Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Burtici imi puteti da si mie mai multe detalii despre acei 15% pt 6 sapt? Unde apare chestia asta? Mai am o prietena care ieri a dus prenatalul, le-a sp de chestia asta si au spus ca nu exista asa ceva. 21+ |
Contractul colectiv de munca unic la nivel national 2007-2010, art. 66 :
"# 1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
# (2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
# (3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii. "
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
ALEXA1985 spune:
Multumesc Lorin. Acum cred ca va trebui sa intru in posesia contractului colectiv din institut sa vad ce scrie.
21+
JoAnn spune:
beatrice te inteleg perfect....si eu inainte eram fff activa...sa fac curat era ca o pasiune, ca sa nu zic obsesie...acu nik nu pot sa fac...
si eu m-am saturat de tv , net toate alea....macar bine ca am nimerit o carte interesanta sa citesc...cat ma mai tine neuronu
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 LORIN, tare!"sa ma obisnuiesc" 22+ |
putine locuinte au scapat de activitatea asta...
stiu parinti care au zugravit desenele copiilor de multe ori, pana s-au dat batuti, au luat un creion, au delimitat o zona anume si i-au spus copilului : aici poti sa scrii cat vrei ! a mai durat o saptamana si de atunci n-a mai scris deloc pe pereti...a considerat ca un lucru permis nu prezinta importanta !
Miruna a scris cu marker permanent pe un perete din bucatarie...avea un an si un pic...am spalat, dar evident ca nu s-a curatat complet, si am "certat-o"...de cate ori venea in bucatarie si vedea urma, dadea cudegetelul acolo si zicea : "aicea chis Miiuna"...pana mi-a cazut gletul in portiunea aia....
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
ratusca83 spune:
Neata burtici!!
Beatrice stiu cum este. Nici eu nu stiu ce sa mai fac, ma mut dintr-o camera in alta, am gasit si cateva carti de citit, la tv am invatat toate programele. Toata ziua stau in casa si ma plictisesc. seara ies si eu cate 10 min,cand vine sotul de la birou. azi mi-am propus sa fac o ciorbita asa usurel...inca nu m-am dat jos din pat, dar imi fac curaj.
miruna lasa alergatura!!..ai nevoie de odihna.
la toate burticile
20+ si ingeras in ceruri
Vasari spune:
Alexa, uite aici http://www.pentruele.ro/drepturile-gravidelor sunt trecute toate.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Multumesc Lorin. Acum cred ca va trebui sa intru in posesia contractului colectiv din institut sa vad ce scrie. 21+ |
daca aveti un contract colectiv pe ramura/unitate, atunci se aplica prevederile acelui contract.
Ideea e ca un contract colectiv de nivel inferior nu are voie sa stabileasca drepturi mai putine decat cel national. Dar daca aceasta prevedere nu a fost inclusa, eu cred ca nu merita efortul de a te razboi cu ei.....
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
Elfica spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Ft frumoase si ieftine hainutele pe site-ul acela. Dar unde in berceni e magazinul? 21+ |
Uite, am cautat detalii pe net si am aflat adresa si tel. http://city.eva.ro/adrese-haine-pentru-copii-pe-langa-aramis-com-in-berceni-bucuresti.html?company_id=6425&category_id=20&area_id=169
Daca te duci, spune-ne parerea ta.
24+
Vasari spune:
Lorin, ce draguta Miruna...
Eu de la inceput am lasat-o pe Maria sa se "manifeste liber". In bucatarie, unde pictam amandoua, peretele era de nedescris. A venit o doamna care ne ajuta mult, inclusiv la curatenie cateodata, si a curatat si peretele de-acolo si asa a disparut "fetita care si-a pierdut pantofiorul" pe care ma chinuisem mult timp sa o vad. Mi-a parut tare rau. Eu iubesc toate mazgalelile, peretii nostri sunt plini la nivelul ei de linii si cercuri colorate, iar pe unde e un fotoliu, canapea sau ceva pe care se poate urca culorile urca si ele. Intradevar, de ceva timp nu mai deseneaza pe pereti, dar parca regret.:)
Cred ca vom zugravi inainte de bb2, as vrea sa fac totul alb. Sa vedem ce se va intampla dupa.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice