Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

GATA! Plec acasa, am terminat cu serviciul ... Fara griji, fara batai de cap, timp de petercut cu copilul, de relaxat burtica, ca din sept-oct cand o veni si buburuza nr. 2, o sa-mi doresc si eu mai multa odihna si relaxare ... Va pup! De-acum o sa va scriu de-acasa!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Clabuc uraaaaaaaaaaaaa!

Eveline cam asa ar fi logic! Fetita lu' tati si baietelul lu' mami!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Clabuc,
superbi ochii Clarindei!
absolut superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Astazi e ultima zi de servici; mi-am facut "curat" pe desktop si am mai gasit niste poze cu Clarinda pe care le-am bagat pe Picasa, sunt jos la semnatura. Sper sa fie bine acasa si sa ma odihnesc si eu mai mult, asta daca pot de Clarinda, ca are o energie de greu poti tine pasul cu ea.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+

Poze Clarinda

Poza preferata Clarinda

Poze Clarinda 2 ani

FALCOASA FRUMOASA , TOCMAI BUNA DE PUPACIT INTRUNA

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eveline, cica asa e - baiatul cu mami, fata cu tati. La noi, pana acum s-a verificat - Vlad seamana cu mine. Seamana si cu tati un pic, dar e al meu, in principiu. Acum sa vedem cu cine o sa semene zuzalina mica

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Eveline, cica asa e - baiatul cu mami, fata cu tati. La noi, pana acum s-a verificat - Vlad seamana cu mine. Seamana si cu tati un pic, dar e al meu, in principiu. Acum sa vedem cu cine o sa semene zuzalina mica

Si eu as vrea sa semene bb-ita cu tati,si sa aiba de la mine doar ochii. Ce combinatie ar iesi!!!bruneta cu ochi albastri!
Pana la urma sanatosi sa fie,nu conteaza cu cine seamana!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de maine ma mut in alta directie!!!!!!!!!!am toate aprobarile.
tremur si acum de emotie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

de maine ma mut in alta directie!!!!!!!!!!am toate aprobarile.
tremur si acum de emotie.

Nike si-n directia stat acasa-n pat cand te indrepti? Nu vreau sa fiu rea, dar ar fi cea mai buna solutie...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Si eu as vrea sa semene bb-ita cu tati,si sa aiba de la mine doar ochii. Ce combinatie ar iesi!!!bruneta cu ochi albastri!

Ana27+ Maia Elena

Da, si la noi dc ar semana cu tati dar ar lua ochii mei, tot bruneta cu ochi albastri ar iesi
Dar, cel mai important e sa fie sanatoasa.

Apropo de asta - am o colega care a nascut cu o luna inaintea mea si ne-am intalnit abia la vreo 2 luni dupa ce l-am nascut si eu pe Vlad. Si bineinteles, schimbam impresii - eu, pt ca nu am reusit sa ma tin pe picioare 36 de ore de cand am nascut, cand am ajuns la pitic si am pus mana pe el, m-am imdragostit iremediabil si am devenit fooarte posesiva.
Ea a nascut prin cezariana, i-au adus-o pe pitica sa o vada in camera, la terapie intensiva. Citat - ma durea capul de muream de la anestezie si mi-o arata. Leit soacra-mea. M-au apucat niste draci de imi venea sa ii bat pe toti. Dupa ce m-am chinuit atatea luni, ea semana cu soacra-mea.
Bineinteles ca i-a trecut repede, dar era asa sucarita cand imi povestea

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Ana27+ Maia Elena

Da, si la noi dc ar semana cu tati dar ar lua ochii mei, tot bruneta cu ochi albastri ar iesi
Dar, cel mai important e sa fie sanatoasa.

Apropo de asta - am o colega care a nascut cu o luna inaintea mea si ne-am intalnit abia la vreo 2 luni dupa ce l-am nascut si eu pe Vlad. Si bineinteles, schimbam impresii - eu, pt ca nu am reusit sa ma tin pe picioare 36 de ore de cand am nascut, cand am ajuns la pitic si am pus mana pe el, m-am imdragostit iremediabil si am devenit fooarte posesiva.
Ea a nascut prin cezariana, i-au adus-o pe pitica sa o vada in camera, la terapie intensiva. Citat - ma durea capul de muream de la anestezie si mi-o arata. Leit soacra-mea. M-au apucat niste draci de imi venea sa ii bat pe toti. Dupa ce m-am chinuit atatea luni, ea semana cu soacra-mea.
Bineinteles ca i-a trecut repede, dar era asa sucarita cand imi povestea

aoleuuuuu da io de ce rad asa de tare ca e si unul din fricile mele!!!

Cristina 27+

Mergi la inceput