Gravidute prin FIV(62)
Raspunsuri - Pagina 12
BuburuzaL spune:
Dragaica ti-am vazut comorile!!!
Ce bebei minunati!!! Sa creasca frumosi si sanatosi si sa va bucurati impreuna toata viata! Cand te vei simti mai bine si vei avea un pic de timp, te asteptam cu detalii pretioase!!!
Si numai bine!!!
------------------------------------
Cea mai fericita
21+ 
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

castelanaC spune:
Dragaicooooooooo, felicitari, ce poze minunate am vazut!!!!!!!
Esti asa frumusica ci minunile tale! Felicitari din inima!
Ti-am zis eu anul trecut cand ati fost in turneul european sa va distrati si plimbati ca dupa aveti treaba? iti mai amintesti?
Uite acum ce flacai are mama!
Sa te refaci si sa fiti sanatosi cu totii!
Cum e? te descurci? te-ai adaptat cu programul?
te pup si multe forte! sa ai incredere in tine, in voi!!!!
Catalina, ce face mamica fericita de fetita minunata? Nu-i asa ca e minunat? Cum e cu lapticul? Cand o iau sanii razna ajuta foi de varza de la frigider (sotul meu radea ca fac sarmale la baiat) apoi ceaiuri de anason, de chimen, am baut si babycalm si baiatul meu nu a avut nici colici, iar eu inca alaptez exclusix si acum ( cu toate problemele de familie pe cap).
Incredere multa in forte proprii, asculta toate sfaturile ( ceva ce se adapteaza la voi culegi tu) si fa ce-ti spune instinctul si ce vezi ca se adapteaza la fetita ta 9 are si ea un mare cuvant de spus)
te pup mamico
castelana fericita mami de Cezar 
luni am deschis ouletul nostru de 
catalina2307 spune:
Te pup si eu castelana, condoleante pt mama ta......imi pare nespus de rau.
Noi suntem bine, mancam exclusiv san si crestem pe zi ce trece. Ce pot spune...ma topesc de dragul ei. ![]()
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Te pup si eu castelana, condoleante pt mama ta......imi pare nespus de rau. Noi suntem bine, mancam exclusiv san si crestem pe zi ce trece. Ce pot spune...ma topesc de dragul ei. Catalina |
Cata pup fetele ( acum sunteti doua fete cucuiete)

Bravo pentru mancatul ca san!
Menajeaza-te acum prima perioada, ai grija de laptic si de tine, cum vei fi tu asa vei vedea si minunea mica.
Te cred ca te topesti, eu si acum ma uit la el cum doarme senin, ma linisteste teribil.
Cand il vad zambind si cum reactioneaza uit de toate supararile!
Ai sa vezi cum iti vin anumite chestii natural, fara sa te ajute nimeni, doar esti mama!
Dumnezeu te-a binecuvantat!

castelana fericita mami de Cezar

luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
adipapazi spune:
fetelor, ce ati facut cu celulele stem? care ati nascut, ati recoltat? cu cine? carea nu ati nascut, ce faceti? tot cetesc on the subject si nu stiu ce decizie sa iau.
Adi
+23 cu
si 
catalina2307 spune:
adi - eu am recoltat cu Stem Health Unirea (printre altele sunt singurii care stocheaza doar celule stem si nu sangele integral).
Dragaica spune:
Va multumesc fetelor de urari
, suntem bine toti 4 incercam sa ne adaptam atat noi cat si bebeii. E obositor.......foarte obositor, Felix e un agitacios, vrea numai in brate, cu il pun jos cum tipa ca din gura de sarpe, cum il iau in brate cum se calmeaza, e smecher rau de tot.
Sebastian in schimb e calm, nu plange, papa si doarme, singura problema e ca nu stie sa suga, tine limbuta lipita de palat, apuca doar varful sfarcului si mi-l molfaie, dureros rau de tot, stau cate 15 minute numai sa-l fac sa prinfa sfarcul cum trebuie.
Le-am dat san inainte si completare dupa, de 2 zile le-am intrerupt completarea si le-am dat numai san, este epuizant pentru ca nu am lapte pentru amandoi, ei nu se satura asa ca cer de 2 in 2 ore
, plus ca nu mi-au mai luat in greutate cum trebuie
asa ca ma vad nevoita sa reintroduc formula.
Am cumparat o pompa de muls dubla incerc sa stimulez sanii din 3 in 3 ore, am sa devin experta in tzatzologie
.
Atat despre capitolul papica, capitolul somn ........of Doamne e o alta istorie, FElix doarme foarte putin, se trezeste de multe ori pe noapte, vrea numai la san sau pe pieptul meu ![]()
Despre nastere.....ce pot spune, totul a decurs bine, fara probleme, emotii cu caruta, sotu mai mult decat mine, nici poze nu a fost in stare sa faca in sala de operatie, cele pe care le am sunt facute de anestezist ![]()
Mi s-a parut o eternitate pana i-am auzit plangand, Doamne ce concert nu se mai intelegeau asistentele intre ele, canta pe doua voci ![]()
Au respirat imediat singurei fara ajutor, in 10 minute erau deja in bratele mele conctati la tzatza
, ne-am pupacit, mirosit 
tati si-a revenit si a inceput sa faca poze ![]()
In spital am stat 4 zile, dupa 3 zile au vrut sa-mi dea drumu acasa dar am refuzat
, nu m-am sismtit pregatita mai ales cu Sebi care nu prindea bine sanul. Ma simteam mai in siguranta in spital, sotu a stat cu mine in rezerva cele 4 zile la fel si bebeii ......ne-a prins tare bine bine zilele alea impreuna, suportul asistentelor, lectiile de supt, demonstratiile de baita (sotumergea peste tot, el a schimbat scutecele, el le-a facut baita, un tatic perfect). Partea mai putin placuta erau vizitele din 3 in 3 ore noaptea a asistentelor pentru masuarea semnelor vitale la bebei si la mamica.![]()
Cam atat pentru moment, ma cheama ratoii, mi s-a terminat pauza.....![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
Dragaica spune:
Bubu

Castelana condoleante, imi pare rau sa aud asa vesti.
Ce-a trecut timpul, suntem in sfarsit mamici toate 
Cata felicitari pentru bebelina, sa nu spui tu nimica, sau ai zis si nu stiu eu 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
adipapazi spune:
catalina, unde le depoziteaza? la noi in tara?
si stemsure face reductie volumetrica.
Adi
+23 cu
si 
Gabi_B spune:
Dragi gravidute,
sint in 7 saptamani si s-a vazut la eco un hematom decidual de 1,5 cm!!! sint in tratament anticoagulant cu Clexane 20mg/zi.
Este posibil tratamentul asta sa faca sa creasca hematomul? s-a mai confruntat cineva cu problema asta?
va pup, fivoaselor
la mine e sarcina dupa al 3lea FIV