Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 2
fulguta28 spune:
Nike, acolo tre sa ma duci pt ca nu am fost.
uta28 este
26+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
crina-s spune:
Multumim tare mult de capitol!
Chichiuta 

ti-am trimis PM.
Dragelor voi ce ziceti?E bine sa facem vaccinul antitetanos?Astazi mi-am sunat medicul de familie si mi-a zis ca daca vreau sa mi-l fac sa-i spun, caci se face in jur de sapt 30.Doamana doctor ginecolog mi-a zis ca fac cum doresc eu, dar ca-n general ea nu-l recomanda.
Ajutati-ma va rog!

28+
crina
cu
ana_25 spune:
Eu de vreo doua nopti mi-am mai pus in pat o perna pe care ma catar cu un crac si dorm mult mai bine.Si cand tin piciorul pe ea imi sprijin si burtica de perna,si am impresia ca dorm pe burta.E bine.
Parca-s ursuletul koala.![]()
![]()
Ana
27+
Maia Elena
Clabuc spune:
Astazi e ultima zi de servici; mi-am facut "curat" pe desktop si am mai gasit niste poze cu Clarinda pe care le-am bagat pe Picasa, sunt jos la semnatura. Sper sa fie bine acasa si sa ma odihnesc si eu mai mult, asta daca pot de Clarinda, ca are o energie de greu poti tine pasul cu ea. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
Poza preferata Clarinda
Poze Clarinda 2 ani
oramona spune:
Ionela, ai fost tare frumoasa si ce pereche frumoasa alcatuiti. Si ce slabuta ai ramas, nici umeri , nici gusa... BRAVO.
Am vazut ca si RalucaElena a mai adaugat poze noi, ce burtica frumoasa are.
Eu dorm bine, dar ma trezesc tare devreme, ,pe la 5.30 sau 6. Ei si inca de 2 ori noaptea sa merg la baie dar adorm imediat.Incerc sa dorm pe partea stanga dar mai mult dorm pe spate, sper sa nu fie chiar rau, dar ma intorc greu tare, tare in pat sau de ridicat
. Acum sincera sa fiu cand am carcel efectiv sar din pat sa calc in picior sa-mi treaca, atunci nu stiu cum pot asa repede. Si am inceput sa sforaii ![]()
mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
fulguta28 spune:
Oramona, si eu la fel am patit. Nimeni nu vroia sa preia joburile mele. Mi-am bagat picioarele si le-am zis ca daca ma vor suna in interes de serviciu sa le explic cum se face o anumita lucrare, nu am sa raspund. Abia vineri, ultima zi a mea, s-au sinchisit sa se deplaseze de la biroul lor la biroul meu sa le arat cum sta treaba. Ahhh, si sa ma sune si sa dea din colt in colt pt ca eu nu o sa raspund la tel. Ha!
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Multumim de capitol. Sa fie plin de vesti bune. Eu ma enervez la munca, la astia li se pare ca o saptamana inseamna mult tare si cand intreb ce predau si cui strang din umeri si lasa o o sa vedem noi. Va ![]() ![]() Si de aseara ne luptam cu niste arsuri ![]() mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa ![]() |
uta28 este
26+
cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com
alexuza spune:
MULTUMIM PENTRU NOUL CAPITOL 
Pentru bb ca si produse cosmetice eu cred ca o sa iau bubchen , am avut crema pt burtica si mie mi-a placut ,dar depinde de pielea fiecarui bebik ca nu tuturor le prieste acelasi produse , stiu multe persoane care folosesc sanosan si le este f bun , dar si cateva care nu le suporta deci ... daca nu ii prieste o sa trecem la kloran
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
chichiutza spune:
Luy pana la urma am luat una soft europa de la siesta si una pocket spring de la saltex. O sa vedem ce si cum, sper sa fie ok!
Cristina
27+
kiti2205 spune:
Crinuta - eu nu l-am facut in sarcina precedenta pe dl vaccin,pt ca dr mea de atunci a zis ca nu trebuie si ca e stupid ca ne ferim sa luam o aspirina, dar astia vor sa ne vaccineze. Deci am zis pas. 
Ionela - foarte frumoasa rochia si nasha 
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Astazi e ultima zi de servici; mi-am facut "curat" pe desktop si am mai gasit niste poze cu Clarinda pe care le-am bagat pe Picasa, sunt jos la semnatura. Sper sa fie bine acasa si sa ma odihnesc si eu mai mult, asta daca pot de Clarinda, ca are o energie de greu poti tine pasul cu ea. ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 27+Poze Clarinda Poza preferata Clarinda Poze Clarinda 2 ani |
Laly ce bine ca termini cu serviciul!
Clarida e superba!!!!!!!!!

28+
crina
cu