela" de Antoine de Saint Exupery..20+ si ingeras in ceruri