Bazar Umanitar * 33
Raspunsuri - Pagina 34
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Neuronul meu moare de curiozitate: ce reclama? Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
sunt vreo 2 de fapt.......
kidule, multumesc....
problemele ai vrut sa spui.....
ever never - never. numar pe degete 3-4 persoane,doar...
mady, ai voie sa zici de pisici??
madyrizi spune:
mey, tot ma stradueisc sa iau si eu o stea in frunte (verde, rosie...) dar nu ma lipesc defel. tot imi dau in stamba pe la alte subiecte, ma enervez, zic de motani si pisici... si nimic. da' vezi ca mai e si vorba aia: ai grija ce-ti doresti...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz
valentina_22 spune:
Licitez, L732(camasa de la luy), parca am mai vazut un produs licitat cu acest cod.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5493686379447052098
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
andata spune:
Mady, bulinele alea e puse bine, doar pt aia care jignesc pe ailalalti "mai egali" ca ceilalti. Asa ca nu prea vad cum faci rost de una.
Daca o pun la bazar pe a mea, crezi ca o liciteaza careva?
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Alex@Sara spune:
De ma fac de o "bulina" de nu ma fac,dar io tot imi bag chishioarili in ea de reclama la pampers,desi le fac megavanzare de aproape 5 ani.Nu pot intra in niciun subforum,fratele meu .sa intru sa pot posta trebe sa caut subiectul in History....
cred ca ar trebui sesezati adminii ca multa lume e incomodata
yeeep yeep yeeep,am castigat si treningul.Azi nu am putut pleca de acasa ca ne-am trezit cu mesterul la treaba ca inca nu murise socrul sau.In seara asta pe la 6 jumate iarasi l-a sunat sotia ca gata,acum chiar ca se duce batranul ,asa ca cu parere de rau pt el si ei,maine sper sa fiu libera sa bantui ca m-am saturat de stat in casa.si sa rezolv pb finalizatelor ca imi stau rau in gat
o seara buna si linistita tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
madyrizi spune:
pisellino, poti sa-mi dai niste dimensiuni la sacou ? poate ma lipesc...
andata, trebuie sa recunoastem ca te-ai straduit mai bine ca mine. si iti sta bine...si poate nu m-am pus eu cu cine trebuia... mai vedem.
si reclama aia e insuportabila.fac tot felul de matzocarii ca sa intru in subiecte active, mesaje etc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
cris_82 spune:
hai fi serioasa,vrei sa o scoti la licitatie??eu daca ma capat cu una o pun in rama
P.S.mie imi plac puii mai ceva ca pisiciidar vad ca nu m-a bulineaza nimeni
si adjudecatttttttttttt..posetuta e a mea
kid morrrrrrrrrrr,ce marfa e rochita sa o porti cu placere si promit solemn ca data viitoare sa te las pe tine sa castigiapropos..e boala grea asta a posetelor si pantofilor(experienta de viata vorbeste)
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
mey fetelor, bazarul asta e boala curata. cand zic ca stau cuminte, nu mai cumpar nimic, ca am bujetu' facut zdrentze, zdrentze... tot mai fac socoteli, ca poate mai iese de-un maieu sau o bucata de geanta. si tot asa supralicitez de ma uit pe fundul buzunarului si-mi scotocesc barbatul de maruntzi. ultima data m-am dus la banca cu 50 de lei numa' din 1 leu. s-a uitata ala la mine cand i-am mai zis ca-i si donatie, de ziceai ca l-a vazut pe E.T.
no, daca se potriveste si sacoul, iar am imbulinat-o.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
andata spune:
mady, cris
Io revin la ce ma doare tare:
Carminabulina, ma creditezi si pe mine cu ceva incredere ca voi plati imediat ce iau banii si imi trimiti fusta asta?
Nu de alta, da altfel nu mai are fii-mea incredere in mine in veci.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita