Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

letzy cu siguranta!!! bine ca ne are pe noi 2 asa mai agitate ca altfel o lua razna saracu om. va intra in concediu o sapt la sf lunii si cand mi-a spus i-am zis ca ce ma fac...a inceput sa rada de nu mai putea....

20+ si ingeras in ceruri

Chiar asa,si eu ce ma fac?
Si dr din Buc intra in concediu de sapt viitoare pana pe 9august!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Citat:

letzy de durerea care o ai cand te misti ce a zis?

20+ si ingeras in ceruri

Ceva de genul ca se intind ligamentele dar s-o las mai usor cu efortul!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Miruna, si noi am patit-o de mai multe ori cu, curentul. O data in plina irna, deci ioc centrala . asa ca noi ne-am dotat cu generator.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 23+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Vasari, intr-o familie cu artisti mi se pare normal ca toata lumea sa se manifeste liber...am vazut lucrarile tale/voastre si sunt foarte frumoase!

ar fi pacat sa nu pregatesti terenul pentru bb2!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Citat:

letzy cu siguranta!!! bine ca ne are pe noi 2 asa mai agitate ca altfel o lua razna saracu om. va intra in concediu o sapt la sf lunii si cand mi-a spus i-am zis ca ce ma fac...a inceput sa rada de nu mai putea....

20+ si ingeras in ceruri

Chiar asa,si eu ce ma fac?
Si dr din Buc intra in concediu de sapt viitoare pana pe 9august!

23+

letzy ce ne facem noi???? Dr Topolog intra in concediu si el de pe 28 iulie pana pe 8 august!!..cred ca ne vom consulta una pe alta. Si pe mine ma dor ligamentele, dar de la stat..ma dor cand ma misc pt ca stau prea mult in pat

20+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burtici imi puteti da si mie mai multe detalii despre acei 15% pt 6 sapt? Unde apare chestia asta? Mai am o prietena care ieri a dus prenatalul, le-a sp de chestia asta si au spus ca nu exista asa ceva.

21+

Buna Alexa!

Eu am gasit info despre asta aici:
http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/4/Compensatie+15+din+brut.html

Ti se dau si detalii despre articolul din Contractul Colectiv de Munca la nivel national. Cred ca poti cauta pe net mai multe detalii despre asta. Exista si un model de cerere (este un link in josul paginii).

In alta ordine de idei, astazi avem si noi eco si consult.. Am niste emotii.. In ultima vreme nu l-am mai simtit pe bebe asa intens dar sper incontinuare sa fie totul bine ca si pana acum .

Va pup pe toate. Va citesc, din pacate sunt coplesita de munca de la birou (peste 8h la servici ) si scriu cand apuc.

Va pe toate. O zi cat mai frumoasa si mai usoara.
Sunt si eu alaturi de fetele care stau la pat.

19+

Mergi la inceput

Ratusca bine ca mi-ai spus care este saptamana de concediu ca sa-mi fac si eu programare pt 26 iulie.Il poti intreba tu,te rog,daca pe 26 iulie este la cabinet?
Nici nu mai stiu cum se procedeaza cu programarile,cu cat timp inainte iti faci programare?
Eu l-am sunt de fiecare data pe mobil desi cred ca pot suna si pe nr de la cabinet.Parca nu l-as mai suna pe mobil ca mi- teama sa nu-i par prea stressata si sa nu ma mai primeasca

23+

Mergi la inceput

Vai cate mamici cu gemeni avem!
Sunt de-a dreptul invidioasa pe voi tare mi-as fi dorit si eu(sotul nu prea)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Sindromul_Couvade_sau_tatici_insarcinati-a4686.html

Ecograful
"O experienta superba pentru viitorii tatici este prima imagine pe ecograf a copilului. In primul rand barbatilor, privati de principalele aspecte fizice ale graviditatii, ecografia le face mai usor accesul la propriul copil. Impreuna cu bataile inimii fatului, imaginile ecografiei sunt dovada ca pruncul intr-adevar exista.
Istoria ne arata ca, in cazul popoarelor primitive, importanta barbatului in timpul sarcinii si nasterii a fost cu totul alta decit cea din obiceiurile noastre. La unele popoare primitive barbatii sunt ingrijiti ca lauze in timp ce femeia, imediat dupa nastere, continua sa munceasca. Acesti barbati se crispeaza de durere, durere ce o simbolizeaza pe cea a femeii ce a nascut. "

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

once again ca nsh de ce nu se deschide
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Sindromul_Couvade_sau_tatici_insarcinati-a4686.html

Daca nu se deschide, tastati in google sindromul Couvade si primul articol de acolo, merita citit!Enjoy!

22+

Mergi la inceput