Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata si de la noi!
E o caldura cumplita in Bucuresti . Sper sa nu fie asa toata saptamana, ca eu nu rezist. Stau cu aerul conditionat si din cauza asta a inceput sa imi curga nasul, dar, dc il opresc, lesin de la caldura. Offf...

Sa aveti o zi cat mai racoroasa!
Pup

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi, burtici frumoase!
M-am cantarit... hmmm.... pe zi ce trece iau si mai mult in greutate. Trebuie sa fac ceva caci altfel, se duce acul la trei cifre si nu vreau. Are cineva un regim pentru gravidute?

Azi am schimbat semnatura 27 de saptamani si ma simt mai energica ca niciodata. E bine!
Gata, ma apuc de treaba! Pup fetele!

uta28 este 26+ cu Mara Elena

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

alinta ce fetita grasana si ce poze superbee. vreu si euuuuuuuuuu asa poze cu bebe meu. ai facut eco 4d? ca eu la morfologia de 21s am facut 4d si mi-a dat o singura poza si am dat si 430 de lei

cristina si bebe in burtica 27+sapt

Multumesc! 4d am facut in maternitatea de stat si a costat 100 lei! Sunt unicele poze pe care le detin!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am deschis un topic la "Legislative" nu stiu daca intrati pe acolo. Asa ca intreb si aici: este careva din voi bugetara? Daca da, ce stiti: concediul de sarcina si lehuzie e afectat de reducerea de 25%? Adica, dupa ce-l calculeaza ca 85% din media ultimelor 6 luni aplica la ce le-a iesit reducerea de 25%? Si la asta...sau numai la salarii?

27+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

office la odiseea boboceilor Karinutei, este o mamaica care a avut varsat de vant in sarcina, din cate stiu a avaut si inainte de sarcina iar copilul este sanatos tun.Mai toti doctorii i-au recomandat sa avorteze, a avut incredere ca totul va fi bine si acum are doi baieti minunati.Parol!Daca vrei te pun in contact cu ea!

in 24s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FELICITARI FETELOR CARE AU SCHIMBAT AZI SEMNATURA!!! sa aveti bebici sanatosi si frumosi!!!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Multumesc de urari! Si eu ma bucur ca e totul in ordine!
Office in trim 3 de sarcina copilul nu mai este asa expus!
Sa aveti o zi racoroasa! Vad ca Soarele isi intra in drepturi!

Alina-Mirela 31+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Anuta, tu ma intrebai in capitolul trecut daca vorbesc serios de masaj si vreau, mi-am adus aminte acuma.
Dap, clar as vrea, dar cel mai sigur dupa sarcina. Eventual o sa te mai bazai si atunci cu chestia asta?

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fulguta felicitari pentru semnatura!

Kiti si eu am mari probleme cu caldura.Chiar daca dorm cu geamul deschis ma trezesc noaptea ca nu am aer si dau drumul la AC. Stiu ca nu prea e recomandat, dar nu pot fara el.Bine ca nu e in camera, ci pe hol.

29+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Fulguta felicitari pentru semnatura!

Kiti si eu am mari probleme cu caldura.Chiar daca dorm cu geamul deschis ma trezesc noaptea ca nu am aer si dau drumul la AC. Stiu ca nu prea e recomandat, dar nu pot fara el.Bine ca nu e in camera, ci pe hol.

29+

crina cu

Din fericire, acasa este bine. Stam la parter si pe nord, iarna dam caloriferele la maxim si mai si bagam unul in priza, dar vara...eh..lux si boierie..dormim cu patura pe noi. Macar atat avantaj are
In shcimb ma omoara drumul pana la lucru si statul in birou. Si m-a si ciupit azi noapte un nemernic de tantar de picior si acum ma scarpin ca un caine puricos

Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput