Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 4
Clabuc spune:
Oramona, Summertime multumesc frumos de aprecieri. Acum, nu ca sa ma laud, dar ochii ii are de la mine (cred ca singurul lucru pe care l-a "mostenit" de la mine). Este un copil tare cuminte, cu toate ca are o energie ... (dar primele trei luni au trecut atat de greu, din cauza colicilor nu dormea bine nici ziua, nici noaptea ..., dar s-a facut ea mare). Sper sa fie mai ferita Sabrina de colicii astia si sa poata dormi linistita.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
Poza preferata Clarinda
Poze Clarinda 2 ani
chichiutza spune:
Kiti io asa zic ca ramane! Cred ca miercuri sunt mai ocupata, am eco si apoi ziua sefei mele, in rest cred ca e ok! Vineri cred ca plec la Fagaras pt nunta de sambata, dar nu suntem inca convinsi 100% ca mergem. Gasim noi o zi buna! 
Cristina
27+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti io asa zic ca ramane! Cred ca miercuri sunt mai ocupata, am eco si apoi ziua sefei mele, in rest cred ca e ok! Vineri cred ca plec la Fagaras pt nunta de sambata, dar nu suntem inca convinsi 100% ca mergem. Gasim noi o zi buna! ![]() Cristina 27+ |
Gasim, gasim, ca baietii sunt plecati 2 sapt, deci pana pe 30 sunt disponibila

Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Gasim, gasim, ca baietii sunt plecati 2 sapt, deci pana pe 30 sunt disponibila ![]() Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Ce trai pe tine!

Cristina
27+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Ce trai pe tine! ![]() Cristina 27+ |
In week-enduri am de gand sa dorm pana la 12 cel putin
.Pai... de la party-ul de sambata ne-am intors pe la 3.30. Duminica, la ora 8 - Maaamiii, tezeste-te, ca e lumina afalaaaa...nu mai dolmi, ca nu nu e noapteee.
L-am usuit la desene, dar din 10 in 10 minute de mai auzea cate un "Mai dolmiti? Hai, tlezileaaaaa"

Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
summertime spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Oramona, Summertime multumesc frumos de aprecieri. Acum, nu ca sa ma laud, dar ochii ii are de la mine (cred ca singurul lucru pe care l-a "mostenit" de la mine). Este un copil tare cuminte, cu toate ca are o energie ... (dar primele trei luni au trecut atat de greu, din cauza colicilor nu dormea bine nici ziua, nici noaptea ..., dar s-a facut ea mare). Sper sa fie mai ferita Sabrina de colicii astia si sa poata dormi linistita. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+Poze Clarinda Poza preferata Clarinda Poze Clarinda 2 ani |
da, sa stii ca are ochii de la tine, am vazut si in poze
ma bucur ca sunt fete care seamana cu mamele :D
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu
crina-s spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Crinuta felicitari pt concediu!!! Ce bine suna! ![]() Cristina 27+ |
Da suna ca se aproprie..........

28+
crina
cu
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kiti2205
In week-enduri am de gand sa dorm pana la 12 cel putin .Pai... de la party-ul de sambata ne-am intors pe la 3.30. Duminica, la ora 8 - Maaamiii, tezeste-te, ca e lumina afalaaaa...nu mai dolmi, ca nu nu e noapteee. L-am usuit la desene, dar din 10 in 10 minute de mai auzea cate un "Mai dolmiti? Hai, tlezileaaaaa" ![]() Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

cat de tare eee!Cristina
27+
eveline spune:
Clabuc, Clarinda e o dulceata!
Eu daca-m facut fata care seamana cu sotul inseamna ca acum o sa fac baiat care seamana cu mine...aaaa...?
27+ Darian si mamica de
Bianca