Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Salutare! Am fost la eco azi! Am asteptat vreo 3 ore, dar a meritat! Fetita are 1830g si am si pozici! Din pacate ma chinui sa le i-au pe un stick, ca mi le-a pus pe dvd si eu am cd! Am fost la o vecina si le-am pus pe stick si la mine nu le deschide!
Dar remediez si va arat bolfosica!
A recuperat cu cresterea! Acum coincid datele date de menstruatie si cele date de ecografie! Am 32 sapt si o zi! Mi-a zis ca pot merge linistita in concediu! Si ca ea zice ca pot naste natural si de data asta! Trebuie sa iau cate un comprimat de fer pe zi pana nasc, datorita anemiei!
David si-a revenit in schimb Matei inca mai face febra si e ragusit!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui chichiutza
![]() ![]() aoleuuuuu da io de ce rad asa de tare ca e si unul din fricile mele!!! ![]() Cristina 27+ |

Ana
27+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Chichi, tu ai baietel, si se vede deja ca seamana cu tine, deci stai linistita 
Antuzo...la tine nu stiu ce sa zic...Daca sotul tau seamana cu mama lui, ai toate sansele. Si la mine la fel, dar la noi nu e bai, ca eu o iubesc mult pe soacra-mea, e o bomboana.
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Kiti ba nuuuuu! Seamana cu tasu! Va zic eu, l-am pus in pozitia lu' bebe din pozica si sunt identici! Cel putin nasul si gura sunt ale lui!
S-o mai schimba, cine stie! Data viitoare iar zambesc frumos si cer 4D!![]()

Cristina
27+
fulguta28 spune:
Felicitari Nike! Pupa cuscra Fulguta!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Nike si-n directia stat acasa-n pat cand te indrepti? Nu vreau sa fiu rea, dar ar fi cea mai buna solutie... Cristina 27+ |
uta28 este
26+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Chichi, tu ai baietel, si se vede deja ca seamana cu tine, deci stai linistita ![]() Antuzo...la tine nu stiu ce sa zic...Daca sotul tau seamana cu mama lui, ai toate sansele. Si la mine la fel, dar la noi nu e bai, ca eu o iubesc mult pe soacra-mea, e o bomboana. Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Sotul meu seamana leit cu bunica-su! Bebita poate sa semene si cu vreun bunic,numai nu cu strabunica

NUUU!!(bunica lui sotul cu care locuim -stresul meu-)Aaa apropos de ea ,azi sau maine vine acasa!

Ana
27+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza ieeee am primit 3 stelute rosii! Si cica m-am maturizat!![]() Cristina 27+ |
Felicitari CHICHI!!!
La mai multe stelute!!!Ana
27+
Maia Elena