Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Hihi, ce tare! Noi a trebuit sa vorbim cu producatorul direct ca sa ne trimita mobila in Bucuresti. Am cautat ceva asemanator p-aici, insa... nop, nimicutza. Ceva, ceva la Bertoni dar nu imi plac culorile iar comoda nu-i asa de practica avand usa si nu sertare. Sper sa vina repede transportul.

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Chichiutza draga, sa va bucurati de noua mobila pt bebe.
Si noi am facut comanda pentru mobila. Sunt asa de dragute manerele de la comoda... incat mi le-as atasa eu pe ceva. Avem manere oite, vacute si broscute iar culorile sunt verde crud, vernil si nature.

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Hihi, asa e si mobila pe care si noi sa o comandam. E de la Bebedesign, sunt in Timisoara, dar poate si in alte orase. Ai dreptate, manerele sunt mortale
Eu as vrea ceva pe verde cu vanilie... inca nu sunt 100% sigura

28+ cu un carucior multicolor :)

uta28 este 27+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi, Buburuza multumesc!
Chichiuta dar ai zi plina azi!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alexuza nu mai plange! O sa fie totul bine, o sa vezi! daca plangi se agita si bebe si nu e bine! Inca putin si gata!

Fulguta

Oramona ! Sunt asa nerabdatoare sa vad cum se schimba camera!! Sotul incepe prin august, tre' sa-si scoata niste certificate si abia apoi incepe! Dar nu-i graba, atata timp cat are raspunsul aformativ, e vorba doar de hartoage!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Hello, burtici sexoase!
Va rog din tot sufletelul meu, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Ce model de perna pentru gravide aveti, ca noptile au inceput sa devina cosmaruri, nu ma mai pot odihni deloc.
Chichiutza, eram datoare cu un raspuns. Nu stiu despre ce restaurant vorbesti din Branesti, nu cunos, stiu ca e unul fitzos rau, dar mai incolo cu 10km, care are si piscina, etc..da imi scapa cum se numeste.
Pup burticile!
Am pus poze in album si cu burtica mea.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA ai reusit pana acuma cand mai e asa putin!!Hai ca trece repede!!! Multi

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alynta daaa va trebui sa vina transportul cu salteaua, apoi niste oameni sa ridice covoarele pt spalat, am de facut curat in baie...apoi vine mobila si se monteaza, apoi tre sa mut hainute in noul dulap! Sunt dopata cu no-spa evident!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Hello, burtici sexoase!
Va rog din tot sufletelul meu, ajutati-ma si pe mine cu o informatie! Ce model de perna pentru gravide aveti, ca noptile au inceput sa devina cosmaruri, nu ma mai pot odihni deloc.
Chichiutza, eram datoare cu un raspuns. Nu stiu despre ce restaurant vorbesti din Branesti, nu cunos, stiu ca e unul fitzos rau, dar mai incolo cu 10km, care are si piscina, etc..da imi scapa cum se numeste.
Pup burticile!
Am pus poze in album si cu burtica mea.

27+

Eu am o perna normala pe care am indesat-o intr-o fata de perna mai mica sa stea mai tapana.E asa bine cand ma catar pe ea!!!
Am vazut si mandrete de burtica ce frumos!!!
Aaaa, si mi-au placut sosoneii tai.Cred ca-s tare comozi!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta daaa va trebui sa vina transportul cu salteaua, apoi niste oameni sa ridice covoarele pt spalat, am de facut curat in baie...apoi vine mobila si se monteaza, apoi tre sa mut hainute in noul dulap! Sunt dopata cu no-spa evident!

Cristina 28+

CHICHI draghe,vin sa te ajut?? Ca eu am scapat de smotru la mine!!
AAAAAA,sau mai bine o trimit pe mamaie!O tii vreo doua luni,face treaba,si-mi faci si mie un car de bine!!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salutare burticutze!
Nu am avut stare sa citesc toate capitolele pe care le-am pierdut, insa sper sa prind din zbor, eu sunt in concediu de odihna si imi gasesc de facut cate ceva pe acasa mai mereu...ieri am fost la cumparaturi de diverse pentru frigider si ce-am vazut eu pe un raft la oferta pernutza pentru alaptat si nu numai ...arata exact ca cea de pe site-ul asta http://pernegravide.weebly.com/insa nu este cu bilutze este cu nush cum se numeste continutul pernelor decorative...vatelina nush..oricum costa 45lei si am testat-o azi-noapte si e ok adika inlocuieste bine pilotica pe care o calaream inainte, deci amatoarele de pernutza sa dea iama in Kaufland.
In rest cum suportati caldurile? eu sunt numai ape ape...am pus si eu in album 3 poze cu burtoshica mea, ohhh yeah i am big big mammma!
poopici

27+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Oho Ionela iti sta foarte bine! am vazut si eu pozele , inaintare uhuuu ai cateva numere ++ la sutien(intamplator am sesizat..

27+ Sara Maria

Mergi la inceput