Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
Am citit aseara putin pe la delfinasi!
Uf! ce emotii,si ce bebici frumosi am vazut
.
Cred ca pe la sfarsitul lunii viitoare incep si la noi emotiile.O sa avem niste bebici numai unul si unul ca deja sunt grasuni si foacosi!
Ana
27+
Maia Elena
pianna spune:
Neatza burtici!!
Iar am ramas in urma cu cititul. Incep recuperarea dupa ce trimit mesajul asta.
Noi am fost plecati din oras weekendul trecut pentru o nunta. Pitica s-a comportat exemplar pe drum, nu am avut probleme ca de asta mi-era groaza. A jucat putin fortbal cu ficatul meu la nunta, banuiesc ca a deranjat-o zgomotul, dar s-a linistit imediat ce am plecat de acolo.
Doamne-ajuta ca ne-am intors cu bine!
Gata! ma duc sa vad ce mai pot recupera.
P.S. Am schimbat semnatura azi![]()
25+ cu 
maitreyi spune:
neata 
am bagat 2 budinci de la danone si niste pizza. da' sa stiti ca mai este pt doritoare ![]()
anna_ivan de ce ti-ai facut analizele alea?
citeam si eu undeva ca cel mai safe in sarcina e sa mergi cu trebul si de evitat masina ca prea hurducaie
-----
Mami de
roza +
29 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
crina-s spune:
Buna dimineata burticute harnicute!
Buburuza, Pianna, Chichiuta si sigur mai sunt cateva burtici, felicitari pentru semnaturi! Si noi schimbam azi semnatura!Ne apropriem cu repeziciune catre ziua cea mare!
Dragelor sa aveti o zi perfecta!

29+
crina
cu
oramona spune:
Pianna, Crina, felicitari pentru noua semnatura. Va sade tare bine. Si in curand semnatura va incepe cu 3...
. Sunt tare nerabdatoare, atat pentru voi cat si pentru mine 
mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Pianna, Crina, felicitari pentru noua semnatura. Va sade tare bine. Si in curand semnatura va incepe cu 3... . Sunt tare nerabdatoare, atat pentru voi cat si pentru mine ![]() mamica de Maria Lavinia si 27+ cu Elena Elisa ![]() |
Felicitari si tie draguta!

29+
crina
cu
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi,
Felicitari in primul rand pentru burtici frumoase, semnaturi si poze cu bolfici 
Asa dor mi-e si mie de dormitul pe burta.....
Gata, trebuie schimbat ceva pentru ca asa nu se mai poate...ieri nu am fost in stare sa fac nimic de lene, caldura si moleseala. Vad ca daca lenevesc dimineata nu mai sunt in stare de nimic toata ziua, dar absolut nimic...pai mi-a fost lene si sa ma misc sa spal un pahar??? E exact ca la inceputul sarcinii cand as fi dormit nonstop, parca mai amintea cineva de starea asta
Dar gata, de azi mi-am propus sa fiu mai fresh, sa vad daca imi iese
Am pus o tura la spalat, am strans putin prin casa, as mai vrea sa curat putin si sa spal pe jos iar daca ma tine as vrea sa si calc
La cat de cald e deja imi vine sa 

28+ cu un carucior multicolor :)
oramona spune:
Stare de somnolenta ? Eu la inceputul sarcinii as fi dormit intr-una. Eram in stare sa atipesc in fund pe scaun la munca.Si acum aceasta stare s-a intors. Bine, nu chiar asa accentuata , dar mi-e somnic.Eu cei drept mereu adorm tare devreme, pe la 21. Dar ma si trezesc devreme, devreme, dimineata nu am somn. Sa vad cum va fi de saptamana viitoare, cand in sfarsit termin cu munca si o sa stau numai sa zac de pe un pat pe altul.
Mi-am adus aminte, aseara m-a durut burtica
, am luat eu un no-spa, dar nu mi-a placut asta deloc. Si azi noapte cand m-am trezit ma durea deasupra buricului, a mai patit careva asta? De ce m-a durut acolo, de la ce?Sa-mi ziceti si mie daca stiti. 

mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor, este periculos varsatul de vant in sarcina? Tina, cu (32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
'Neata!
Office, varsat de vant am avut eu, luna trecuta. E periculos doar in primele 20 de saptamani de sarcina, insa nu inseamna ca musai bebe sa aiba ceva, e posibil sa nu afecteze bebelusul nici atunci chiar. Si mi-a mai zis dr. mea ca ar fi periculos in ultima luna, de prin saptamana 36 adica, dar, la fel, nu e musai sa afecteze, ca, oricum, se trateaza bebele, nu stiu sa explic prea bine.
Eu abia m-am trezit, am baut o cana cu lapte si acum sunt la iaurt cu fulgi. Cafeaua mai tarziu.
Buburuzo, le-am spalat acum si le calc, le asez frumos in pungi, pentru ca de vineri al meu sot intra in concediu, vine cumnata-mea din Germania cu fata, mergem la bunici la tara, poate ajungem si prin alte parti si nu mai am timp dupa aia, nu vreau sa intru in panica pentru ca n-as avea bagajul facut, asta mai ales c-am avut si contractii dureroase in ultima vreme.
Lora, mami de Iustina si

32+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Alynta, f. dragalasa Maria, o dulceata cu falcute apetisante. Felicitari pentru rezultate!
Lora, mami de Iustina si 
32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)