Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Azi m-am trezit la ora 4. Sunt chiauna, mi-e un somn de mor !!! Abia astept sa ajung acasa, poate reusesc sa ma si odihnesc un pic azi.

17+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

wow se ingroasa randurile de cu gemeni

si dintre toate numaŽ eu nu stiu ce o sa am....

bb-ii mei sunt acu la ora de bumbacit burtica ...bine ,ca au mai avut o repriza mai devreme...

toate gravidutele cu ursuleti

19+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asa m-am plictisit! Chiar daca am voie acum sa ma plimb si nu mai trebuie sa stau imobilizata la pat, nu ma indepartez de casa, mai mult de max 10 min din cauza caldurii, starilor de lesin, sufocarii. Cand vine sotzul seara de la serviciu, il iau de odihnit, hai sa ne plimbam, ca-i racoare!e greu si sa mergeti acum la serviciu, dar e greu sa stai si acasa. Cat sa te uiti si la tv? Cat sa vb la telefon? In plus, voi, aici pe forum intelegeti cel mai bine starile de discomfort fizic sau psihic. Efort, nu ai voie, ca sa ziceti ca bagam acum o curatenie generala. Inainte eram atat de activa si acum!Cat sa googlesc si pe internet?Iar de citit o carte...voi mai puteti?Ma plictisesc, nu mai am rabdare. Citeam acum intr-o carte despre sarcina "poate fi o adevarata provocare sa iti aduci aminte in ce zi suntem", asa ca............azi ma voi duce la chiosc sa-mi cumpar carti de colorat. Azi-noapte m-am trezit la 4, m-am culcat la 6, la 9 iar m-am trezit. Acum ma amuz cu Mircea Badea.
Stiti ce am mai observat?Ca incepand cam de la 4 luni, orice stare cat de mica de suparare, o resimt imediat la.............burtica.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

....azi ma voi duce la chiosc sa-mi cumpar carti de colorat.

22+

Tu glumesti dar ieri coloram cu Ema si ne certam pe desene. Cine stie pana in luna a 9-a ce apucaturi mai avem.

Ratusca, Doura Am fost prin zona dar ceva mai cumintica, am mult de lucru si cand ajung acasa sunt rupta.

Ieri am avut o zi horror. Am iesit de la birou si m-am dus la dentist, apoi sa iau cupilu si apoi acasa. Am stat o ora si ceva in pat si m-am apucat sa bucateresc, eu in interior sotul in exterior (vinete coapte). Cand am finalizat papa pentru ieri si pentru azi s-a dus curentul. Noi avem totul electric, nimic pe gaz. Nici pana acum nu au veni sa repare asa ca nu am avut apa, aragaz, ne-au mancat tantarii... horor. Asteptam... Toata noaptea am sunat la Electrica si ne spuneau ca echipa e pe drum... care drum? In curand le fac si lista de cumparaturi ca se strica mancarea

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 22 +

Mergi la inceput

Fetelor, sa stiti ca si eu am o parte de vina ca Miruna nu si-a terminat vinetele, am tinut-o mult de vorba la telefon

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Yarrina, ce frumos ! Ce odisee faina avem. Tu nu cred ca esti in listuta, nu? Ne dai si datele tale?
Beatrice, imi pare asa de rau... imi pare rau de toate care trebuie sa stati atat in pat.:( Aveai vreun proiect pe care voiai sa-l faci si din lipsa de timp nu puteai inainte? Mie de ex mi-ar place sa invat portugheza. Cred ca as scoate de pe torrents niste cursuri audio engleza-portugheza si as studia.
Anii trecuti am avut o prietena tare draga, de vreo 85 de ani. Avea atata energie ca mereu in vremurile grele e gandul care ma ajuta cel mai mult. Nu putea sa faca efort, ii era greu sa plece de acasa. Iesea cam o data pe saptamana. In schimb a invatat engleza (stia cate ceva, insa a aprofundat), a reinceput sa citeasca in franceza, sa traduca o carte din maghiara, s-a ocupat de filatelie, goblen. Era incredibila, avea resurse nelimitate. Miscare nu a putut sa faca prea multa cativa ani.
Ah, si as mai face niste cursuri video Adobe care dureaza peste 200 de ore.
Nu stiu daca te inspira ceva, dar ma mai gandesc.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

Miruna, imi pare rau ca ai stat atatea ore fara curent.
Astia vor sa ne duca inapoi in timp, sa citim la lumanare ... nici acum nu l-au reparat ????

Beatrice, daca alternativa e coloratul, buna si asta, nu-ti fa probleme...de-abia te antrenezi....poti sa incerci si pe pereti, ca sa te obisnuiesti....

o odisee plina de burtici cu gemeni ! ce frumos !!!

eu nici azi nu sunt in apele mele....am bufeuri, imi imaginez ca asa e si la menopauza; ma trec caldurile, stare de lesin, moleseala...aseara la ora 6 aveam tensiunea 10 cu 7, deci nu foarte mica...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici imi puteti da si mie mai multe detalii despre acei 15% pt 6 sapt? Unde apare chestia asta? Mai am o prietena care ieri a dus prenatalul, le-a sp de chestia asta si au spus ca nu exista asa ceva.

21+

Mergi la inceput

Miruna, Dora, v-am trimis mesaje private.
Vasari, da, filatelie, hobby-ul copilariei mele
Ca de citit in engl, mai citesc, de voie-de nevoie!

22+

Mergi la inceput

LORIN, tare!"sa ma obisnuiesc"

22+

Mergi la inceput