Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 3
histamina spune:
fulguta,
in gentiana e super...........dar putem gasi orinde.
sotul a fost ghid BTT si e alpinist profi..........
fetele , eu mai am putin de tot si schimb directia...........
putin.o zi, sper 2.
parca nu ami am rabdare, parca nu mai trece timpul.
sper s aiau adeverinta mai repede si gata.
am scapat de calcat in picioare, de tot.
macar in noua directie voi putea munci si voi putea invata chestii care imi folosesc, care ma pot ajuta, imi pot da oricand un alt job.
cel mai rau imi pare dupa seful cel mare,care e un om fantastic.
nici macar nu indraznesc s aii spun.
pot intra in prenatal apoi oricand,dar la job e mult mai multa liniste decat acasa.
tatal meu e setat doar pe fraza:dati-mi bani,daca nu scandal............si cum, mai mult de 5 mil / luna (cat sunt prevazuti in contractul de vanz cump cu renta viagera) nu pot, prefer sa stau la job.
asta e motivul pt care nu intru in prenatal.e un om f violent.
nu amnici unde sa ma duc si nici ce sa fac.
dar mi-am gasit un echilibru asa si incerc sa fac in asa fel incat bebe sa fie linistit si sa creasca.
chichiutza spune:
Eveline cum oi fi reusit tu sa dormi pe burta? Poate erai cumva intr-o parte...Nu-mi pot imagina! ![]()
Cristina
27+
ana_25 spune:
ORAMONA si eu ma misc greu si abia ma intorc,ca o si zis sotul ca-mi monteaza un scripete langa pat.
Daarr,cand ma apuca noaptea carcelul,ca prin minune in 3 sec sunt langa pat in picioare.Oare cum reusim?![]()
![]()
Ana
27+
Maia Elena
Clabuc spune:
Multumesc Crina! Esti o scumpa! Sie u ma bucur ca termin cu serviciul, mai ales ca aparusera iun ultimul timp niste conflicte intre colegi si era o tensiune ... Cand ma uit la pozele cu Clarinda de cand era bebe, parca nu-mi vine sa cred ca era asa de mica.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
Poza preferata Clarinda
Poze Clarinda 2 ani
kiti2205 spune:
Off..abia astept sa intru si eu in prenatal...ce frumos...
Eh, mai am un pic, fix 7 saptamani si 2 zile 
Oricum, a venit deja tipul care o sa ma inlocuiasca, asa ca mai pasez din job-uri si mai lenevesc si eu, ca sunt mare maestra la asta ![]()
Chichi, saptamana viitoare avem shopping session, da?
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Oramona te inteleg cu arsurile...vad ca nu mai scap de ele. Acum am mancat o ciorba de rosii de vara...m-au apucat niste usturimi...
Cristina
27+
oramona spune:
Ana, nu stiu cum, ca in rest trebuie sa ma tin de toata mobila sa pot sa ma ridic.
Clarinda e scumpica foc, un copil tare reusit. Un bebe dulce si o domnisoara frumoasa 
mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Astazi e ultima zi de servici; mi-am facut "curat" pe desktop si am mai gasit niste poze cu Clarinda pe care le-am bagat pe Picasa, sunt jos la semnatura. Sper sa fie bine acasa si sa ma odihnesc si eu mai mult, asta daca pot de Clarinda, ca are o energie de greu poti tine pasul cu ea. ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+Poze Clarinda Poza preferata Clarinda Poze Clarinda 2 ani |
Vaaaaaaaaaaiiiiiiii ce frumoooooooaaasaaaaaa e!!! Bravo, sa-ti traiasca si sa fiti fericite si sanatoase. Ce ochi are...
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu
eveline spune:
Ana, bebele a protestat mai peste o ora, s-a foit intr-una, parca ma certa.
Chichiuta nu stiu nici eu, ti-am zis ca n-as reusi constient...da eram ca o broasca latita pe burta burta efectiv...
Vreau si eu in concediu...cu cat stiu ca se apropie ziua cu atat nu mai am rabdare...
27+ Darian si mamica de
Bianca
crina-s spune:
Kiti multumesc de raspuns. Da m-am hotarat sa nu-mi fac vaccinul antitetanos, caci doar nu o sa nasc in fan.
Fetelor de azi am intrat in prenatal!![]()
![]()
![]()
Eu in general dormeam pe partea stanga, chiar si inainte de a ramane gravida, dar la a mica nu prea-i mai place si ma cam obliga sa stau mai mult pe spate noaptea.Si eu adorm foarte greu seara si am de multe ori insomnii.

28+
crina
cu