Viitoare mamici de Sept.-Oct. 2010! (103)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Neata, burticile mele preferate 
Sa aveti o zi frumoasa, linistita si nu prea calduroasa 
FELICITARI fetelor cu vesti bune de la eco, celor care trebuie sa mearga sa-si vada minunile si celor care schimba azi semnatura.
Citesc din urma si revin 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
oramona spune:
Fulguta, felicitari pentru semnatura, arata tare bine. Sa stea toti puisorii nostri cuminti in burticute pana pe la 38-40s.

mamica de Maria Lavinia si
27+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Va prezint mandruta:Maria! Alina-Mirela 31+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
O scumpete de Maria
, m-as putea uita la pozele astea toata ziua 
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+Minunea noastra
alynta27 spune:
Multumesc Ionela! Sa vezi cand ii tinem la piept ce frumos va fi!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Fetelor, mare rugaminte la voi:
Luni trebuia sa intru in CO si se pare ca nu mai am nici o zi 
, noi in ianuarie, dupa sarbatori cand avem liber, ne ia din CO si asa s-a calculat ieri ca nu mai am nici o zi 
Vreau sa imi iau 2 sapt de medical, ca fac cu nervii daca mai merg la munca.
2 sapt de medical imi da medicul meu ginecolog? Asta cum e platit?
Care e procedura si pe unde mai trebuie sa umblu?
ca sambata vrem sa plecam la mama ![]()
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 26+
Minunea noastra
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Multumesc Ionela! Sa vezi cand ii tinem la piept ce frumos va fi! Alina-Mirela 32+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Daaaa, abia astept sa tin in brate comoara noastra
Azi schimbam si noi semnatura

Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Mai tarziu asa ca pana acum am robotit si se anunta o zi plina ca vine...mobilaaaaaaaaaaaa!
Azi schimbam si noi semnaturica, avem 28s!

Sa be ajute DD sa ajungem cu bine si sanatosi la capatul drumului!![]()
Multumesc tare fetelor care si-au adus aminte de noi!
Si pupam fetele care schimba azi semnaturile!

Cristina
28+
chichiutza spune:
Kiti si eu am 2 blandepe picior, aseara am fost la o terasa langa padure in Chitila si a fost un cosmar!! Deja le-am scarpinat si s-au gogonat!

Cristina
28+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Fetelor, mare rugaminte la voi: Luni trebuia sa intru in CO si se pare ca nu mai am nici o zi ![]() , noi in ianuarie, dupa sarbatori cand avem liber, ne ia din CO si asa s-a calculat ieri ca nu mai am nici o zi ![]() Vreau sa imi iau 2 sapt de medical, ca fac cu nervii daca mai merg la munca. 2 sapt de medical imi da medicul meu ginecolog? Asta cum e platit? Care e procedura si pe unde mai trebuie sa umblu? ca sambata vrem sa plecam la mama -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 26+Minunea noastra |
Concediu poate sa-ti dea medicul ginecolog, la care trebuie sa te duci cu o adeverinta de salariat. Eu stiu ca e 75% platit cm, dar am auzit pe aici pe fete ca s-ar putea si cu 100%, depinde ce cod iti trece pe concediu. Daca trece boala obisnuita e 75% din salariu.
Cred ca si medicul de familie poate sa-ti dea 10 zile fara probleme, dar tot asa trebuie sa ceri adeverinta de la serviciu ca s-au platit asigurarile.Bafta!

29+
crina
cu