Bazar Umanitar * 33
Raspunsuri - Pagina 33
cris_82 spune:
eu,stres cotidian cu n'spe mii de intrebari mai vin cu o intrebarecand se incheie licitatia pentru aceasta minunata posetuta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5493080765291906834 ca maine dimineata vreau sa ajung la banca si sa achit tot ce am pana acuma finalizate
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 eu,stres cotidian cu n'spe mii de intrebari mai vin cu o intrebarecand se incheie licitatia pentru aceasta minunata posetuta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5493080765291906834 ca maine dimineata vreau sa ajung la banca si sa achit tot ce am pana acuma finalizate |
la 21:39, daca nu mai supraliciteaza altcineva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
cris_82 spune:
mady sarumana nu pot decat sa fac asa am si la ce sa o asortez
madyrizi spune:
sa ne faci o poza ca sa ne convingem
offtopic: pisicii ei de reclama.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
cris_82 spune:
binenteles
off topic:si pe mine ma omoara cu zile reclama aia
galliciana spune:
mady, e prea rusinos pt unii sa dam pe post....
credeam ca sunt singura cu reclama......
katty spune:
Am pus pachete la posta pentru:
georgipuia
mihaela770
cosminiq
ana_l
blue_rain
Fetele din Constanta vor primi pachetul cam in 2 zile (vineri), celelalte 3-4 zile, deci trebuie urmarite de sambata incolo...
Cu alex@sara m-am intalnit in weekend, cu madyrizi ma intalnesc maine (sper), iar cu valentina_22 cat mai repede...dar nu stiu cand! O sa trimit si PM...
andata spune:
Neuronul meu moare de curiozitate: ce reclama?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Neuronul meu moare de curiozitate: ce reclama? |
aia cu pampers... e stresanta rau.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
kid spune:
galliciana Bine ai revenit la bazar! Inteleg ca nu s-a rezolvat problema. eu sper sa nu se mai intample, acum este varianta imbunatatita de bazar si se gasesc solutii la mai toate problemele ivite.
cris_82 Si eu ochisem posetuta tot ca sa o asortez la o rochita castigata tot la bazar, insa cum eu nu sunt mare fan nici posete, nici rochite, nu m-am mai pentru ea. Insa le astept pe celelalte, nu se stie cu ce pasiuni ma mai molipsesc.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!