Gravidute prin FIV(62)
Raspunsuri - Pagina 13
catalina2307 spune:
Dragaica - hihi, nu, stai linistita ca nu ai fost marginalizata. Nu am spus ca sunt insarcinata. Deci care va sa zica avem puii nascuti in aceeasi zi
. Pai sa ne traiasca.
adi - da, le depoziteaza la noi.
adipapazi spune:
Gabi B, sora mea a avut sarcina cu un hematom maricel, care s-a resorbit, dar la ea nu era treaba cu clexanele. drul dragos albu de la medlife poate te-ar ajuta cu o parere. face fivuri si are obsesie cu trombofiliile. ai mers la uscateasca pt clexane?
Adi
+23 cu
si 
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Dragaica - hihi, nu, stai linistita ca nu ai fost marginalizata. Nu am spus ca sunt insarcinata. Deci care va sa zica avem puii nascuti in aceeasi zi adi - da, le depoziteaza la noi. Catalina |
Sa dea Domnu........numai bine o sa venim in petit
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
Gabi_B spune:
adinapapazi,
multumesc de raspuns.
N-am treaba cu Uscateasca, mie mi-au recomandat dr de la Viena, unde am facut FIV, desi analizele de trombofilie pe care mi le-au cerut au iesit normale (e adevarat ca nu mi s-au cerut toate mutatiile pe care le-am vazut scrise pe aici).
Am scris la Viena si am primit raspuns in ziua urmatoare, adica azi, sa opresc Clexanul, pt ca este hematomul asta si pt ca este prezenta activitatea cardiaca. Asa ca sint bucuroasa ca am scapat de injectii! si sper sa se resoarba hematomul asta, sa nu faca probleme!
cat despre laboratorul de la Fundeni, imi pare rau sa spun ca eu nu am incredere!!! acum vreo 6 ani am facut la dr Uscatescu mai multe analize, printre care lupus anticoagulant, care mi-a iesit de 2 ori pozitiv, repetat la interval de 6 saptamani! asa ca eram convinsa ca am probl! dar cand am facut analizele recomandate de dr vienezi, inclusiv aceasta, mi-au iesit absolut normale, la un laborator din Bucuresti care trimite probele de sange in Germania.
Asa ca mi-au ramas in frigider vreo 4 cutii de Clexane de 20 mg. Daca are vreuna dintre voi nevoie, sa dea de stire, pt ca le donez. Mai am si 5 fiole de Decapeptyl de donat.
pup toate burticile
sa ne vedem cu 
Gabi
+7
mirela2 spune:
neata
dragaica felicitari pt cei 2 leuti

gabi stai linistita, se va resorbi si hematomul, gandeste pozitiv
+17 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
tamaryllis spune:
Gabi mai este valabil anuntul privind clexane-le? Nu ai pm activat, ca ti-as fi scris mesaj acolo!
19+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
tamaryllis spune:
Dragaica, foarte emotionant ce povestesti tu! Sa fiti sanatosi toti patru!
19+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adipapazi spune:
bravo, gabiB, ma bucur ca esti bn. nu stiam de viena, iar cum majoritatea merg la uscateasca, de-aia am intrebat. oricum, cu repaus la pat si no-spa plus utrogestan, totul va fi OK. daca esti in sapt 7, presupun ca beta a atins valoarea de 15000, deci sarcina e fizata. cam asa stiu ca spun hematologii despre cele cu anumite probleme cu sangele, ca pragul de 15000 e important(nu stiu detalii, am tras odata cu urechea la o consultatie). va fi bine, multa bafta!
ps: si eu sunt in clubul cu anticoag lupic iesit prost la uscatescu si bun in alte parti!
Adi
+23 cu
si 
persi spune:
salutari tuturor gravidutelor dar si mamicilor!de vreo doua saptamani va tot citesc si nu am curaj sa va scriu.nu m-am putut obisnui inca cu acest statut de femeie gravida...mi se pare inca ireal ca eu traiesc aceste momente la care visez de mult timp.
as vrea sa va spun pe scurt de ce ma aflu la gravidute prin fiv.
am trei extrauterine la activ si primul fiv reusit la sibiu cu dr chicea.
sper sa ma primiti cu bine in "clubul" vostru.

si numai bine