Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 18
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Fetili, sa inteleg ca voi nu ati avut dureri deasupra buricului?Da fix deasupra, cand am vrut sa ma intorc pe o parte am vazut ca ma doare, am pus mana si am presat putin si durea , oare de la ce?mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa ![]() |
Mie mi-a zis dr. ca in perioada asta cand creste burtica zona buricului e mai sensibila. Se poate sa fie de la aia.
Si eu am ceva dureri pe langa buric, e o durere sub piele cumva, de parca as avea un cos sub piele sau parca ma urzica cineva. Din cauza asta l-am si intrebat.
E posibil sa fie si la tine zona buricului mai sensibila.
28+ cu un carucior multicolor :)
fulguta28 spune:
Chichiutza draga, sa va bucurati de noua mobila pt bebe.
Si noi am facut comanda pentru mobila. Sunt asa de dragute manerele de la comoda... incat mi le-as atasa eu pe ceva. Avem manere oite, vacute si broscute iar culorile sunt verde crud, vernil si nature. 
uta28 este
27+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui alexuza Astazi pentru mine cred ca este zi de ![]() ![]() , aseara nu prea am putut dormii, din cauza pernelor de sub fund ma apuca niste dureri cand stau mai mult pe o parte si l-am trezit si pe sot sa ma tot intoarca pentru ca eu nu mai aveam forta . Iar de dimineata m-am trezit uda de transpiratie cu o dorinta de a face un dus si nu mai am voie nici macar asta si asa ma-m pus pe un plans de nu mai puteam sa ma opresc ,pana a inceput sa ma doara burtica , mi-am facut no-spa cu scobutil iar acum incerc din toate puterile sa nu mai plang ![]() GATA V-AM ZAPACIT DE DIMINEATA Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
De ce nu mai ai voie sa faci dus?
Cred ca incept noptile aiurea, deja e prea cald ca sa te poti odihni

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Chichiutza draga, sa va bucurati de noua mobila pt bebe. Si noi am facut comanda pentru mobila. Sunt asa de dragute manerele de la comoda... incat mi le-as atasa eu pe ceva. Avem manere oite, vacute si broscute iar culorile sunt verde crud, vernil si nature. ![]() uta28 este 27+ cu Mara Elenahttp://zaleboutique.wordpress.com |
Hihi, asa e si mobila pe care si noi sa o comandam. E de la Bebedesign, sunt in Timisoara, dar poate si in alte orase. Ai dreptate, manerele sunt mortale
Eu as vrea ceva pe verde cu vanilie... inca nu sunt 100% sigura
kiti2205 spune:
Alexuza, imi pare tare rau, nu mai plange 
Dupa ce se naste bebelina o sa faci o baie lungaaa, sa recuperezi toate dusurile lipsa 
Imi inchipui cat de greu tb sa fie... esti o mamica eroina, la fel ca si Crinuta si celelalte fete care sunteti obligate sa stati cuminti in patuc.
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 KITY,CHICHIUTZA dati-va cu putin otet de mere pe locul unde a ciupit nea'Tantaru Vampiru si nu o sa va mai manance! Si nu va mai scarpinati ca se face buba mare!! ![]() Ana 27+ Maia Elena |
Anuta prea tarziu! Am niste buboaieeee!
Super pozici!!!
Cristina
28+
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
De ce nu mai ai voie sa faci dus? Cred ca incept noptile aiurea, deja e prea cald ca sa te poti odihni ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+Minunea noastra |
Din cauza colului astuia nesuferit care nu are decat 1 cm , si nu am voie decat la baie si top inapoi repede
Burtica de
32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Astazi pentru mine cred ca este zi de ![]() ![]() , aseara nu prea am putut dormii, din cauza pernelor de sub fund ma apuca niste dureri cand stau mai mult pe o parte si l-am trezit si pe sot sa ma tot intoarca pentru ca eu nu mai aveam forta . Iar de dimineata m-am trezit uda de transpiratie cu o dorinta de a face un dus si nu mai am voie nici macar asta si asa ma-m pus pe un plans de nu mai puteam sa ma opresc ,pana a inceput sa ma doara burtica , mi-am facut no-spa cu scobutil iar acum incerc din toate puterile sa nu mai plang ![]() GATA V-AM ZAPACIT DE DIMINEATA Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Alexuza - mami, haai curaj ca mai e putin si iti tii printesa in brate. O sa faci atunci la dusuri si bai pana se zbarceste pielea pe tine de la apa

ionela.n spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
Din cauza colului astuia nesuferit care nu are decat 1 cm , si nu am voie decat la baie si top inapoi repede Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |

Sa ai grija de tine si de bebe din burtica. DD are grija de bebei 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Alynta, wowwwwwwwwwww!!!! Felicitari pt minunea rotunjoara!!! Oramona, scriu si mananc un mar... de fapt al doilea mar in ultimele 10 min!!! Crinuta si celelalte fete care au crescut azi, felicitari pentru schimbarea semnaturii!!! Crinuta, apropos de aerul conditionat... Aici termometrul arata 45 de grade Celsius, asa ca AC-ul merge 24/24 la noi in casa, iar eu nu am nimic, m-am obisnuit cu el si cred ca as muri fara... Asa ca stai linistita ca nu are cum sa iti faca rau, cu conditia bineinteles sa nu bata direct in tine!!! Andreea82, eu eram cea care se plangea de lene si somn ca la inceputul sarcinii. Dar sa stii ca ai dreptate, daca esti activa de dimineata si iti propui o lista de actovitati, te vei simti mult mai bine si nici nu vei avea timp sa iti plangi de mila. Din proprie experienta... Fulguta, de unde atata energie??? Chichi, ce frumossssssssssss ca vine mobila!!! Sper sa fie impecabila, fara zgarieturi sau mai stiu eu ce defecte de fabricatie, altfel trimite-i inapoi cu ea! Office si felicitariiiiiiiiiiiii!!! 32+ ![]() |
daaa abia astept! Cika pe la 5-6 vine! E mobila noastra nu pt bebe, ca de-aia nu luam inca, asteptam ultimul moment!

Cristina
28+

, oare de la ce?