Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Gata. Poftiti la
CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Aaaa, si mi-au placut sosoneii tai.Cred ca-s tare comozi!

Ana27+ Maia Elena

[/quote]

Sunt foarte comozi, nu transpira piciorul si nu fac nici ciuperci care miros. Buna inventie crocsii, chiar daca nu sunt ei foarte aratosi

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Alexuza, cred ca iti este f greu, imi imaginez ca uneori te apuca disperarea. Sa stii ca plansul nu este rau. Sentimentul care provoaca plansul e rau, dar daca tot il ai, e bine sa plangi...cred eu Uneori toate ne plangem de mila la propriu, pt motive neinsemnate, tu ai tot dreptul la descarcari din astea acum. Numai sa ai grija sa nu te afunzi in ele. Plangi, decsarca-te, pt ca plansul e ca rasul. E o emotie f puternica, care trebuei descarcata. Su dupa ce tragi o portie de plans uita-te la burtica si imagineaza-ti ce cadou superb ti-a dat Dumnezeu si fii recunoscatoare pt tot ce ai si cum o sa-ti tii tu bebe in brate si o sa te bagi in cada cu bebe sa va balaciti amandoi cu ratustele, si cum o sa-i pupi pulpisoarele grase cu gropite si ai sa vezi ca o sa-ti dea lacrimile de fericire :))

Si rasfata-te putin chiar fara sa te dai jos din pat: pune-ti intr-un lighean apa, pune niste petale de flori in ea, ia-ti o prosopel cu floricele si cand te apuca disperarea roaga-l pe sotul tau sa te steraga cu prosopelul, s avezi cum o s ate simti ca si cleopatra, nu ca o oropsita :))) Eu chiar cred ca gesturile astea marunte, gen o petala, o picatura de ceva frumos, ne pot ajuta psihic.

In rest nu iti mai dai sfaturi, ca ai cred destula experienta cu sarcina asta incat sa imi dai tu mie, insa chiar as vrea sa te pot ajuta macar un pic pic pic

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua, burtici

Numele meu este Valentina si sunt noua pe acest forum. Sunt posesoarea unui "tugui" (cum ii spune sotul meu, din cauza formei) de 27 de sapt, iar vineri vor fi 28. Fetita
Am citit toate postarile de pe aici si sper sa ajungem cu bine la cele 40 de sapt, prin caldura asta....
Pana acum nu am avut probleme cu sarcina, decat in a 2-a luna cand eram cu greturile. Dar ieri, in metrou, am fost la un pas de a lesina. De fapt, daca as fi fost in picioare,sigur lesinam. Cam am ajuns la birou si mi-am luat tensiunea, aveam 8 cu 5. Pana spre dupa-amiaza a ajuns la 12 cu 7, dar mi-am bagat sotul in sperieti...
A mai patit cineva ceva de genul asta? o fi de la oboseala? ca tot robotesc prin casa cu tot felul de eliberari de dulapuri, facut loc pentru jucarii s.a.

Mergi la inceput