Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 20
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 alinta ce fetita grasana si ce poze superbee. vreu si euuuuuuuuuu asa poze cu bebe meu. ai facut eco 4d? ca eu la morfologia de 21s am facut 4d si mi-a dat o singura poza si am dat si 430 de lei ![]() cristina si bebe in burtica 27+sapt |
Eu fac eco 4D aici http://www.centrulmedicaldrpopa.ro/obstetrica-ginecologie.html si ma costa 130 lei.Doamna dr e o draguta si-mi explica toate cele.Si-mi face cate poze vreau eu..Sunt f multumita de servicii,preturi si de tratatie.
Ana
27+
Maia Elena
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Oho Ionela iti sta foarte bine! am vazut si eu pozele , inaintare uhuuu ai cateva numere ++ la sutien 27+ Sara Maria |
mersic la fel. Daaaa, am ceva ++ la sutien, e foarte vizibil --------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui LUANASHANA Hello, burtici sexoase! Va rog din tot sufletelul meu, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Ce model de perna pentru gravide aveti, ca noptile au inceput sa devina cosmaruri, nu ma mai pot odihni deloc. Chichiutza, eram datoare cu un raspuns. Nu stiu despre ce restaurant vorbesti din Branesti, nu cunos, stiu ca e unul fitzos rau, dar mai incolo cu 10km, care are si piscina, etc..da imi scapa cum se numeste. Pup burticile! Am pus poze in album si cu burtica mea. 27+![]() |
Cred ca tu spui de complexul de la Belciugatele - Elisa.
sorana
24+ cu 
summertime spune:
Alexuza, cred ca iti este f greu, imi imaginez ca uneori te apuca disperarea. Sa stii ca plansul nu este rau. Sentimentul care provoaca plansul e rau, dar daca tot il ai, e bine sa plangi...cred eu Uneori toate ne plangem de mila la propriu, pt motive neinsemnate, tu ai tot dreptul la descarcari din astea acum. Numai sa ai grija sa nu te afunzi in ele. Plangi, decsarca-te, pt ca plansul e ca rasul. E o emotie f puternica, care trebuei descarcata. Su dupa ce tragi o portie de plans uita-te la burtica si imagineaza-ti ce cadou superb ti-a dat Dumnezeu si fii recunoscatoare pt tot ce ai si cum o sa-ti tii tu bebe in brate si o sa te bagi in cada cu bebe sa va balaciti amandoi cu ratustele, si cum o sa-i pupi pulpisoarele grase cu gropite si ai sa vezi ca o sa-ti dea lacrimile de fericire :))
Si rasfata-te putin chiar fara sa te dai jos din pat: pune-ti intr-un lighean apa, pune niste petale de flori in ea, ia-ti o prosopel cu floricele si cand te apuca disperarea roaga-l pe sotul tau sa te steraga cu prosopelul, s avezi cum o s ate simti ca si cleopatra, nu ca o oropsita :))) Eu chiar cred ca gesturile astea marunte, gen o petala, o picatura de ceva frumos, ne pot ajuta psihic.
In rest nu iti mai dai sfaturi, ca ai cred destula experienta cu sarcina asta incat sa imi dai tu mie, insa chiar as vrea sa te pot ajuta macar un pic pic pic
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu 
ionela.n spune:
Pianna
, abia astept restul pozelor de la fotograf 
Kiti, sa ai pofta! 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+
Minunea noastra
LUANASHANA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Cred ca tu spui de complexul de la Belciugatele - Elisa. sorana 24+ cu ![]() |
Da, despre acela vorbeam.Mersi!
27+
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui summertime Alexuza, cred ca iti este f greu, imi imaginez ca uneori te apuca disperarea. Sa stii ca plansul nu este rau. Sentimentul care provoaca plansul e rau, dar daca tot il ai, e bine sa plangi...cred eu Uneori toate ne plangem de mila la propriu, pt motive neinsemnate, tu ai tot dreptul la descarcari din astea acum. Numai sa ai grija sa nu te afunzi in ele. Plangi, decsarca-te, pt ca plansul e ca rasul. E o emotie f puternica, care trebuei descarcata. Su dupa ce tragi o portie de plans uita-te la burtica si imagineaza-ti ce cadou superb ti-a dat Dumnezeu si fii recunoscatoare pt tot ce ai si cum o sa-ti tii tu bebe in brate si o sa te bagi in cada cu bebe sa va balaciti amandoi cu ratustele, si cum o sa-i pupi pulpisoarele grase cu gropite si ai sa vezi ca o sa-ti dea lacrimile de fericire :)) Si rasfata-te putin chiar fara sa te dai jos din pat: pune-ti intr-un lighean apa, pune niste petale de flori in ea, ia-ti o prosopel cu floricele si cand te apuca disperarea roaga-l pe sotul tau sa te steraga cu prosopelul, s avezi cum o s ate simti ca si cleopatra, nu ca o oropsita :))) Eu chiar cred ca gesturile astea marunte, gen o petala, o picatura de ceva frumos, ne pot ajuta psihic. In rest nu iti mai dai sfaturi, ca ai cred destula experienta cu sarcina asta incat sa imi dai tu mie, insa chiar as vrea sa te pot ajuta macar un pic pic pic ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu ![]() |
Eu abia astept sa fac baie in cada cu printesica noastra. Sotul i-a promis ca o sa ii cumpere o flota de ratuste din alea de cauciuc si o sa facem baie cu ele in cada

Alexuza, capul sus si fii optimista!

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra

27+