Bazar Umanitar * 33
Raspunsuri - Pagina 32
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi si ma tin scai de tine ca mor dupa vestuta asta supralicitez E595 - 15 lei |
Si mie : E595 - 16ron
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
simonapro spune:
Supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5493472993677411506 - 18 lei
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
madyrizi spune:
hi, hi... hai ca ne pe ea.
supralicitez E595 - 17 lei
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
galliciana spune:
fac cinste,soro, bine ca ma luminarati!
daca mai gresesc, pls, forgive me.
ms de primire, sper sa nu patesc ce am patit si anul trecut....
madyrizi spune:
da' ce patzishi, daca nu's indiscreta? ca sa nu se mai repete sau ca s-o lamurim.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Nerantula spune:
Dodo-pui, imi dai si mie, pls, o lungime la vestuta?
Nerantula spune:
citat din mesajul lui madyrizi hi, hi... hai ca ne pe ea. supralicitez E595 - 17 lei |
Da' asta nu iti place?
madyrizi spune:
imi place, da' e prea mare si nu ma bag peste diana ca ea a licitat-o prima. din principiu nu ma bag peste alte licitatii decat daca imi trebuie musai. nu-i nici o aluzie, imi place sa ma duelez. e frumoasa si aia de la tine si ar fi fost ok ca si asa am mai multe pe la tine, dar asta se potriveste si cu un pulover care l-am luat tot de aici.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Nerantula spune:
citat din mesajul lui madyrizi imi place, da' e prea mare si nu ma bag peste diana ca ea a licitat-o prima. din principiu nu ma bag peste alte licitatii decat daca imi trebuie musai. nu-i nici o aluzie, imi place sa ma duelez. e frumoasa si aia de la tine si ar fi fost ok ca si asa am mai multe pe la tine, dar asta se potriveste si cu un pulover care l-am luat tot de aici. |
Hmm .. eu speram ca asta albastra sa fie mai mare decat cealalta, pe care o dam pentru ca a ramas mica ..
In general nici eu nu m-as lupta prea strasnic acolo unde ar fi mai elegant sa cedez, insa, in cazul particular al bazarului umanitar, ma gandesc ca aceste dueluri, cu cat sunt mai incrancenate, cu atat bazarul isi atinge mai bine scopul, deci nu am nici o remuscare ... sper din toata inima sa nu se simta nimeni lezata
madyrizi spune:
pai tocmai asta imi place si mie: sa ma bat. asa e prea monoton: licitez, supralicitez... pai care-i farmecul? ca doar e instrument de joaca, nu?
edit: hai ca ne lamurim cu dodo cand ne da dimensiuni...
AlexsiMihai
AlexsiMihai